Dr.Nitro
Aktivan član
- Poruka
- 1.951
Sta vam treba drugari za gitaru sve imam ... Sviram sve, Rock najvise, mada mi zavisi od raspolozenja sta cu da sviram .. ako ima sta da nije jasno tu je brat Nitro ... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, solo je najtezi.
Trenutno ucim Uspavanku za Radmilu M.![]()

Sta vam treba drugari za gitaru sve imam ... Sviram sve, Rock najvise, mada mi zavisi od raspolozenja sta cu da sviram .. ako ima sta da nije jasno tu je brat Nitro ...![]()
Koja pobedi na izborima????

Sultans of swingLazy pobedi, ali skinuo sam samo onaj prepoznatljivi riff i neke varijacije na tu temu, skontao sam da je malo glupo da skidam Blackmoreov solo od 3 minuta, prosto tu bih trebao ja sam da improvizujem, a ne da kradem njegove forepa cu morati da uzmem neku drugu danas, Lazy se ne isplati skidati celu
![]()

Nek proba neko da skida Nile
Inace ja sviram na sluh,smaraju me papirine i GP...
.. Inace taj Guitar Pro koliko je dobar toliko ima i losih stvari ..
Uvek i sve za muziku ..
ne bre nisao ovde sredjujem forum, vamo gde sam mod. Nije frka nisam reko da sam svemocan, ali da sviram 12-13 godina, imam jako veliko iskustvo. Ja uglavnom sviram prstima, ali sviram sve sto cujem. Ovaj snimak nemogu da otvorim, ali znam sta si hteo da napises. To je nesto u fazonu kao i sa Gilbertom. Svira se taping ali na prvoj trecini vrata ne vamo obema rukama. To je to, mislim da sam imao tablature pa timogu posaljem, uostalom to mozes da izvedes samona el gitari i najbolje je da korustis horus ili flanger efekat, jer tako se najbolje cuje.
Al pitaj sta god te zanima![]()
Solaze bar znam, relativno, aj da kazemo, odlicno![]()

Jeste ali ja vjezbam za 1. gitaru![]()
Solo je najtezi evo ja vezbam Deep Purple - Lazy i josh uvek nisam uvezbao .
(al ima vremena sviram tek godinu dana)
A oljushtio sam Highway star i smoke on the water.
vidi bato, ja sam ko klinac trebao da idem u Cupriji u skolu za talente zbog apsolutnoh sluha. Davde 87 dok sam bi u predskolskom dolazili su ljudi radili smo testove iz moje grupe smo bili samo nas troje. Drug je jedini otisao zavrsio skolu, zavrsio kasnije faks i sada svira u orkestru GUDACI SVETOG MARKA ili tako bese, ali to su ovi sto prate Colu, Cecu, i ostale pevace. Moji mene nisu hteli da puste tamo, jer rade na zapadu, i nisu hteli da radim bilo sta a da ne budem sa njima, da ti ne pricam to sada .. duga prica. Drugaricu nisu pustili zbog nekih njenih razloga.
E sad meni nije teko da skinem bilo sta po sluhu, da napisem bilo koju melodiju, ali mislim da literatrua treba da se cita jer to je jedino najverodostojnije originalu, ako ne i sam original. Inace volim sve da sviram, klasiku volim, imao sam i klince kojima sam pokazivao i koji sada imaju bendove. Bitno je da uputis nekoga.
Nisam hteo da nikog ovde ucim da svira ai svako iskustvo je ok, kad nesto naucis to nemoze da ti skodi.. Inace taj Guitar Pro koliko je dobar toliko ima i losih stvari ..
Ako nekome nesto treba neka kaze ... imam brdo stvari, fajlova, midija, karaoka, na tone tekstova, tablaturta .. i nota naravnoUvek i sve za muziku ..
![]()
Heh, izvini na zabludi mojoj, ako nisi to reko.. izvini.
Ne, i ja sam mislio. Radi se jednom, jer druga mora nekad da trza, jer nisu sve note odtapovane, a da, jeste od prvog do 5tog praga sve, kako si znao?
salim se .. znam svirao sam to. Stiv vej ima brdo kompozicija odsviranih sa tapinzima .. slusaj njega sviraj njega naucices. Eto vidis da uvek nesto moze da se cuje
i nauci Zasto da ne, sto ima lose u tome da nekoga nesto naucis? Ako ja budem mogo naucicu nekoga nesto (ko trazi da ga nauce ljudi na forum, il vako...) ili recimo kad god trenutno nesto ocu da vezbam ja uvek kazem "to to i to mi smeta, ne mogu zbog toga to da uradim/neumem, naucite me ako znate" (mada ne nesto mnogo na ovaj forum Krstarice), sta je tu lose uciti i biti naucen.
Skini meni ovo, ak imas vremena, ocu da napravim obradu za gitaru:
Sve sto valja na trubi valja i na gitari. Inace, melodija je stara vise od 7 ili neznam ti koliko vjekova, mozda i vise, a racuna se (cuo sam) kao najstarije poznato kolo u Evropi. Kolo nebitno, melodija je lepa. Audio na snimku ovom je los, nema bolji da ja znam na YouTub.

Pa sta te grebe, pitaj, mozda neko bude znao, daj nezgodan deo... baci tab.![]()
Ma kakav tab bre ja na WMP usporim to pa po sluhu skidam al je brate 97% tacno
Bash sam gledao neki snimak na youtube de je chovek odlicno skinuo oba soloa i prsti su mi na istim pozicijama
A za sad sam skino prvi solo a drugi cu kad prvi uvezbam
brate nemoj da se brukas da nemozes ovo da skines:shock: prosto je, ja mogu da ti ispisem tonove, a ti osini distorziju ili neki fuzz pa je odsviraj he he h ... probacu kako ce da zvuci na distorziji pa cu ti reci dal valja da se obradjuje ili ne. Nadji muziku Antonio Kobo sto radi, nadji Govi-ja, njega skidaj to je neka klasika i prelazi preko klasike u neki ritam bluz. ali kad to osines na distorziji, nema ko nece zastati da te cuje kad si negde napolju veruj mi..![]()
Pisi.Ma kakav tab bre ja na WMP usporim to pa po sluhu skidam al je brate 97% tacno
Bash sam gledao neki snimak na youtube de je chovek odlicno skinuo oba soloa i prsti su mi na istim pozicijama
A za sad sam skino prvi solo a drugi cu kad prvi uvezbam
pa sluh je cudo ..salim se .. znam svirao sam to. Stiv vej ima brdo kompozicija odsviranih sa tapinzima .. slusaj njega sviraj njega naucices. Eto vidis da uvek nesto moze da se cuje
i nauci
![]()
Zasto to radis/
Os da ti ja nadjem tab?
Nemorash ovo mi lakshe
:rolleyes: