Pitanje za admine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

stugots

Čovek
Poruka
36.849
Poštovanje

Ne znam da li je ovo neko pre mene pitao, izvinjavam se ako jeste.... Da li je tehnički izvodljivo da omogućite korisnicima da pre nego što postuju na određenoj temi, pregledaju nove postove koji su se pojavili u međuvremenu dok su pisali svoj?

Evo recimo, upravo sam bio na temi na podforumu Ljubav i seks na kojem postoji tema "Ljis igra istine". Dakle čovek odgovara na postavljeno pitanje u postu iznad i postavlja novo pitanje na koje sledeći član treba da odgovori. E sada, problem nastaje kada više nas učestvuje na temi i postuje u jako kratkim razmacima. Pa tako npr. osoba A postuje u 12.22, osoba B vidi taj post 12.23 i krene da odgovara na postavljeno pitanje, međutim osoba C je preduhitrila osobu B za nekoliko sekundi/desetina sekundi nebitno i već odgovorila dok je osoba B pisala svoj post. Pritom osoba B taj post ne može da vidi sve dok ne postuje svoj komentar. E sad zamislite kakav je haos kada recimo 10 ljudi učestvuje.

Dakle šta pitam... da li bi moglo da se uvede to, da kada kliknem na "pošalji odgovor" skripta pre nego što postuje komentar, mene obavesti da su se pojavili novi postovi, ukoliko jesu i da ih ja vidim pre nego što definitivno postujem?
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top