Pitanje za devojke: kondom da ili ne?

neka:
Nema razlike,osim sto se bez kondoma mozete lepo inficirati,a sa njim neoptereceni uzivati.Ima ih barem sada raznih boja,velicina,oblika,mirisa...dakle stay safe!Pozdrav od neke.

Potpuno se slazem sa tobom i podrzavam tvoj stav. Nikad bez kondoma, iako sam sa stalnim partnerom, jednostavno iako smo oboje zdravi, zasto bih razmisljala o mogucoj trudnoci, ovako se opustim u uzivam potpuno.
Muskarci se prvo kao ono bune kad im kazete da necete bez kondoma, pa kao nesto pokusaju da vas ubede o tome da osecaj nije pravi sa, ali kad vide da ste ozbiljni i da od sexa bez kondoma nema nista, onda nemaju nista protiv.
Devojke, ne padajte na fore, razmisljajte o svojoj sigurnosti i svom zdravlju, posebno ako ne znate sa kim je sve bio pre vas i kakvi su mu kriterijumi u izboru sexualnih partnerki.
Pozdrav.

b:
L021:

Momci... Definitivno bolje BEZ!
Nema "kompletnog uzitka" za devojke sa tim glupostima...
Očigledno je dasa sa kondomom bio takav stručnjak da misliš da je kondom kriv što nisi osetila zadovoljstvo !
Činjenica je da momci ne žele da se opterećuju kupovinom i stavljanjem prezervativa , možda im za vreme upotrebe i spada zbog "veličine" pa lako ubede devojku da je bolje bez !
Sa pravim majstorom ne vidiš razliku i skoro ni ne znaš da je SA a uživaš do daske bez opterećenja da li će za devet meseci zakmečati ili ćeš za dva meseca na sto ...
Devojke , ako momak neće u apoteku ne oslanjajte se na njega , već kondomić u tašnicu , naučite VI da mu ga stavljate pa će i on biti opušteniji i tim vašim potezom možda još popaljeniji ...

Bravo b!!!

M_A_R_I_J_A:
definitivno mi je bolje bez kondoma.doduse ja sam samo sa jednim(sadasnjim)deckom spavala ali smo probali i sa kondomom i gadno mi je.Ja osetim razliku

pre dve nedelje si postavila temu "lepa, pametna i bogata...".
sto nam nisi javila da si nasla momka i da se vec jebuckate?!
pa valjda i mi imamo neke zasluge za to?! mozda ne bi bilo nicega da nije bilo nasih saveta??.
to nije lepo!!!

Ja da se sekiram,necu.
Sto se tice kondoma,skroz sam karakter po tom pitanju,znaci bez kondoma nema ni seksa.
Ne znam kako neko moze da bude opusten i cool kad zna sta sve moze da ga zakaci,a povrh svega moze to da spreci.
Izgovori tipa:mali mi je,velik...zulja...itd..ne prolaze.To je vrlo sebicno razmisljanje.Zenske opet imaju jednu posledicu vise koju mogu da zarade-trudnocu.
Neka hvala...

Dok nisam pocela da koristim tablete pre par meseci (i to iz zdravstvenih razloga) kondom je bio nesto normalno, sto se podrazumeva. I moj muzic i ja se slazemo da je bez njega feeling mnogo, mnogo bolji (i to samo u danima kada sam 100% sigurna da nisu plodni), ali u onom momentu (znate kojem) jedino mozemo da se skroz opustimo kada znamo da je tu. Znate ono "planiranje porodice".

Prosto ne mogu da poverujem !!!
A do juce sam se cudom cudio otkud toliko abortusa u nasoj maloj Srbiji, kad kondoma ima bukvalno na svakoj trafici, u svakoj samoposluzi, apoteci. Bilbordi sa reklamama za kondome po celom gradu. Sada mi je malo jasnije !

Verovatno je da sa stalnim deckom, za koga znas da je zdrav, neces da zaradis sidu, ali zatrudneti mozes takoreci svaki put !!!

A, evo, posto se nijedna malo starija dama, nije setila da opise kako to izgleda, da ja probam: (ogradjujem se ako je sta odavde netacno, jer "... ako su lagali mene i ja lazem vas !")

U cekaonici te cekaju posteri fetusa od oko 7-8 meseci, gde se lepo vide i rukice i nogice. Ili malih beba nasmejanih i slatkih k'o secer. To tek toliko da ti bude jasno sta radis. A, onda kad udjes u ordinaciju ceka te sledece: Legnes, podignes noge na one naslone, onda ti dubuko, duboko uguraju cev za vakuum, pa ukljuce, pa usisaju svu sadrzinu tvoje materice ! Krvi do kolena, boli do 100 djavola. Kasnije jos dugo boli. A da li je povredjeno jos nesto sto moze izazvati tvoju sterilnost neces znati dok ne pokusas da zatrudnis sledeci put.
Kad to samo jednom dozivis, tvoje misljenje o kondomu ce biti drugacije. A do tada, ti i tvoj decko 'pazite' i racunajte plodne dane.

blackground:
Zanima me da li i vi osecate razliku sa i bez kondoma, insistirate li na koriscenju itd...
Ja mislim da je potreban samo u slucaju stalne promene partnera tj. kada postoji rizik od bolesti.

natural rulz!!!
pozdrav
NE!
Kako mozete da pricate,da se ne oseca razlika
ne razumem?
Nema niceg sladjeg od ''mesa u meso'' :lol:
Ja je osecam i te kako!
Prvo,kad je felacio u pitanju,odvratno je,sama guma koja smrdi,bez obzira sto ima ''kondomi sa tim i tim ukusom''.
Naravno,da cu koristiti kondom ''kao i ostali'',cak i kad je felacio u pitanju,jer i tako mogu da se zarazim!
Drugo,kad vodim ljubav brzo se ''osusim'',pa mi vise i ne prija...
Trece,na kraju me uvek pece dole i svrbi!
Tako je to kod mene...
Nije da ja nisam za zastitu i da se ne plasim povodom toga,ali ne prija mi uopste..
Sad imam decka 2 god veza,ne koristimo kondom
(u pocetku da),ne varam ga tako da mi ne treba!
U braku ljudi,takodje ne koriste kondom,al ipak znam slucaj kada je covek dobio sidu,od rodjene zene,jer je bila sa nekim zarazenim HIVom..
Zato,ma koliko se svako zastitio,ipak je mozes dobiti...
Pa cak i kad odes kod zubara ili infuzija?
Ako je sudjeno,zarazices se,ma koliko pazio...
Ipak kondom kod mene ima 1 veliki MINUS

Back