pitanje za djevojke u srbiji

ma mojom krivnjom se nismo najbolje razumjeli. Ja pristajem jedino pod tim uvjetima, samo sam htio od vas čuti dvije stvari: da li sam ja normalan što ne želim na neviđeno negdje ostati 2-3 tjedna, nego na 2-3 dana.
Ti si potpuno normalan što se tiče ta dva tri tjedna, osim kad je Beograd u pitanju.
Znaš li ti bre kakav je provod ovde? Ti se s nom vidi na dan-dva, dosta ti je, a onda obiđi malo noćne klubove, zaboravićeš je sigurno. :lol:

A drugo ima li neka šema da ju prisilim da se pojavi tamo na 2-3 dana.
Ovo ne razumem. Gde da se pojavi?
U Beogradu ili hotelu?

Jer ona iz svoje pozicije smatra da sam ja balav (imam 22 god ona 30), i misli da se ona ima pravo tako zezati, jer ona zna što radi, a ja kao čekam svaku priliku da ju prevarim.
Da, da, godine su pravi reper za zrelost.
Ma daj, molim te. Šta ona od 30 traži sa tobom od 22?
Traži nekoga za koga misli da može da se igra sa njim.
Ako je već prihvatila nekog mnogo mlađeg od sebe onda je zaista ružno i nevaspitano i bezobrazno da govori takve stvari.
Što je sa tobom ako smatra da si nezreo i nisi na njenom nivou?
Koji je to njen stepen zrelosti sa ovakvim ponašanjem?
Vidim da nisi mislio o tome.
I upravo zato smatram da je najbolje da svako traži sebi partnera među svojom generacijom.

Nego... Razmisli ti još jednom da povedeš i neko društvo pa da se fino provedete ovde, a pusti ovo.
Mlad si još za ovakve zaHebancije.

Poslednja izmena:
ma mojom krivnjom se nismo najbolje razumjeli. Ja pristajem jedino pod tim uvjetima, samo sam htio od vas čuti dvije stvari: da li sam ja normalan što ne želim na neviđeno negdje ostati 2-3 tjedna, nego na 2-3 dana.

A drugo ima li neka šema da ju prisilim da se pojavi tamo na 2-3 dana.

A za ostalo što si napisao, evo primjer: imala je nekog lika prije mene, s kojim je kako kaže imala odličan seks, i on njoj već eto tako godinu dana šalje sms poruke, ona uživa u pažnji, sad navodno nemaju više ništa. ne obaziram se na to. svaki dan na listu prima razno razne ljude, voli koketirati itd. Dobro, razumijem, to je net i tako dalje.

Međutim, kad ja dodam nekoga, tipa zgodnu žensku ili nešto to je totalno ludilo. Jer ona iz svoje pozicije smatra da sam ja balav (imam 22 god ona 30), i misli da se ona ima pravo tako zezati, jer ona zna što radi, a ja kao čekam svaku priliku da ju prevarim.
Ti možeš da ostaneš bilo gde koliko hoćeš, a ona ako je ozbiljna... pojaviće se već, a ako ne... potroči koju kintu i pali kući. Naravno, sve ovo ako imaš vremena da priuštiš sebi tu zaebanciju ;)
A, to što ljubomoriše u virt svetu, i dalje ne kapiram... ali, pojma neam, možda se vezala na neki način. To što ja ne kapiram, ne znači da je nenormalno... samo mi je potpuno strano, eto... :)

Evo ovako imam jedno pitanje. Naravno poželjno je da mi i muškarci odgovore, ali me prije svega zanima žensko razmišljanje oko jedne stvari.

Naime, ja živim u Zagrebu, i upoznao sam sasvim slučajno jednu dosta stariju osobu, žensku, naravno, iz Beograda. Nisam nikad bio sklon upoznavanjima preko interneta i ovo mi je prvi takav slučaj.

E sad u prvoj sekundi kad smo se slučajno upoznali, jer obavljamo sličan tip posla, počeli smo pričati preko skypa. TI razgovori su postali opsesivni sa obje strane i tako je već 10 mjeseci.

E sad ima tu još nešto. Postoje određene realne blokade sa njezine strane, jer već živi sa nekim. E sad dolazimo do srži pitanja.

Ja jednostavno smatram da kada nekoga upoznajem, kada se nalazim sa nekime koga još nisam vidjeo, neovisno od toga koliko dugo pričam sa tom osobom, da za početak recimo hoću doći na 3 dana.

Međutim, taj netko traži od mene da ja dođem na minimum 2 tjedna. Na slijepo. Meni je to zaista previše.

