Pitanje za DR-Rtg pluca i srca

Zivka4020

Zainteresovan član
Poruka
208
Zbog odlaska na operaciju u opstoj anesteziji, pored raznoraznih analiza, uradila sam i Rtg pluca i srca. Medjutim, na snimku se vide jasne mrlje na plucima i odgovor specijaliste za rentgen je Akutni bronhitis. Ja se osecam sasvim o.k. Normalno funkcionisem, radim, nemam temperaturu, niti bilo sta slicno, krvna slika mi je takodje sastvim o.k.-leukociti 7,2 a sedimentacija 8, stvarno se osecam jako dobro, cak vodim racuna o sebi i vise nego obicno, bas zbog toga da ne dodje do nekih komplikacija.
Trebam da spomenem da me je prosle godine alergolog poslao na bronhoprovokativni test i da je on bio pozitivan, a i spirometrijski rezultati su mi bili losi.
Da li ovaj snimak pluca ima veze sa tim i da li ce to uticati na operaciju (odlaganje ili nesto sl.)?
Moja doktorka (opste prakse) mi je rekla da ce o tome odluciti u bolnici kada me budu primili. Mene to najvise nervira.
Sta vi mislite o svemu tome?
Hvala!

Mogu samo da ponovim isto sto i vasa doktorka, o tome ce doneti odluku anesteziolog koji ce vas uvoditi u anesteziju.
Vazno je da ga upoznate sa testovima koje ste radili po savetu alergologa.
Verujte niko vas nece stavljati na sto i uvoditi u anesteziju ako postoje razlozi protiv.
Samo nemojte zaboraviti da mu izlozite svoju istoriju bolesti.

Back