Pitanje za admine

mrskoje

Početnik
Poruka
34
31.7. i 1.8 sam primio po jedan e-mail navodno od Krstarice.
Sadrzaj tih e-mailova je slijedeci:
1.Email:
Kao prvo, zelim da naglasim da smatram da je ovakva komunikacija sa korisnicima sjajan vid dokazivanja pojedinih cinjenica koje ne zelite da prihvatite.Naime ja sam Fowler administrator mozda i najveceg srbijanskog sajta www.krstarica.com i irc servera irc.krstarica.com

Mislim da se ovdje okupljaju djubrad od ljudi, tipa Limp_Bizkit, bl00dz3r0, Mix, ShatterHand, deroko, sunnis, Mil0s, CyberB, set_X, BoyScout, h4z4rd, Exoduks...i ekipa kanala #linux na krstarici i ono, tipovi su lame 100% pozivaju se kao neki BlackHat-i , mislim da takvim ljudima treba stati na kraj, znaci pokazati im sta su i ko su, a sta smo mi i ko smo mi, Gojko tebe postujem puno, imas forum sa jako jako puno experata, i pametnih i korisnih ljudi, i mislim da treba da udruzimo snage i stanemo ovakvim ljudima na kraj, Gojko pomozi mi da pokazem ovakvima gdje im je kraj, niko nece dirati moju Krstaricu!To je moj zivot, jedino sto imam, nikad ne izlazim iz kuce, imam problema sa vidom kad izadjem na sunce, fata me nesvestica i sl. stoga sam dobio posao da odrzavam ovako vazan sajt i server.Cak sam cuo neke pretnje da ce od 1og Avgusta moj irc server biti pod ddos napadom jer nisam ispunio neke uslove, ono, ovo je moj zivot, ja sam samo faca ovde, ako mi ne pomognes gojko i z
austavis ih, gubim karijeru i autoritet.Puno hvala, unapred.E ajde javi mi se na 0638689937 da dogovorimo taktiku! Bozo aka Fowler@Krstarica

Drugi e-mail:
Pozivamo sve nase usere da se pretplati na jedna jako dobar casopis. Prijaviti se mozete na http://gay.com/index.html a za vise detalje posaljite mi privatnu poruku putem ovogal inka:

http://www.elitesecurity.org/pp/novaporuka/flylord

Da li su ovo stvarno e-mailovi koji su poslani od strane administracije krstarice ili se radi o necemu drugome.
PS: Izvinjavam se ako ovaj topic pokrecem kasno ali sam bio na godisnjem pa nisam procitao e-mailove koji su stizali u tom periodu do danas.

Mislim da se ovdje okupljaju djubrad od ljudi, tipa Limp_Bizkit, bl00dz3r0, Mix, ShatterHand, deroko, sunnis, Mil0s, CyberB, set_X, BoyScout, h4z4rd, Exoduks...i ekipa kanala #linux na krstarici i ono, tipovi su lame 100% pozivaju se kao neki BlackHat-i , mislim da takvim ljudima treba stati na kraj, znaci pokazati im sta su i ko su, a sta smo mi i ko smo mi, Gojko tebe postujem puno, imas forum sa jako jako puno experata, i pametnih i korisnih ljudi, i mislim da treba da udruzimo snage i stanemo ovakvim ljudima na kraj, Gojko pomozi mi da pokazem ovakvima gdje im je kraj, niko nece dirati moju Krstaricu!To je moj zivot, jedino sto imam, nikad ne izlazim iz kuce, imam problema sa vidom kad izadjem na sunce, fata me nesvestica i sl. stoga sam dobio posao da odrzavam ovako vazan sajt i server.Cak sam cuo neke pretnje da ce od 1og Avgusta moj irc server biti pod ddos napadom jer nisam ispunio neke uslove, ono, ovo je moj zivot, ja sam samo faca ovde, ako mi ne pomognes gojko i z
austavis ih, gubim karijeru i autoritet.Puno hvala, unapred.E ajde javi mi se na 0638689937 da dogovorimo taktiku! Bozo aka Fowler@Krstarica

cek, znaci tebi je neko poslao ovakav mail?

Taj mail su dobili svi clanovi krstarice, ali ne verujem da je to poslao Admin, u stvari siguran sam da nije, samo me interesuje otkud tom nekom nase mail adrese.
scorn.gif

ja se uglavnom brijem posle qpanja....tad mi nekako brada najmeksha....mozhda tripujem al tad se obrijem zachas....ovako inache retko....na pochetq su me prozivali na poslu....ono kao iz shale....sad su vetj navikli na moju zaraslost...dal je to lenjost?....blah....nisam trebo da pijem....a ni da duvam....ma ne nisam samo trebo da pijem....da da bitje da je to

Back