bo!
Primećen član
- Poruka
- 841
kontam mozda ima neko pametan medju vamaCitat:
Original postavio bo!
svi ste vi muskarci isti
:lol.
Pa sta si mislila?
i nemoj da smijes to je samo LICNO ISKUSTVO

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kontam mozda ima neko pametan medju vamaCitat:
Original postavio bo!
svi ste vi muskarci isti
:lol.
Pa sta si mislila?

bo!:kontam mozda ima neko pametan medju vama
i nemoj da smijes to je samo LICNO ISKUSTVO![]()

Prvi put chujem za dva dechaka :shock: Ajde ako budu kojim sluchajem ponovili,ti snimaj,pa stavi na net,zanima me kako to izgledaponja54:Nije toliko strashno kad se zenske poljube, bar po meni, ali mushkarci, to je vec odvratno...
Dvojica iz mog razreda su se pre neki vikend napili i neke zenske ih zezale kako ne smeju da se poljube i njih dvojica se ladno zazhvalili i to poshteno...
Sada je to glavna fora u razredu i svi ih zezaju, a njih boli uvo, ovaj jedan chak kaze da mu to nije prvi put i da to nije nishta strashno...Ludaci
![]()

Ае боље да не качи на нет... нек' ти пошаље на маил или ПП...Cyber_Barbie:Prvi put chujem za dva dechaka :shock: Ajde ako budu kojim sluchajem ponovili,ti snimaj,pa stavi na net,zanima me kako to izgleda![]()
Daje losh primer ostalim djacima... 8-) mislim...zeleno je to za tako neshto...to mene nervira...neka radi shta hoce sa sobom kada odraste...ovo je chista Brobaganda...shto bih naglasio DA ono shto kazu nije istina... Btw...swi su ovde patrijahalno odgajeni...shta retji...Keeper:snimila klipove sa ribama i izbacili je iz shkole? :|
a da je pushila klincu u klonji? to je OK?
Ispashtje moj Milanovac nastrana varoshica... ali jbg...Dvojica srednjoskolaca(kod nas vecina ovdashnjih srednjoskolaca je najveca bagra) je snimila ***** klip...one cure su se samo zhwalawile ali su ova dvojica ...ahem ahem...trpali jedan drugoga...pochewshi u tush kabini...e TO je odvratno..!!!Najzalosnije je sto je jedan od te dvojice retard koji pokushawa da se uklopi u drustvo...mislim, u ovoj skoli je faca, ali je po meni zesci retard...cim je ostao ovde..ponja54:Nije toliko strashno kad se zenske poljube, bar po meni, ali mushkarci, to je vec odvratno...
Dvojica iz mog razreda su se pre neki vikend napili i neke zenske ih zezale kako ne smeju da se poljube i njih dvojica se ladno zazhvalili i to poshteno...
Sada je to glavna fora u razredu i svi ih zezaju, a njih boli uvo, ovaj jedan chak kaze da mu to nije prvi put i da to nije nishta strashno...Ludaci
![]()
hocjesh da kazhesh da su je izbacili iz shkole zato shto je snimila klip sa zhvaljenjem sa drugaricama? :shock: i zbog toga izbaciti nekog iz shkole?Thella_Barvat:Daje losh primer ostalim djacima... 8-) mislim...zeleno je to za tako neshto...to mene nervira...neka radi shta hoce sa sobom kada odraste...ovo je chista Brobaganda...shto bih naglasio DA ono shto kazu nije istina... Btw...swi su ovde patrijahalno odgajeni...shta retji...
Vlado...Shalila sam seDovla:Ае боље да не качи на нет... нек' ти пошаље на маил или ПП...

agreeKeeper:hocjesh da kazhesh da su je izbacili iz shkole zato shto je snimila klip sa zhvaljenjem sa drugaricama? :shock: i zbog toga izbaciti nekog iz shkole?
auuu. sunce ti *****. pa svaki dan se u shkoli chine stvari deset puta gore od prokletog ljubljenja. shta ima loshe u ljubljenju sa drugaricom il drugom il ne znam ni ja kim? a klinci svakodnevno pushe u shkoli, rolaju gandzhu duvaju gandzhu neko se i bocka rekreativno, gaji se prostakluk, seljoberstvo, dizelashtvo, neukost, pakost, zloba, i shta sve ne od svakodnevnih redovnih i "normalnih" stvari.
pa za sve shto sam naveo pre bih za to izbacio nekoga iz shkole nego zbog ljubljenja sa istim polom. bilo kojim polom.
pa nek se yebu patrijarhalci.

gle ,vladica se odmah uprpioDovla:Ае боље да не качи на нет... нек' ти пошаље на маил или ПП...

Nazalost takvih snimaka je sve vishe...Chula sam i da postoji isti takav snimak,ali u osnovnoj shkoli(!!!).To je stvarno ponizavajuce.Alexxandar:Kod mene u srednjoj su izbacili devojku a i decka iz shkole... zbog snimka na kome mu ona pushi u wc-u.... snimak se jedno 5 dana vrteo po shkoli... dok je doshao do profesora... Inache usnimio ih je njegov drugar...
najjacha fora... barem meni je bilo.. kukanje mog ortaka na koga se ta devojka prethodno lozila... ali on je iskulirao... kao... "pa jeste ruzna... ali da sam samo znao da pusi u skolskom :'(" ma strashno... al u pravu je keep... bolje drogu da suzbijaju...
vodimo ljubav a ne shpriceve.. itd![]()

pa da,toKeeper:vladica po sistemu "mrzish ono chega se najvishe plashish". ;-)

Mozda ce pre biti da je do tehnologije koja ih omogucava i postaje sve vise dostupna, sve sirim narodnim masama (:Cyber_Barbie:Nazalost takvih snimaka je sve vishe...Chula sam i da postoji isti takav snimak,ali u osnovnoj shkoli(!!!).To je stvarno ponizavajuce.![]()

newerna_beba:da,jesam,dosta puta....