..pilule protiv side...da....ma koji tje ti kondomi..black-devil:Ja nemam sta o tome da razmisljam, jer ne koristim nista, ja se cuvam ovako, pa ako me zakaci zakaci, ali ne zelim da se trujem nikakvim pilulama i tako dalje![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..pilule protiv side...da....ma koji tje ti kondomi..black-devil:Ja nemam sta o tome da razmisljam, jer ne koristim nista, ja se cuvam ovako, pa ako me zakaci zakaci, ali ne zelim da se trujem nikakvim pilulama i tako dalje![]()
neka:Nema razlike,osim sto se bez kondoma mozete lepo inficirati,a sa njim neoptereceni uzivati.Ima ih barem sada raznih boja,velicina,oblika,mirisa...dakle stay safe!Pozdrav od neke.
b:Očigledno je dasa sa kondomom bio takav stručnjak da misliš da je kondom kriv što nisi osetila zadovoljstvo !L021:
Momci... Definitivno bolje BEZ!
Nema "kompletnog uzitka" za devojke sa tim glupostima...
Činjenica je da momci ne žele da se opterećuju kupovinom i stavljanjem prezervativa , možda im za vreme upotrebe i spada zbog "veličine" pa lako ubede devojku da je bolje bez !
Sa pravim majstorom ne vidiš razliku i skoro ni ne znaš da je SA a uživaš do daske bez opterećenja da li će za devet meseci zakmečati ili ćeš za dva meseca na sto ...
Devojke , ako momak neće u apoteku ne oslanjajte se na njega , već kondomić u tašnicu , naučite VI da mu ga stavljate pa će i on biti opušteniji i tim vašim potezom možda još popaljeniji ...
M_A_R_I_J_A:definitivno mi je bolje bez kondoma.doduse ja sam samo sa jednim(sadasnjim)deckom spavala ali smo probali i sa kondomom i gadno mi je.Ja osetim razliku
Gazdarica:Hmm, jeste li se prijavili za Durexovo istrazivanje...?![]()

M_A_R_I_J_A:definitivno mi je bolje bez kondoma.doduse ja sam samo sa jednim(sadasnjim)deckom spavala ali smo probali i sa kondomom i gadno mi je.Ja osetim razliku

A kako ti onda znas za te izgovore princezice?Princeza:Kad cujem da mu je kondom mali, da ga zulja, da ne uziva, da mu smeta... Dobar izgovor para vredi. :x Imala sam srece da naletim na normalne momke sa kojima se kondom podrazumevao. Zelim svim devojkama isto.

NE!blackground:Zanima me da li i vi osecate razliku sa i bez kondoma, insistirate li na koriscenju itd...
Ja mislim da je potreban samo u slucaju stalne promene partnera tj. kada postoji rizik od bolesti.
natural rulz!!!
pozdrav