PITANJE ZA DJEVOJKE - DA LI SI NJEGOVA PRINCEZA ILI *****?

MUDRICA:
JOVANA77:
pa najbolje je kada sam danju njegova princeza a nocu se pretvaram u samo njegovu kurvu :oops:

A sta? Kao sve ***** su dobre u krevetu? :? :D
Lepo je napisala: samo NJEGOVU KURVU i naravno da je njegova inajbolja.
A one druge dame ako i nisu sve najbolje predpostavljam da su zato sve veoma vešte pa kad bolje razmislim to mu dođe na isto.

kučka:
MUDRICA:
JOVANA77:
pa najbolje je kada sam danju njegova princeza a nocu se pretvaram u samo njegovu kurvu :oops:

A sta? Kao sve ***** su dobre u krevetu? :? :D
Lepo je napisala: samo NJEGOVU KURVU i naravno da je njegova inajbolja.
A one druge dame ako i nisu sve najbolje predpostavljam da su zato sve veoma vešte pa kad bolje razmislim to mu dođe na isto.

evo kucka ti je vec sve objasnila....

hvala, draga moja :wink:

snoshaj efendija:
Ragen:
Pa i nije lose pitanje... recimo, moju sadasnju devojku sam jurio..pa mnooogo vremena.. svidelo mi se sto je bila fina, prelepa, super, jednostavno jako prijatna osoba.. ali, VERUJ MI, u krevetu je... jaoo majko... pa lavica !!! skroz!!! i nije ono da je imala nekog iskustva pre mene, ali, kada smo u krevetu, ono poludi.. mislim, obozavam je tada jos vishe, samo zelim da kazem da ljudi nisu isti.. za cin sexa nas ipak vezu odredjene fantazije, kao fetish.. i tu postoji razlika.. nista perverzno, naravno, samo sto je to ipak druga prica, kada si u krevetu..
CITAT:
nije ono da je imala nekog iskustva pre mene,
DA LI SI SIGURAN U TO?
MOZDA JE VECITI DRUGI? :D

BG Pastuv:
Uvek bilo. Kao sto pametna zena zna da ceni sitnu paznju (a ne ono - ej, otkud da donese ruze ili kupi parfem, ma mora da me je prevario)
tako je i kod muskaraca! Sitna paznja, razumevanje....
Jovana, a najbolji odnos ,atributa` jedne zene za sada se jedino moze naci medju Bosankama! Glas za njih :) I ispravi me ako gresim....

Hvala za ove lijepe rijeci o Bosankama:), slazem se, premda ne treba generalizirati.

Evo, citam raznorazna misljenja na ovu temu i uocavam jednu stvar: svi do jednog forumasa su, svjesno ili ne, zenu koja voli i istinski uziva u seksu okarakterizirali kao kurvu. Nije li to glupo? Nije li ***** ona osoba koja je takva (*****) u dusi? Sve to doprinosi stvaranju jednog mita o tome da su djevojke koje vole seks lose, a sto uopce nije tacno!

Zar je nemoguce shvatiti da djevojke vole biti istovremeno prave partnerice svojim deckima: biti prijateljice, njihove maze, dame, dobre domacice i majke i izvrsne ljubavnice.
Ja bih bila najsretnija kad bi moj decko kazao za mene da sam mu sve to:))))

PS: zene koje ne prepoznaju istinske razloge za muskarcevu paznju ne moze opravdati ni visok stupanj glupoce.

Pozdrav svima iz Sarajeva

Sarajka_djevojka:
BG Pastuv:
Uvek bilo. Kao sto pametna zena zna da ceni sitnu paznju (a ne ono - ej, otkud da donese ruze ili kupi parfem, ma mora da me je prevario)
Jovana, a najbolji odnos ,atributa` jedne zene za sada se jedino moze naci medju Bosankama! Glas za njih :) I ispravi me ako gresim....

Hvala za ove lijepe rijeci o Bosankama:), slazem se, premda ne treba generalizirati.

Evo, citam raznorazna misljenja na ovu temu i uocavam jednu stvar: svi do jednog forumasa su, svjesno ili ne, zenu koja voli i istinski uziva u seksu okarakterizirali kao kurvu. Nije li to glupo? Nije li ***** ona osoba koja je takva (*****) u dusi? Sve to doprinosi stvaranju jednog mita o tome da su djevojke koje vole seks lose, a sto uopce nije tacno!

Zar je nemoguce shvatiti da djevojke vole biti istovremeno prave partnerice svojim deckima: biti prijateljice, njihove maze, dame, dobre domacice i majke i izvrsne ljubavnice.

