Pitanje vezano za Moneybookers

Mr. Jingles

Zainteresovan član
Poruka
268
Dakle, danas sam se registrovao na moneybookers, nameravam inace da se kladim u online kladionici sa novcem koji budem imao na moneybookers-u... Ali, ima jedna zackoljica, kada sam prilikom registracije selektovao da ce novac koji prebacim na moneybookers ici u svrhe za kladjenje (sportsko, online kazina, poker), izaslo mi je da je banka odbila moj transfer.. Posle toga sam selektovao da moj novac nikako nece ici u te svrhe, banka je odmah prihvatila transfer... Sad ako neko zna da mi kaze o cemu se tu radi, i kako da mi banka prihvati transfer novca koji ce ici za online kladjenje... Ovo sam bio pokusao sa Visa Electron karticom u Societe Generale banci, imam i MasterCard karticu u Meridian banci, interesuje me od cega zavisi da li ce banka odbiti novac za kladjenje ili ne, i da li bi moglo biti problema i sa MasterCard karticom...:) Hvala!

Mislim da je to politika poslovanja banaka. Ne zele da imaju veze sa tim i da budu posrednici u prenosu para. Jedino da se raspitas kod drugih banaka, da li imaju oni pruzaju mogucnost prenosa sredstava u slucaju online kladjenja. Ili da sacekas i da cujes da li ima neko ko se bavi online kladjenjem i kako.

Back