Pitanje za devojke...

Brojnost zenske populacije nikada mi nije bila uteha ni lazna nada da su moje shanse u interpolnoj borbi kao povoljnije.
Mislim da ima daleko vise samih muskaraca nego samih devojaka iako je devojaka nesto vise u populaciji. a valjda je jedna anketa ovo i dokazala.
recimo na faksu posle druge godine studija, tesko da postoji neka fina a da nije u vezi. a ako se ne daj boze desi da raskine, posto devojke daleko losije od momaka podnose single situaciju, udruzice se uigrano sa drugaricama, i krenuce za nju u lov na lovca, te do kraja meseca, i malo izlizanih djonova, ona ce biti ponovo u vezi. a secanje na onog prethodnog, estrogen ce brzo prebrisati kao da ga nikad nije ni bilo. Jer sutina mnogih devojaka je biti U VEZI a ne biti s nekim.

Dalje, kako se devojke lako muvaju i ulaze u veze i sa starijim godistima, onda su one takva roba koja ne da je u visku vec su rafovi uvek prazni, a muski redovi ispred vecito kilometarski...

naravno, za sve postoji bioloski kriticni period pa i za ovaj dominantni vid biovlasti, koji, po meni, posle 28. godine ulazi u dramaticnu fazu kada vecina zena mora brzo prelomiti sta ce i kako ce. i onda dvojke tad lice na one ribe babushke koje su plivajuci rekom dosle na mesto gde je podignuta brana i ne mogu dalje, a onda ih tu cekaju neki ribolovci i masovno lagano izlovljavaju. neke i tad prkose, pa onda u 35. godini pocinju da redefinisu svoje stavove.

inace, moja hipoteza zasto se radja nesto malo vise zenske dece je u skladu sa onom narodnom da svaleri prave zensku decu, a kako se devojke obicno podaju takvim likovima - "suvise losim da bi im se moglo odoleti", a ne pesnicima, romanticarima, iskrenim, dobricinama i slicnim, onda to objasnjava dosta toga.

cLick - OR - Die:
jagodica:
ocu da budem riba ko beti!!! to su te shto mi pomrse konce na plesu

..a da si kojim sluchajem kao Betty opet bi ti ne$to falilo. Verovatno bi pozelela da si kurata kao cLick ili da si bogata kao Gejts... po ceo dan samo Qka$ :)

eeeeee ne ne okrenucu novi list :I
vidis sad znam da mi ej ovo "eeeee" glupo. nekad sam mislila da je to zanimljivo

Back