Pitanje za devojke: kondom da ili ne?

Zanima me da li i vi osecate razliku sa i bez kondoma, insistirate li na koriscenju itd...
Ja mislim da je potreban samo u slucaju stalne promene partnera tj. kada postoji rizik od bolesti.

natural rulz!!!
pozdrav

Moje iskustvo je da im uopšte nije isto
i da ga koriste samo kad moraju,
tj, sa nepoznatim ili novim partnerom.
Za žene nije isto
Ako ćemo mošteno, ni za muškarce

hahahaha, missim dobro je da nisi isprichao onaj novi fazon pusmipuli :))))

Ne bezobrazno je.

A kad već pišem, možda najbolji vic koji sam čuo:

Otišao Mujo na službeni put u Japan.
I uveče odmah u javnu kuću.
I pitchi on a japanka kuka
Hasimota, hasimota ....

Misli ovaj, dobro je, nalo japanskog da naučim.

Sutra poveo ga japanac da gleda kako igraju golf
ovaj udari, iz prve u rupu, svu aplaudiraju
a Mujo će: Hasimota

Japanac ga pogleda:
Kako to mislite pogrešna rupa?

Za nas obrezane, brez kondoma i sa kondomom - skoro pa isto. :(

Ali vidim da žemske mnogo više vole ako im naboran nispe metneš brez kondoma. Mislim, barem po mom primeru je tako. Što je reljef živopisaniji, one su srećnije ako je brez kondoma...

Jedino ne valja ako je veliki i tvrd. Načisto se isplaše da ga prime u ankicu :sad2:

Za nas obrezane, brez kondoma i sa kondomom - skoro pa isto. :(

Ali vidim da žemske mnogo više vole ako im naboran nispe metneš brez kondoma. Mislim, barem po mom primeru je tako. Što je reljef živopisaniji, one su srećnije ako je brez kondoma...

Jedino ne valja ako je veliki i tvrd. Načisto se isplaše da ga prime u ankicu :sad2:

pa nije bash isto, missim ovako nishta ne osjetim, a bez osjetim teksture i sve. dooobro ispitam unutrasnjost, iznabadam po svim coskovima, tako vidim s kim imam posla <3 :)))

Slazem se da je kondom -prezervativ,najbolje zastitno sredstvo od infekcija raznih bolesti. Ali devojke moraju da shvate,da ne moze svaki muskarac da trpi
kondom.Jednostavno,ud mu se omlitavi,jer nema direktan spoj sa vaginom.Takodje,cuo sam od dosta zenskih osoba,koje su mi rekle,da je seks sa kondomom,
kao da su stavile u vaginu kobasicu.To nikako ne moze biti isti osecaj.Za mnoge muskarce je bolji seks maturbacija,nego pravi seks sa prezervativomo:bye:

Ma gde moze da bude isto.Mnogi poslovi ne mogu da se rade u rukavicama,pa ni taj "posao".Samo golo,ide na golo! E to ti je tako,i tu nema neke filozofije.Da je Adam imao prezervativ,nikada Eva
ne bi rodila onoliko dece,niti bi mi danas uopste postojali.Nista nema od rukavica.Kada krv prokljuca,tu guma,nema sta da radi!

Ne slazem se,da je ovo pitanje samo za devojke. valjda su i muskarci u ucestvovanju tj.seksiranju.Moraju i muski da se pitaju.Sta ako muskarac ne podnosi "odelo" na svom jataganu.On znaci treba
da ostari nevin?Netreba tako surovo kaznjavati muskarce,koji jednostavno ne mogu da podnesu "sedlo" na svom zdrebcu!

Back