Pitanje ya decake: Da li i kad volite?

Hej, pa ne znam........ovaj......hmmm.......( kada alex ne zna da odgovori ispravno na dato pitanje on se koristi mastom)......... :idea:
Dakle znam, hihi, ovo ce ti se svideti.....pitaj ga da li zna. Ako zna-ok, ako ne zna-pa ne znam
Znam da ne razumes, ali mislim da je to odgovarajuci m.o..valjda...nadam se...znas sta, najbolje da ne poslusas ovaj savet. hihi :P

DETE NE SLUSAJ OVU ANNU16 ONA JE NEOZBILJNA!
MUSKARCI VOLE DO BOLA I TU SE KRIJE NASA SLABOST ALI NIKADA NECES ZNATI DA LI TE VOLI DOK NE POZELI DECU SA TOBOM. S OBZIROM DA SI MLADA NEUZBUDJUJ SE PREVISE NEGO DOK TRAJE TRAJE A POSLE GLAVU GORE I NADJI I LEPSEG I BOLJEG ITD ITD ITD ITD
UZIVAJ U ZIVOTU A TO MOZE SAMO AKO MALO ISKLJUCIS RACIO

anna16:
zasto bas na forumu: humor???
ili to nije slucajno???

svi mi imamo svoje slabosti,
bas me zanima da li ce priznati njihove...
To se i ja pitam, zasto na humoru? :?
Pa dobro...pocetnica!!!Xexexexe :lol: :lol: :lol:
Naravno da znamo da volimo, ali je pitanje u kojoj meri, sve to zavisi od lika do lika...
Recimo ja sam slika i prilika savrsenog muskarca koji zna da voli samo je malo stidljiv!!! 8)
Phmnphfhc... :lol: :lol: :lol:

kebda:
savet:
KADA TI POSLE ZUSTRE NOCI ONAKO SLOMLJEN UJUTU SKUVA KAFU ONDA JE SASVIM TVOJ!
STA JE TO LJUBAV?
DEVOJKO RAZMISLJAJ SRCEM A NE GLAVOM.
A DA I NAJVAZNIJE ZA "PROZIVATELJICU" DETROID (ruke su mi gore i tapsem) :lol: :lol: :lol:

E pa sad to sa kafom provereno nije tacno! Pogotovo ako kafu uopste ne pijes :twisted:
Al sto jes - jes, o ljubavi se ne razmislja ona dodje iz srca do srca, desi se, uvuce se pod kozu, ili tako nesto??!!?! Ma ne znam, osetices to i znaces dal se ista lepo desava ili je sve smuckaj pa prospi :roll:
Uglavnom, pozdrav svima koliko vas ima a i za vas "kolega"
P.S. Au ala przimo... :wink:

ozbiljnost zahtevam!!!! odmah
ovako: musko i kad najvise voli napravio bi stetu (citaj telesnu preljubu) samo zato sto je u korenu bica "zoon politikon" iz tih razloga ne opterecuj svoju glavu temom "muskarci" jer i ja sam jedan od NAS pa ponekad nerazumem sam sebe a kamoli porive zasto i zbog cega radim to sto radim!
ako si zbunjena TO JE DOBRO JER SUSTINA JE DA VAMA DEVOJKAMA AKO SE OBJASNJAVA DO SITNICA ZBUNICETE SE I NECETE IMATI POJMA OD KOJE SE TEME KRENULO.

SVIMA JE VALJDA JASNO DA SAM IZ PISMENIH DOBIJAO 2-ke

UZIVAJTE ! :wink:

kebda:
anna16:
Sta je to sto svaka zena najvise mrzi da cuje dok vodi ljubav???
Draga, stigao sam kuci!!!

ne ubijaj vise "alxa" iz nis!
pomislice da nisi samo obicna bgd devojcica.
"alex" odustani anna16 te je razbila.

MUSKARCI VOLE!!!!.....

ajde da ga ozivimo na vestaka 8) :
meljem gluposti vlastitim alatom! sifra "neumorni nislija"
ali stvarno nemam nista protiv gore pomenutog pesnika iz gore navedenog grada ali stalno pati i spominje mi boju kose...
pa da ne bi bio totalno neraspolozen:
nije sve u kosi nesto je i u glavi
vazi samo za one koji nisu plavi...

Ako mogu da kazem......:
Da,muskarci (ili sovinisti),posebno balkanci vole....
Ali nije to ono sto tebe treba da brine,jer....
Cak i kada vole (ponavljam,CAK)...i to kad vole mnogo nekoga,imaju obicaj da neku drugu malo vole,ponekad...s'vremena na vreme....ne vole je dugo,i isto...i istu...sad..ne znam...
Jednom je neko (kazu pametan) rekao da ljubav sluzi da ne bi bilo ocigledno da zene sluze samo za sex...
Surovo...
Vole...

Back