DexaPoli
Zainteresovan član
- Poruka
- 146
Da li verujete u smak sveta 2012 ili bilo koje godine?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mada opet, znajuci kako je tehnologija napredovala i kakve strucnjake imamo u svetu, mislim da bismo mogli i da izbegnemo toDa li verujete u smak sveta 2012 ili bilo koje godine?
aj...uzdravljeDrugi.Koje glupo pitanje ! Ja naravno da ne verujem ,kao i vecina ateista,zato su i ateisti.
U bibliji se spominje smak sveta,tacnije treci dolazak Isusa Hrista,kada ce on pobediti sile zla. Tacnije nije to smak sveta,ali po bibliji vecina ljudi ce tada umreti.
Meni su to sve nebuloze...

Drugi.![]()
Pod smakom sveta podrzumevam da ljudi vise ne bude a pitam to jer za ovaj 2012 sto lupetaju ima veze sa religijom pa da se malo nasmejem ateistima

Pod smakom sveta podrzumevam da ljudi vise ne bude a pitam to jer za ovaj 2012 sto lupetaju ima veze sa religijom pa da se malo nasmejem ateistima
И ја сам се упитао зашто је формулисано питање баш за атеисте али добро, мало неспретан израз.
.

и ја се питам шта ће атеисти на пдф Религија, мислим...нема логике
Има разлике међу атеистима. Није свеједно које је вере бог у кога не верују.![]()