Sa druge strane, izrazito je ljubomorna na facebooku, sad me čak i skinula sa friend liste jer sam prihvatio neke dvije djevojke , a sa druge strane ja sam zaista tolerirao masu toga kod nje. I dopisivanja sa bivšim dečkima, svašta nešto, da ne govorim masovne aplikacije itd. On jest extremno zgodna, njen fejs je pretrpan, ali nekako me zanima vaš sud,

da li postupan ispravno, da li je u redu da za početak kad se vidim sa nekim tko je daleko da dođem na 3 dana, a poslije onda ovisno od situacija da dođem i na duže ?

da li bi vi djevojke, da ste na njenom mjestu, pristali na to što ja predlažem ?

Mislim da je u pitanju fazni pomeraj...

Naime te tvoje, koje nemaju extremno jak seksualni nagon - kresu se sa nekima sa zapada, dok ove ovdasnje koje "imaju extremno jak seksualni nagon" traze po net-u vas od Shida na zapad, mi iz Bgda - kresemo ove nase iz unutrasnjonsti, a ovi nasi pacenici sa juzne pruge zene albanke...

-----
Mislim da je resenje da malo odcetvrstastis glavu od sedenja pred compom i da pare za hotel upotrebis na setakanje po Zagilendu, da vidis da ti nije promakla neka domorotkinja sa kakvim takvim sexualnim nagonom...

Evo ovako imam jedno pitanje. Naravno poželjno je da mi i muškarci odgovore, ali me prije svega zanima žensko razmišljanje oko jedne stvari.

Naime, ja živim u Zagrebu, i upoznao sam sasvim slučajno jednu dosta stariju osobu, žensku, naravno, iz Beograda. Nisam nikad bio sklon upoznavanjima preko interneta i ovo mi je prvi takav slučaj.

E sad u prvoj sekundi kad smo se slučajno upoznali, jer obavljamo sličan tip posla, počeli smo pričati preko skypa. TI razgovori su postali opsesivni sa obje strane i tako je već 10 mjeseci.

E sad ima tu još nešto. Postoje određene realne blokade sa njezine strane, jer već živi sa nekim. E sad dolazimo do srži pitanja.

Ja jednostavno smatram da kada nekoga upoznajem, kada se nalazim sa nekime koga još nisam vidjeo, neovisno od toga koliko dugo pričam sa tom osobom, da za početak recimo hoću doći na 3 dana.

Međutim, taj netko traži od mene da ja dođem na minimum 2 tjedna. Na slijepo. Meni je to zaista previše.

Sa druge strane, izrazito je ljubomorna na facebooku, sad me čak i skinula sa friend liste jer sam prihvatio neke dvije djevojke , a sa druge strane ja sam zaista tolerirao masu toga kod nje. I dopisivanja sa bivšim dečkima, svašta nešto, da ne govorim masovne aplikacije itd. On jest extremno zgodna, njen fejs je pretrpan, ali nekako me zanima vaš sud,

da li postupan ispravno, da li je u redu da za početak kad se vidim sa nekim tko je daleko da dođem na 3 dana, a poslije onda ovisno od situacija da dođem i na duže ?

da li bi vi djevojke, da ste na njenom mjestu, pristali na to što ja predlažem ?

10 meseci je dug period da se sa nekim toliko čuješ, pa se tu stvorila neka vrsta opsesije, mislim da kada se sretnete, da ti nećeš u BG ostati ni 2 dana a kamoli 2 nedelje ali ajde.I kažeš da ona već živi sa nekim pa mi je malo glupo što se u opšte i sastajete......ako je samo sex u pitanju mislim da će skupo da te košta.....ali to je već tvoj problem.z:hm:

izrazito je ljubomorna na facebooku[/B], sad me čak i skinula sa friend liste jer sam prihvatio neke dvije djevojke , a sa druge strane ja sam zaista tolerirao masu toga kod nje. I dopisivanja sa bivšim dečkima, svašta nešto, da ne govorim masovne aplikacije itd. On jest extremno zgodna, njen fejs je pretrpan, ali nekako me zanima vaš sud,

znaci rade joj sujeta i kompleksi pre nego sto ste se i upoznali.bezi od toga ko djavo od krsta,eto to ja mislim :neutral:

Pazi, ne volim da ikome ista kazem konacno, ni da dajem savete, jer dobar moze ispasti los i obratno-prevelika je odgovornost reci bilo kome sta da radi. Zato cu ti dati samo misljenje, pa ti sumiraj sve sto smo ti rekli ako ce ti to pomoci i izvedi neki zakljucak.

Ona meni iz tvoje price deluje kao neki psiho. Eeeeeeeeeeej, da te izbrise sa liste jer si prihvatio zahteav za prijateljstvo......... Sumnjam da bi smeo da imas neko zensko ime u fonu, a kamoli da se javis drugarici kraj nje.............. Ako hoces takvu osobu, budi spreman da se odreknes svih drugih, kostace te gomile prijatelja-prvo zenskih, a onda i muskih................. Pazi sta radis, deluje mi malo nezgodno za odrzavanje :) Ne znam, s druge strane, mozda svi mi gresimo............ SRECNO!!!!!!!!!

Bih pristala

Back