Pitanje za celu Srbiju ?

Neznanko

Iskusan
Poruka
5.497
Rekao bih, da ono šta radi Amerika celom svetu, pa i nama je luk i voda i surutka...a obzirom šta rade naše vlasti i sve institucije sistema našem običnom čoveku, gradjaninu, zato se i pitam : kako to da se kod nas ne regrutuje bar dnevno jedan Osama, jedan BIN i jedan Laden, obzirom na sve bezobzire koje trpimo i kusamo ?
Dobro, znam da nam je trebalo samo 500 godina da oteramo Turke, oko 50 godina da oteramo Kralja, i oko 50 godina da navodno oteramo konuniste, ali za malo.
Cenim da kako nam je krenulo, demokrate ćemo oterati 2111 godine.

Poslednja izmena:
Neznam dokle ce mi da se zanosimo lazima... Delimicnim saznanjima.. Ili apsolutnom neznanju?
Ma sta ima svet,ili bilo ko sastrane sa unutrasnjim bezvlascem/anarhijom?
I da su tamo neki iz "spolja" postavili nekog na vlasti ovde, netreba mu dati da se izivljava. Odnosno,Vladar najmanje moze da utice na unutrasnju politiku,pogotovo ako mu saradnici nisu posteni,vec podrivaci.

Kao prvo koji bre 500 godina?Smederevo je palo 1459 a ajde da kazemo oslobodili smo se oko 1910~ imali smo autonomiju tj bili kao danas takozvano Kosovo.Racunaj koliko je to godina.
Treba to da se organizuje da se rusi vlada ja bih sutra krenuo sad pun mi je racku njihovih sranja.

Rekao bih, da ono šta radi Amerika celom svetu, pa i nama je luk i voda i surutka...a obzirom šta rade naše vlasti i sve institucije sistema našem običnom čoveku, gradjaninu, zato se i pitam : kako to da se kod nas ne regrutuje bar dnevno jedan Osama, jedan BIN i jedan Laden, obzirom na sve bezobzire koje trpimo i kusamo ?
Dobro, znam da nam je trebalo samo 500 godina da oteramo Turke, oko 50 godina da oteramo Kralja, i oko 50 kogimna da navodno oteramo konuniste, ali za malo.

Sto? Pa Turci nas istrenirali. Eto njih opet legendo, Kosovo nije nase, Vojvodina je autonomna iliti nezavisna, svedeni smo na Beogradski pasaluk, Tadic se sa Bosnom i Turskom susreo u Karadjordjevu (da li ti ovo govori nesto), na TV-u sve same turske serije... Ima pesma koja kaze: "Uzelece se drumovi Turaka opet". Samo saberi.

Nažalost, cela Srbija ne može da ti da odgovor, pošto em nema internet, em nema nalog na ovom "najvećem srpskom forumu"...

Odgovor se, sledstveno tome, mora tražiti (i) na druge načine.

Moj je manje-više poznat, pa, em ne bih da se ponavljam, em mi dojadi banovanje i kazneni poeni.
Znaš i sam kako je...

A što se tiče ne samo ovog režima, nego i sistema koji bi ga i dalje proizvodio, posle još jednog kurtamurta-hepeninga ...

Dobro, znam da nam je trebalo samo 500 godina da oteramo Turke, oko 50 godina da oteramo Kralja, i oko 50 godina da navodno oteramo konuniste, ali za malo.

nego šta! ...nema ništa na brzinu jer što je brzo to je i kuso...:mrgreen::manikir:

Nema tu neke filozofije.

Ovo takozvano demokratsko smeće na mala vrata je zavelo okupaciju sa diktatorom i diktaturom u vidu NATO pakta.
Sada nam nameće turski harač da narod shvati da je samo roblje i da ne služi ni za šta drugo. A uz put se na mala vrata uvode i turci.

Naravno da to neće dugo trajati. Ali po završetku ove nacističke i "demokratske" vratolomije priželjkujem zauvek totalno istrebljenje svih takozvanih demoktata jer bez toga nije moguć nikakav dalji napredak Srbije.

Back