Pitanje za forumašice u vezi seksa

Senna

Buduća legenda
Poruka
35.412
Šta je za vas kvalitetna obrada penisom?

Koliko vam je ona važna u sklopu seksa, jer ne zaboravimo - postoje i drugi aduti poput rada jezika, prstiju itd.

Može li muškarac tokom seksualnog čina nadomestiti slabiju obradu partnerke penisom time što briljira u nekim drugim aspektima, npr. odličan je u lizanju, milovanju i slično?
Mislim da je vreme da postanes Admin na ljisu
@tab503 nadji mesto, salji @Baudrillard u penziju 😁

Mačka_Zagrebačka

Stara legenda
Moderator
Poruka
77.437

mekflaj

Poznat
Poruka
8.032
za sada su vam odgovori na nivou sprdnje, ipak smatram da je seks daleko više od ulaska u puslicu i intenzitet ženskog orgazma ne zavisi od toga, napravimo analogiju sa sportom - neki igrač nema dobar prodor, to ne znači da je loš košarkaš jer možda odlično šutira trojke.

lepo je ali ne i nužno da neko bude kompletan igrač kada govorimo o dobroj seksualnoj izvedbi, ali u realnosti neko ima bolji bekhend neko forhend, neko je odličan na mreži, neko sa linije..., tako je i u seksu, neko je sjajan u predigri, oralnoj obradi partnerke, drugome to nije jača strana itd... ne treba gledati jednodimenzinalno i izjednačavati seks sa obradom partnerke penisom.

možda grešim ali tako gledam na ovu problematiku.

LBarbara

La Femme
Moderator
Poruka
47.294

Koliko vam je ona važna u sklopu seksa, jer ne zaboravimo - postoje i drugi aduti poput rada jezika, prstiju itd.

Može li muškarac tokom seksualnog čina nadomestiti slabiju obradu partnerke penisom time što briljira u nekim drugim aspektima, npr. odličan je u lizanju, milovanju i slično?
..evo ja cu ti odgovoriti...ne moze, penis je penis sve ostalo su pomocne alatljike...
Onaj ko vise koristi pomocne alatljike ne spada u dobre ljubavnike...

mekflaj

Poznat
Poruka
8.032
..evo ja cu ti odgovoriti...ne moze, penis je penis sve ostalo su pomocne alatljike...
Onaj ko vise koristi pomocne alatljike ne spada u dobre ljubavnike...
možda samo nisi upoznala tipa koji ume da dovede partnerku do vrhunca alternativnim pristupima.

nameće se pitanje, po kom kriterijumu neko može dobiti epitet dobrog ljubavnika, ja bih rekao da je to intenzitet ženskog orgazma. bitan je cilj a ne sredstvo kojim se on postiže.

Poruka
8.135

Jesi li ti citav 😅