не тражим мужа
Poznat
- Poruka
- 8.135
Ti bi posle mene bio na diklofenunisam wili nego chili sto ti uz kicmu mili![]()
Meni treba nesto ocuvanije i mladje hehhe
Ti bi posle mene bio na diklofenunisam wili nego chili sto ti uz kicmu mili![]()
Nemas pojmaovake bodibilderke ko meduza vole kad im se dira prsticima kicma.... sve protrnu da puca![]()
Ja mislim da si ti na 40+ na bar dva mesta mogao da pročitaš sasvim jednostavno rešenje za taj problem koji hoćeš da nagovestiš.Šta je za vas kvalitetna obrada penisom?
Koliko vam je ona važna u sklopu seksa, jer ne zaboravimo - postoje i drugi aduti poput rada jezika, prstiju itd.
Može li muškarac tokom seksualnog čina nadomestiti slabiju obradu partnerke penisom time što briljira u nekim drugim aspektima, npr. odličan je u lizanju, milovanju i slično?
diklofenak na mene duso ne deluje ako se skvrcim i dobijem analogiju vaginizmaTi bi posle mene bio na diklofenu
Meni treba nesto ocuvanije i mladje hehhe
jel ima jos neki deo koji je slobodan da na njemu otplacem bez da me nataknesNemas pojma
Volim sve oko guze i struka i vrata
Ne možeŠta je za vas kvalitetna obrada penisom?
Koliko vam je ona važna u sklopu seksa, jer ne zaboravimo - postoje i drugi aduti poput rada jezika, prstiju itd.
Može li muškarac tokom seksualnog čina nadomestiti slabiju obradu partnerke penisom time što briljira u nekim drugim aspektima, npr. odličan je u lizanju, milovanju i slično?
Jesi ozbiljna?
Ja ceo život ih mrcvarim dok ne svrše bar 4-5-6 puta.Majke mi.Ustvari osećam se ja loše ako ne klonu.
Zaaaašto?Uh brate slatki, menjaj se pod hitno..
Takvi muškarci se vrlo brzo smuče ženama, počnu da beže od takvih nakon dva tri puta...![]()
Zaaaašto?
Idem u kuhinju da skuvam kafu i da se malo stidim.Zato što cilj seksa nije orgazam..
Uživaj u ženi, nek ona vidi da uživaš, daj joj svoj višak (muškarci uvek imaju višak koji moraju da izbace iz sebe) žena je uvek (prirodno) u manjku i nedostaje joj to što ti imaš...
To je cela filozofija...
P to je super.Uh brate slatki, menjaj se pod hitno..
Takvi muškarci se vrlo brzo smuče ženama, počnu da beže od takvih nakon dva tri puta...![]()
Aj baš ću da vidim.Nemoj samo da ispadne..Zato što cilj seksa nije orgazam..
Uživaj u ženi, nek ona vidi da uživaš, daj joj svoj višak (muškarci uvek imaju višak koji moraju da izbace iz sebe) žena je uvek (prirodno) u manjku i nedostaje joj to što ti imaš...
To je cela filozofija...
Pa neka pita, ko pita taj ne skitaOn izborom tema želi da ga forumaši i forumašice nauče da ebe. Nemam drugo objašnjenje za teme i pitanja.
Nisu sve isteNije im bitno.:
Jel ovo piše Milica ili dečko?@mekflaj
Ja bih se uhvatila samo dela pitanja: koliko je važna dobra obrada?
E sada nekada mi je važno dobro maženje, nekada dobar liz, nekad dobro baratanj penisom... Nkada mi je važno sve a nekada neee.
Nikad nisu ni meni odgovorili na to pitanjeJel ovo piše Milica ili dečko?