gost 226460
Iskusan
- Poruka
- 5.050
Dali bi ste pre izabrale onog sa 18,19cm ili onog sa 24,25cm(ako ima tolikih)...????

Dali bi ste pre izabrale onog sa 18,19cm ili onog sa 24,25cm(ako ima tolikih)...????![]()
Pitanje za postavljaca ....
El bi voleo da ima 20, 21 godinu ili bi voleo da ostane na sadasnjih 10 i po ???
Džaba nekom i dužina i obim ako mu đo.ka nije funkcionalan. Daklem, glasam za đo.ku koji može dugo, i da je tu oko 18, 19 i da je deblji![]()
Dali bi ste pre izabrale onog sa 18,19cm ili onog sa 24,25cm(ako ima tolikih)...????![]()
ovaj od 25, il kolko vec deluj,e brutalno
di da ga smestim![]()
Pitanje za postavljaca ....
El bi voleo da ima 20, 21 godinu ili bi voleo da ostane na sadasnjih 10 i po ???
uzduz il popreko ?
![]()
sto ??![]()
ma mali misli da je sve u velicini
on misli da ce sad sve da se zalete za onaj od 25
e nije nego ocemo 35![]()
Džaba nekom i dužina i obim ako mu đo.ka nije funkcionalan. Daklem, glasam za đo.ku koji može dugo, i da je tu oko 18, 19 i da je deblji![]()
e stvarno ste odvratni sa tim temama o duzini, aj malo proucite anatomiju coveka, bice vam lepsi zivot da uzpoznate ljudsko telo i vidite kolko ste jadni i iskompleksirani.....
gde ces ugurat 30cm? medju sise?
da li znas da svaki preko 25cm ne moze vise od 2 puta za 24h
da li znas da sto je veci pre ce mu otkazati funkcionalnost.......
od ovih tema mi se vise![]()
ne valja ti poredjenje![]()
ubedjen sam da je to gotovo nemoguce naci ,mislim toliko cudo .![]()
ima na forumu i vecih![]()
a tvoj? blush