Pitanje za iskren muski odgovor!

Ne mislim da zena gubi svoju privlacnost nego je savrsenija i postala je druga osoba.
Postala je majka sa jedne strane, jos osetljivija nego sto je bila, jos neznija, a sa druge strane je jos osecajnija prema muskarcima sto znaci da vise nije devojka, nego je postala prava zena, koja je dovrsena i privlacnija nego sto je bila.
 
Silvana:
Dali po vama zena, nakon poroda gubi svoju privlacnost? Ako je odgovor potvrdan, navedite zasto?
Zena nije ljubavnica,vec prijatelj i saputnik u nasem zivotu, neko sa kim ce mo deliti dobro i zlo i unapred se pripremiti da je volimo i kad ne bude vise tako lepa cak i onda kada bude starica.Ne plasite se zena koje stare vec onih koje zele da se hiruskim putem podmlade.
 
Silvana:
Dali po vama zena, nakon poroda gubi svoju privlacnost? Ako je odgovor potvrdan, navedite zasto?

Pa tesko da ces na ovaj upit dobiti neki tacan odgovor.Po normalnom sledu stvari,onako kako je to ostavljeno ljudima u nasledje,nevidim zasto bi zena nakon porodjaja izgibila svoj sarm.Propratne stvari koje se desavaju u trudnoci,ne daju za pravo da neko misli da to tako ostaje za uvek.Opet ce se naci oni koji kazu da se zena"razvali"u trudnoci i da su to samo ostaci one devojke od pre.Mislim da je ovo surovo prema damama,ipak vi priredjujete tolika zadovoljstva.
 
Naravno da ne gubi na sarmu, jer sarm nema veze sa fizickim izgledom, ali ja mislim da je pitanje postavljeno pogresno , trebalo je da se postavi sledece: ,,da li zena posle porodjaja valja za nesto,,?
Pa odgovor je sledeci: skoljka valja ali glavni deo moze da se baci slobodno... gde glava prodje tu trava ne raste...
 
Silvana:
Dali po vama zena, nakon poroda gubi svoju privlacnost? Ako je odgovor potvrdan, navedite zasto?

Silvana, to je vrlo individualna stvar... Kako? Lepo, zavisi od žene, od nje same, ako vodi računa pre svega o sebi, pa onda o detetu, pa i muškararac (otac deteta..) ne izgubi smisao postojanja (pre svega mislim na to da mu se ne uskrate emocije i pažnja, ako me razumeš), onda ima sve dobre preduslove da ostane i poželjna i zgodna i dobar čovek... A neko je pomenuo ljubavnicu.. taj brka babe i žabe.. to ne ide..Ko kaže a uz to još i tvrdi da rođena žena ne može da bude i dobar partner u krevetu, TAJ JE LAŽOV I BUDALA.Nisu retke žene koje posle porođaja (kada se hormoni srede) dožive pravu eksploziju svoje seksualnosti.. Posle toga fizički izgled nije presudan. Stvar je u samoj ženi kako doživljava svoje telo i da li zna da ga upotrebi na pravi način da zadovolji svoje duhovne i fizičke potrebe. Doduše, takvih žena nema baš puno, mnoge zalutaju u kućevnim obavezama, kuhinji, ispijanju kafa sa drugim mladim mamama, itd, ali sigurno postoje. Sve se vrti oko seksa. To je glavni stimilator proizvodnje hormona u ljudskom organizmu.
Pa zar žene koje rode ne umeju više ili zaborave šta je dobar sex. Još kako ne zaboravljaju, samo se malo odstojanje menja; cilj je isti.
Naravoučenije: Izaberi dobrog partnera, dobro prouči njegove sklonosti, prilagodi se njemu, nateraj ga da i on tebe shvati i ne bi trebalo da bude problema. Pozdrav...

PS: Ako te zanima još koješta šarni privatnu poruku, slobodno...
 

Back
Top