- Poruka
- 122.176
pa ko je digo temu pa obriso post 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne volim kondome. razlika sa i bez kondoma je velika. da, registurje se velika razlika i neuporedivo je bolje bez kondoma.
Ма све осим жене ћу да је*ем са кондомом, свидело се то њима или не, не занима ме уопште, нити желим да мислим, нити да се цимам око тога, ставим и не мислим.. Као није добар осећај, па бољи осећај свакако од онога кад добијеш неку болест..

I ja,uvek koristim kondom... bez kompromisa...
Volim sebe![]()
хахаЈедном сигурно ниси користила, то поуздано знам!хаха
Шалим се, па нормално, и треба да се користи, поготово што сад људи неће ни да се тестирају, сви су у фазону ''ма неће то мене'' , ма 100% они су имуни на све...
Ko se cuva,i Bog ga cuva 
) bez, ali sa zastitom je ipak svaka briga potpuno na off i lakse je opustiti se i uzivati.
Ne sad bas svaki dan,ali cesto.da budem jasnija, koristim ih. kad imam novog decka i sl. kad imam stalnog ne koristim.

A on sta ima u sebi , neka i zadrzi za sebe Zanima me da li i vi osecate razliku sa i bez kondoma, insistirate li na koriscenju itd...
Ja mislim da je potreban samo u slucaju stalne promene partnera tj. kada postoji rizik od bolesti.
natural rulz!!!
pozdrav

Sto rece jedna devojka, volim sebeA on sta ima u sebi , neka i zadrzi za sebe
KONDOM DAAAAA...

Pobozna sam i protivnica sam kontracepcije. Kada se udam onda cu i voditi ljubav.
kuj se bre usmrdi, mi se ne usmrdimo ni dve godine da se ne kupamo, piccka je ko samoperuca rerna, sama se cisti od bakterija, voda nam ne treba, al vi smrdite i kad ste okupani![]()
)))