QueenOfClubs
Veoma poznat
- Poruka
- 10.064
Ti si potpuno normalan što se tiče ta dva tri tjedna, osim kad je Beograd u pitanju.ma mojom krivnjom se nismo najbolje razumjeli. Ja pristajem jedino pod tim uvjetima, samo sam htio od vas čuti dvije stvari: da li sam ja normalan što ne želim na neviđeno negdje ostati 2-3 tjedna, nego na 2-3 dana.
Znaš li ti bre kakav je provod ovde? Ti se s nom vidi na dan-dva, dosta ti je, a onda obiđi malo noćne klubove, zaboravićeš je sigurno.

Ovo ne razumem. Gde da se pojavi?A drugo ima li neka šema da ju prisilim da se pojavi tamo na 2-3 dana.
U Beogradu ili hotelu?
Da, da, godine su pravi reper za zrelost.Jer ona iz svoje pozicije smatra da sam ja balav (imam 22 god ona 30), i misli da se ona ima pravo tako zezati, jer ona zna što radi, a ja kao čekam svaku priliku da ju prevarim.
Ma daj, molim te. Šta ona od 30 traži sa tobom od 22?
Traži nekoga za koga misli da može da se igra sa njim.
Ako je već prihvatila nekog mnogo mlađeg od sebe onda je zaista ružno i nevaspitano i bezobrazno da govori takve stvari.
Što je sa tobom ako smatra da si nezreo i nisi na njenom nivou?
Koji je to njen stepen zrelosti sa ovakvim ponašanjem?
Vidim da nisi mislio o tome.
I upravo zato smatram da je najbolje da svako traži sebi partnera među svojom generacijom.
Nego... Razmisli ti još jednom da povedeš i neko društvo pa da se fino provedete ovde, a pusti ovo.
Mlad si još za ovakve zaHebancije.
Poslednja izmena: