Ukusi su razliciti, medjutim mene interesuje da li volite nekog sa bradom, brkovima ili kad je lijepo obrijan. Da li vam brada predstavlja neki problem u zivotu, seksu, ako da navesti koji? Hvala!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolje obrijan. Najgore je kad je bradica stara 2-3 dana, to bode, bre! :xBy Bojan:Ukusi su razliciti, medjutim mene interesuje da li volite nekog sa bradom, brkovima ili kad je lijepo obrijan. Da li vam brada predstavlja neki problem u zivotu, seksu, ako da navesti koji? Hvala!
matorka!Queen_:Ja imam dvadeset devet godina i ne volim bradu, dobijem osip (na licu)![]()
Jel ti to neces da se brijes,pa nas pitas za savet? :wink: salaBy Bojan:Ukusi su razliciti, medjutim mene interesuje da li volite nekog sa bradom, brkovima ili kad je lijepo obrijan. Da li vam brada predstavlja neki problem u zivotu, seksu, ako da navesti koji? Hvala!
Извини, али зашто ти је битно да задовољиш СВЕ укусе? Мислим да је логичније да нађеш себи девојку, па, ако већ ТОЛИКО волиш да се прилагођаваш постојећим сликама ИДЕАЛНОГ мушкарца коју она има у својој глави, а не да изградиш СОПСТВЕНИ стил, достојан поштовања - онда и одлучи.By Bojan:Dobro posto ovdje ima razlicitih odgovora, mislite li da bi najbolje bilo da nekad nosim bradu, a nekad se brijem?! Tako bi valja zadovoljio sve ukuse...
moj decko nekad nosi bradu,nekad se brije redovno.... meni se svidja i jedno i drugo. mada,mislim da covek treba da zna da nosi bradu !By Bojan:Dobro posto ovdje ima razlicitih odgovora, mislite li da bi najbolje bilo da nekad nosim bradu, a nekad se brijem?! Tako bi valja zadovoljio sve ukuse...
To je posebna prica, najcesce mislim da za takvim stvarima nema potrebe (tacnije, ne volim NISTA sto "busi" teloBy Bojan:OK! Pazi ovo...
Posto sam bio monoton vec duze vrijeme, zelim da se vratim na scenu, ali ne znam sta je u trendu pa zato pitam za savjet. To je tvoj komentar, medjutim ja imam sasvim drugacije misljenje o sebi i o tome sta bih trebao da mjenjam.
I naravno sta bi rekla za one djevojke sto stavljaju tetovaze ili silikone ili pirsing ili nesto trece... Da li one imaju nesto svoje?
U svakom slucaju hvala na komentaru!