Pitanje za devojke: kondom da ili ne?

L021:

Momci... Definitivno bolje BEZ!
Nema "kompletnog uzitka" za devojke sa tim glupostima...
Očigledno je dasa sa kondomom bio takav stručnjak da misliš da je kondom kriv što nisi osetila zadovoljstvo !
Činjenica je da momci ne žele da se opterećuju kupovinom i stavljanjem prezervativa , možda im za vreme upotrebe i spada zbog "veličine" pa lako ubede devojku da je bolje bez !
Sa pravim majstorom ne vidiš razliku i skoro ni ne znaš da je SA a uživaš do daske bez opterećenja da li će za devet meseci zakmečati ili ćeš za dva meseca na sto ...
Devojke , ako momak neće u apoteku ne oslanjajte se na njega , već kondomić u tašnicu , naučite VI da mu ga stavljate pa će i on biti opušteniji i tim vašim potezom možda još popaljeniji ...

Očigledno je dasa sa kondomom bio takav stručnjak da misliš da je kondom kriv što nisi osetila zadovoljstvo !
Činjenica je da momci ne žele da se opterećuju kupovinom i stavljanjem prezervativa , možda im za vreme upotrebe i spada zbog "veličine" pa lako ubede devojku da je bolje bez !
Sa pravim majstorom ne vidiš razliku i skoro ni ne znaš da je SA a uživaš do daske bez opterećenja da li će za devet meseci zakmečati ili ćeš za dva meseca na sto ...
Devojke , ako momak neće u apoteku ne oslanjajte se na njega , već kondomić u tašnicu , naučite VI da mu ga stavljate pa će i on biti opušteniji i tim vašim potezom možda još popaljeniji ...[/quote]

Bravo B, potpuno se slazem sa tobom. I ja sam za safe sex, iako imam decka vec duze i potpuno mu verujem, smatram da ne treba razmisljati o mogucnostima nezeljene trudnoce. Kupis kondom i ne mislis ... uzivas... Nisam osetila nikakvu razliku sa i bez, i smatram da su devojke koje ne insistiraju na kondomu jako neodgovorne i ne brinu pre svega o svom zdravlju, muskarce ionako nije briga ...

black-devil:
Macka, zasto bas kondom, sto en prepises sebi antibaby-pilule, ili nesto drugo, zasto mora uvek samo muskarac da se stiti toga?

Probala sam ja pilule, ali zasto da se kljukam hormonima? Sve je to dan-danas u smanjenim kolicinama, nista opasno, ali ako imas redovan ciklus, tvoji hormoni lijepo rade, zasto da to diras? Zamisli samo koliko su to male kolicine kad curama svejedno izazivaju rast grudi, dobijanje na tezini, depresije... Nisu pilule bas toliko bezazlene, kad se propisuju upravo onima koje imaju problema sa hormonima, kad treba da svako toliko radis jetrene probe, pauze itd. Razmisli o tome.

Ala vi devojke, cast izuzecima, preterano serete! Pa budi opustena i kupi bajati kondom pa ce ti uskoro biti opusten i stomak!! Video sam da ovde jedna riba kaze kako nas nije briga??????? Pa da nece mozda ona da hrani moje dete???? kao zastita od side ok ali ovo su drugo obicne gluposti!!!

Pitanje nije samo za devojke vec je bas na mestu. Jeste da je nama muskarcima feeling bez kondoma ... nego sa ali ipak kao sto koleginica rece sada se mora voditi racuna o svim ti zarazama itd. Sto se tice devojaka mislim da je njima skoro isto da li je sa ili bez (sto se tice dozivljaja) ali ipak treba da budu zasticene ako ih stvarno volimo :))

Prvo moram da ispravim konstataciju da muskarce nije briga. To je totalna neistina. Verovatno je to napisao neko sa lošim iskustvom.
Lično sam kondom probala samo jednom, iz radoznalosti (ova moja radoznalost će me jednom koštati). Pošto imam dugu vezu, ne koristim kondom uopšte. Ne zbog mene (ja ne osećam nikakvu razliku), već zbog mog dečka koji kaže da je to isto kao kad čačkaš nos s rukavicama. Trudnoća me uopšte ne brine. Ako se desi, desilo se. To kažem zato što imam stalnog partnera.
Devojke i dečaci, treba da koristite kondom zbog raznih boleština na prvom mestu. Znam devojku koja sada ne može da zatrudni, jer je imala jednu polnu bolest. Zato, oprez!!!

TIGAR:
KAKVIH DEVOJAKA IMA DA STAVIM DVA KURTONA NEBI BILO DOSTA.

Ma tako je tigre a i kakvih muskaraca ima ........

Nego, sada je u stvari najmanji problem ako neko zakevi ... a bolestina ima raznih.. neizlecivih

Najvise me nerviraju tipovi koji kazu , jao pa znam devojku ,nema ona nista , ma sta nema otkud znaju, ne nose valjda mini lab sa sobom???

A bez kondoma je ok ali samo u duzoj vezi kad vec hoces da poradis na naslednicima ,inace pre toga jok.
I jos nesto, izvolte na testiranje na aids , pa kod cika Doce i Giske pa onda da razgovaramo, ovde kao da svi zaboravljaju da nije samo AIDS u pitanju nego i gomila drugih stvari koje zenama mogu haos da naprave a muskarci ih i ne registruju.

Da li znate da po nekoj statistici svaka 5 riba ima papiloma virus? Prema tome , kupidonov haljetak je najmodernija stvar svih sezona, pa onda uzivajte u seksu.

Kakve su ovo gluposti, i kakvi su to uopste muskrci koji ce leci sa djevojkom bez kondoma a zabavljaju se tek kratko vrijeme ili su se ne daj Boze tek upoznali?! Ako je neko u dugoj vezi, ne znaci automatski da zeli da mjenja pelene! I sad djevojke od 15 ili 16 godina imaju tzv duge veze, pa kako one da se sacuvaju od bolesti ili trudnoce koja je jos gora stvar za te godine?! Zar su one dovoljno zrele i odgovorne za to da piju pilule? To ne znaci da su radodajke ali su jednostavno previse mlade i zar zbog malo veceg uzitka zelite da se kajete i nekog nosite na dusi citav zivot? Pa priznajte iskreno, je li vrijedno toga?

Back