Pitanje za Dulica!!

Poruka
4.292
Da li je sakupljanje papirica i pikavaca samo farsa Dulica jer koliko vidim postali smo Evropska deponija!! Da li je uslov za ulazak u EU i taj da moramo biti evropska deponija smeca?

Svedoci smo da su se pojavile enormne kolicine polovnih racunara i ostale tehnike na niskom buvljaku i po oglasima tipa pakom oglasa, limundo, halo oglasi, niski oglasi itd. Posto sam iz Nisa pitao sam coveka (obicno su to romi) odakle mu toliko mnogo racunara, jel to iz neke igraonice, a on mi je reko da nije vec da su to doterali iz Nemacke. Ja sam bas pitao onako informativno radi, kako su uspeli da doteraju toliko racunara (bilo ih je dvadesetak) kad koliko je meni poznato zabranjen je uvoz polovne tehnike? On je odgovorio da nema poima u vezi zakona ali doterani su kamionom i da je carinik video robu i da je reko da je carina 500 evra. Oni su mu platili i kamion je usao u Srbiju. Pitao sam ga takodje koliko su vec kamiona uvezli, on je reko da su vec desetak kamiona uvezli oni , ali da zna jos ljude iz citave Srbije koji takodje bez problema doteruju racunare iz citave evropske unije. Takodje sam ga pitao kako se to organizuju u Nemacku da sakupe toliko racunara, a on je reko da je to najmanji problem. Samo odes kamionom u bilo kom Nemackom otpadu i oni ti daju racunare koliko ti je volja apsolutno besplatno. Na kraju rekao je da nije problem kolicina nego je problem sto veci kamion i smejao se.

Dakle poenta je da sve vise postajemo evropska deponija tehnike pa bih da pitam da li je to promenjen nas zakon u vezi zabrane uvoza polovne tehnicke robe iz inostranstva?

Evo i mali dokaz:
untitled12.jpg

untitled22.jpg

[sub][Ovu poruku je menjao iizuzetan dana 20.04.2011. u 11:13 GMT+1][/sub]

У тексту "Шминкање Милошевићевог режима" и разговору са Верицом Бараћ, има много крупнијих и интересантнијих питања за дулића, али и за све остале његове "дулиће" из власти. Текст врви од злоупотреба, корупције у власти и саучесништва у ујдурмама, пљачки, лоповлуку,... Вреди прочитати.
Помислих, камо среће да овако паметна и храбра жена постане премијер у Србији. Таква Србија не би имала алтернативу. Судећи по коментарима, овако мисли и велики део грађана Србије.

http://www.slobodnaevropa.org/content/barac_sminkanje_milosevicevog_rezima/9497627.html

Moramo i mi malo da se naučimo redu...Novi Beograd je neopevano prljav...A to bacaju ljudi iz 2 razloga obesti ako postoji kanta u blizini ili jer nemaju u mnogim delovima ne možeš naći kantu puškom da je gađaš...Mnoge kante su i ukradene razbijene spaljene.

Svaka cast gospodji Barac!!! Ova zena je tim intervjuem rekla srz istine. ona je raskrinkala sve. Ja do sada nikad nisam iso na glasanje kad su izbori ali ako se ova zena ikad kandiduje za predsednika srbije ili osnuje svoju politicku partiju glasam za nju. E takvi ljudi trebaju Srbiji koje niko nikakvim novcem ne moze kupiti i koja je spremna za pravdu da se bori i po cenu smrti.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ISTINA O SRBIJI

Ono čega se moramoi čuvati u ovom trenutku a što nam je donelo veliku nesreću i tragediju u prošlosti je megalomanija...Moramo da shvatimo koje nam je mesto i u skladu sa tim da se ponašamo.

A, pa pazi, imaš ti ministara u ovoj vladi, koji manje više rade solidno svoj posao... Ne treba generalizovati, svakako.

Na primero ko he he he?? Da nije onaj dedamraz ha ha ha. Joooj kad ga vidim i cujem imam utisak kao da je pao covek sa marsa. Ono govori a ni jedna receneica nema veze sa mozgom kao da je tu cisto da bi bio figura, ono covek bez trunke energije, ambicije, preduzimljivosti itd, nacisto flegma. Ono takav covek bi eventualno mogo da radi na nekoj traci za punjenje konzervi u fabrici jer im bas takav profil treba za taj vid posla, da nimalo ne razmislja, da nema nimalo nekih ambicija jer bi onda covek na takvom poslu energican dobio nervni slom he he he

Nemoj da si smesan,sajt je potkrepio dnevne troshkove.

He he pa u pravu si, sta je to za njih 20000 evra kad drugi placa, to jest narod. Pitao bih ga dal bi dao toliko da je krvavo zaradio te pare a ne ovako sa fakulteta direktno u ministarsku fotelju. U cemu se on pokazao i dokazao?? Oduvek sam se pitao gde nalaze takve manekene , gde su oni silni strucnjaci iz Srbije, izgleda da vise niko ko je malo od morala i casti nece ni da pogleda da bude u politici a mozda im takve marionete i trebaju

Back