PS: zene koje ne prepoznaju istinske razloge za muskarcevu paznju ne moze opravdati ni visok stupanj glupoce.

Bože što volim ovako pronicljive partnerice svojim dečkima koje odmah ukapiraju o čemu se sve ovde radi.
A mi ostale "devojčice *****" sa visokim stupnjem glupoče "marš u krevete" i da se više niste javile na ovaj forum. :D :D :D

kučka:
Sarajka_djevojka:
BG Pastuv:

Bože što volim ovako pronicljive partnerice svojim dečkima koje odmah ukapiraju o čemu se sve ovde radi.
A mi ostale "devojčice *****" sa visokim stupnjem glupoče "marš u krevete" i da se više niste javile na ovaj forum. :D :D :D

Hahaha, a istina je negde u sredini... :lol: :lol:

Greska je moja. Upotrebio sam grub i neprimjeren naziv (*****) i ovom prilikom se izvinjavam svim forumasicama.

Koristeci taj pojam u naslovu topica nisam mislio na karakternu osobinu.nadam se da su se mnogi sreli sa tim nazivom ali ne u svojstvu opisa necijeg karaktera vec npr. kad se za neku curu kaze "ona je u krevetu spretna, mastovita i strastvena kao da je *****". Dakle mislio sam na stepen liberalnosti u krevetu, nikako ... ONO.

pozdrav, Vas Punisher

Punisher:
Dakle, Da li ste nekad tokom vaseg emotivnog zivota osjetili da se ON (decko, muz, svaler i sl) prema vama ponasa kao prema princezi - pun je paznje, ugadja Vam u svemu, obasipa Vas paznjom i poklonima, nikad nervozan ili grub,

Da, uvek se tako osecam i godi mi...

Punisher:
...sto se tice sexualnog zivota i tu je isti tako da sexa skoro da i nema, jer on valjda smatra da se tako ne postupa sa princezom, da TAKO NESTO rade ... neke druge cure a ne njegova princeza.
Da li ste se nekad nasle u slicnoj situaciji ...?
Jesam... Bila sam u vezi sa tipom sa kojim je seks bio fenomenalan na pocetku veze... medjutim, kako je vreme prolazilo i kako se sve vise zaljubljivao pocele su da mu smetaju mnoge stvari u kojima je ranije vise nego uzivao, sve sa recima: "Ti si moj andjeo, nemoj to da radis..." Istovremeno je postajao sve posesivniji i ljubomorniji.
Zasto se neki muskarci tako ponasaju i ja bih volela da znam...

Punisher:
Za pocetak, molio bih da odgovore daju prvenstveno forumasice mada su dobrodosli i konstruktivni odgovori forumasa.

Dakle, Da li ste nekad tokom vaseg emotivnog zivota osjetili da se ON (decko, muz, svaler i sl) prema vama ponasa kao prema princezi - pun je paznje, ugadja Vam u svemu, obasipa Vas paznjom i poklonima, nikad nervozan ili grub, sto se tice sexualnog zivota i tu je isti tako da sexa skoro da i nema, jer on valjda smatra da se tako ne postupa sa princezom, da TAKO NESTO rade ... neke druge cure a ne njegova princeza. Imao bih jos da nabrajam ali mislim da je ovo dovoljno.

Da li ste se nekad nasle u slicnoj situaciji i kako biste reagovale? Da li Vam prija titula nekrunisane princeze ili biste pobjegle trazeci neku vezu u kojoj bi se prema Vama postupalo ... normalnije?

Posto znam iz svog i tudjeg iskustva da djevojke reaguju razlicito ali najcesce se takve veze kad-tad zavrsavaju krahom i to kad njoj dosadi i zazeli se normalnog odnosa (ne mislim samo na seksualni) a ne svakodnevnog podizanja u nebesa. Ako ste dozivjele nesto slicno, kako je taj krah dozivljavao on? Da li biste takvu vezu, iako Vam je stalo do te osobe, prekinuli odmah cim osjetite da ce se desiti bas to, da ce se prema Vama ponasati kao da niste ovozemaljsko bice i da ce to biti nevidjeno smaranje ili biste ostali i uzivali u blagodetima i nadali se da ce poceti da se ponasa normalnije, adekvatnije?
Kako se ponasate npr. u krevetu? Da li pruzate sve od sebe ili se shodno mozda njegovim ocekivanjima ponasate gospodskije

...kako kad :shock:

kučka:
Sarajka_djevojka:
BG Pastuv:

Mudrice, ne koristi se to slovo ch kod rijeci glupoca. Ali, tjesi se, ja, vidis, ne mogu ni da koristim te emfatike:)

Ne znam zasto si se tako "upalila", nisi se valjda pronasla u toj kategoriji (nicim izazvana).

