pitanje za dr. ortopeda po mogucstvu

domina

Početnik
Poruka
25
Prosle godine u ovo vreme imala sam malu hirursku intervenciju na desnom kolenu. Oko godinu dana pre toga pojavila mi se neka kuglica na kolenu koja je pocela da mi smeta svakodnevno,kad kleknem ili prekrstim noge i sl. a i nije bas lepa na izgled. Otisla sam god lekara i receno mi je da je to neka podkozna izraslina i da mogu kad se odlucim da je uklonim ako hocu. I tako sam ja resila da da je uklonim. To je po recima doktora bila neka hrskavica koja se napravila zbog nekog pada ili sl. Raseko mi je kozu i potkozno tkivo i izvadio tu izraslinu u obliku graska. Imala sam neku blagu nelagodnost u kolenu od tad i mislila sam da ce proci ali ona se sve vise povecava. U proteklih mesec dana osecam bol u kolenu i smetnje kad prekrstim nogu,dok spavam na stomaku ili bilo kako da se oslonim na to koleno. Prozimaju neki zmarci duz noge povremeno i kad sednem i prekrstim noge sa strane osecam da ne mogu do kraja jer me boli. Pocinje svasta da mi pada na pamet. Zivim u malom gradu i bolnica nam nije opremljena savremenom tehnologijom bas najbolje. Otici cu uskoro na pregled ali pre toga bi volela da cujem misljenje ovako odoka, cisto da se malo posavetujem sa nekim strucnim licem.

Hvala unapred i pozdrav!

Back