tu ima milice taman onolko kolko je putin bolestanJel ovo piše Milica ili dečko?

tu ima milice taman onolko kolko je putin bolestanJel ovo piše Milica ili dečko?
Kod tebe znaci samo sirova "obrada" daje rezultateKako kojoj ženi
meni ne može.
izgleda sam sirovaKod tebe znaci samo sirova "obrada" daje rezultate![]()
Cilj je da se odlaze orgazam i onda na kraju da oboje eksplodiraju.Zato što cilj seksa nije orgazam..
Uživaj u ženi, nek ona vidi da uživaš, daj joj svoj višak (muškarci uvek imaju višak koji moraju da izbace iz sebe) žena je uvek (prirodno) u manjku i nedostaje joj to što ti imaš...
To je cela filozofija...
Ti si komplikovana i to te jebbe.izgleda sam sirova
nije,tebi zanimljivo dok nećeizgleda sam sirova
Ja bih nju detaljno izmasirao i ispipao i uzduz i popreko.ovake bodibilderke ko meduza vole kad im se dira prsticima kicma.... sve protrnu da puca![]()
Ko si sad ti hahaJa bih nju detaljno izmasirao i ispipao i uzduz i popreko.
Podcenio sam je malo ali je ona ipak ok.
a vala zna i da se pravi ludaKo si sad ti haha
Vidi gaa vala zna i da se pravi luda![]()
Dobro, nisam ja od juce na forumuVidi ga
Pa ne znam ko si
Jel si dobar frajer?Dobro, nisam ja od juce na forumu
salim se malo, ne zameri.
Ja, pa ne smatram sebe nekim frajerom, volim salu, druzenje ali opet biram drustvo, nisam tip za kojim zene skacu ali nisam ni za podcenjivanje vise sam nekako tajanstven, mistican.Jel si dobar frajer?![]()
MmmmmJa, pa ne smatram sebe nekim frajerom, volim salu, druzenje ali opet biram drustvo, nisam tip za kojim zene skacu ali nisam ni za podcenjivanje vise sam nekako tajanstven, mistican.
Ajde na sušenjeizgleda sam sirova
Znaci neki nesigurni jado, mnogo zena se lijepi na takve.Ja, pa ne smatram sebe nekim frajerom, volim salu, druzenje ali opet biram drustvo, nisam tip za kojim zene skacu ali nisam ni za podcenjivanje vise sam nekako tajanstven, mistican.
kako je to lepo opisano u par rečiTi si komplikovana i to te jebbe.
Sad ce @Baudrillard da raspali o poeziji pa cu i ja da begam 😁Evo bracce Sene i Bodryja.
Odoh ja na drugu temu ovde nemam sansu.
Msm nemam nigde ali ovde pogotovo.
![]()
Jel ovo piše Milica ili dečko?
E odgovarala sam na nekoliko mesta. Čak su me neki pitali i u pp.Nikad nisu ni meni odgovorili na to pitanje