A sta? Kao sve ***** su dobre u krevetu?
- Buduci da je autor teme pojasnio znacenje pojma ***** u ovom slucaju, logicno je zakljuciti da su sve *****, dakle, fantasticne u krevetu.

Sarajka_djevojka:
kučka:
Sarajka_djevojka:
BG Pastuv:

Mudrice, ne koristi se to slovo ch kod rijeci glupoca. Ali, tjesi se, ja, vidis, ne mogu ni da koristim te emfatike:)

Ne znam zasto si se tako "upalila", nisi se valjda pronasla u toj kategoriji (nicim izazvana).

- Buduci da je autor teme pojasnio znacenje pojma ***** u ovom slucaju, logicno je zakljuciti da su sve *****, dakle, fantasticne u krevetu.

Uhhh, treba da crtam - mene u krevetu puno vise odusevljavaju cure koje imaju etiketu *****, mada i ove postene znaju posao, samo ih treba znati pokrenuti, Srecom znam :lol: :lol: :lol:

Sarajka_djevojka:
[quote="kučka

Ja kada se "UPALIM" kao što vidiš ne znam ni koja slova udaram po tastaturi. Možeš misliti kako to izgleda u krevetu.I baš volim da sam NJEGOVA *****. Zato nemoj više da razglebaš na ovu temu.Seti se samo da je uvek za sve u životu pitanje :Kolika ti je cena?

lady me:
Jesam... Bila sam u vezi sa tipom sa kojim je seks bio fenomenalan na pocetku veze... medjutim, kako je vreme prolazilo i kako se sve vise zaljubljivao pocele su da mu smetaju mnoge stvari u kojima je ranije vise nego uzivao, sve sa recima: "Ti si moj andjeo, nemoj to da radis..." Istovremeno je postajao sve posesivniji i ljubomorniji.

Nesigurnost?

Valjda je to onaj trip: konacno sam "nasao" ono sto mi odgovara, ali sad ne bi "to" da izgubim i onda se pretvore u ljigusa No. 1! A bas se tada gubi (tako je i bolo, zar ne?)! Treba uzivati u vezi punim plucima (da sada ne razglabam zasto), dok traje...

lady me:
Punisher:
Dakle, Da li ste nekad tokom vaseg emotivnog zivota osjetili da se ON (decko, muz, svaler i sl) prema vama ponasa kao prema princezi - pun je paznje, ugadja Vam u svemu, obasipa Vas paznjom i poklonima, nikad nervozan ili grub,

Da, uvek se tako osecam i godi mi...

Punisher:
...sto se tice sexualnog zivota i tu je isti tako da sexa skoro da i nema, jer on valjda smatra da se tako ne postupa sa princezom, da TAKO NESTO rade ... neke druge cure a ne njegova princeza.
Da li ste se nekad nasle u slicnoj situaciji ...?

Reci ce ti efendija zasto. Zato sto muskarci vole da se njihove devojke ponasaju kao ***** u krevetu. I to im prija a prija i zenama da prija njihovim muskarcima. E, onda kako vreme prolazi to pocinje da smeta jer se veza ucvrscava, i neke druge stvari postaju bitnije. Pogotovu muskarce muci ZENINA PROSLOST koje one uglavnom kriju. Njene maestralije u krevetu i sitne perverzijice pocinju da smetaju jer ih je doticni vec isprobao i izgustirao a sad ga muci to sto je to radila i sa drugim pre njega. Pogotovu ako dame krenu u vezu kao sto cesto krecu sa onim :'ali ja dragi nemam puno iskustva' a onda tras:
1/tuki medju sise
2/felatio na Malajski nacin
3/anal bez ustrucavanja i bez po muke
4/gutanje sperme
U tom slucaju muskarca u pola slucajeva muci ZENINA NEISKRENOST a u pola ZENINO PRETHODNO 'ISKUSTVO'.
Kada muskarac kaze:'Volim iskusne zene' to treba dame da shvate kao 'volim dobar poligon da vezbam i isprobam sve i kada to izgustiram da se smirim uz finu zenicu' tj. onu koja ce imati njemu totalno nepoznatu proslost i koja nece dozvoliti ni jedan element u krevetu koji bi to doveo u sumnju.
Nema muskarca koji ce gledati kako mu supruga doji dete a zna da je medju te iste sise pola grada stavljalo tuki.
Moze da prica muski deo foruma sta hoce ali je tako.
Pozdrav. 8)

Back