Pitanje uz anketicu

Dvodijelni ili jednodjelni kupaci ?

• Ukupno glasova
    9

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
39.484
Da li debele, polu debele, malo debele i puno debele žene mogu da obuku dvodelni kupaci ? Ili ipak jednodjelni ?

I šta jednodjelni mjenja u kompletnoj sliki gote pomenutih žena naspram dvodelnog kupaceg ?

Do ovog pitanja sam došla jer vidim da na tiktoku sad imamo ohrabrujuće video poruke gore pomenutih žena koje stoje u vodi di pupka u dvodelnom i vicu nešto poput “ju ar bjutiful ju ar fri”

Da li debele, polu debele, malo debele i puno debele žene mogu da obuku dvodelni kupaci ? Ili ipak jednodjelni ?

I šta jednodjelni mjenja u kompletnoj sliki gote pomenutih žena naspram dvodelnog kupaceg ?

Do ovog pitanja sam došla jer vidim da na tiktoku sad imamo ohrabrujuće video poruke gore pomenutih žena koje stoje u vodi di pupka u dvodelnom i vicu nešto poput “ju ar bjutiful ju ar fri”
To je jako teško pitanje.

Ja sam uvijek za dvodjelni. Čisto iz praktičnih razloga-brže se osuši na meni, pa zgodniji za sunčanje. Al stvarno, u jednodjelnom mi šugavo tako mokroj kad izađem iz vode.

Osim toga draga moja ako se izuzmu mlade djevojke,nešto nisam primjetila po plažama da ostale žene imaju tijelo vreteno. Pa kad njih nije briga kako izgledaju, što bi tebe,mene,bilo koju? 🙂

kakve veze ima da li je kupaci jednodijelan ili dvodijelan?
mislim, ako brines zbog gradje ili tezine
ima raznih modela, poenta je odabrati neki koji ti je udoban, da se osjecas ok kad obuces i da se ne susi tristo godina
ja nosim klasican bikini otkad nosim gornji dio kupaceg
jednom u zivotu sam kupila jednodijelan i to je meni triput gore od uzasa
sto godina se susi, osjecam se ko da sam upala u more u komplet odjeci
i na kraju krajeva, nisi na izlozbi, ni na konkursu za mis
izgledas kako izgledas, koga boli tuki jesi li..bjutiful 😄

Не знам тачно,нек носе како хоће, ал нервира ме то пропагирање ју ар бјутифул ју ар фри

Наравно да нећеш понижавати дебелу особу јер је дебела ал првенствено гојазне људе мушкарце жене и све треба потицати да смршају првенствено због здравља

Изглед је нездрав, исто као и гојазна особа. Те мантре ју ар фри ју ар бјутифул су лажно дизање самопоуздања,која се завешава лажним самопоуздањем

Ако жена пре свега жели да буде здрава а потом и лепша у купаћем, не мора бити жгољавица ни ко чачкалица ал кажу научници БМИ од 18.5 до 25 и удри

Malo debeli i mnogo debeli ljudi, sa i bez aspiracija da se prepolove, smršaju, dovedu na "društveno prihvatljivu" masu svoje telo, i dalje su ljudi.
Koliko je plaža za mršave, daleko bilo-anoreksične, bulumične, kost i koža, koji se izgladnjuju dok postanu senke ljudskog bića i toga nisu na vreme svesni, kod kojih je takođe vidno da nešto nije baš u redu,
toliko je i za debele. Čovek ne treba da bude doveden do toga da misli da nešto ne zaslužuje zbog onoga kako izgleda.

Apelujem na ljude koji ovo pročitaju da shvate da i mršavi, i debeli, i lepi, i manje lepi ljudi nemaju potrebu nikome da traže dopuštenje za svoje postojanje.
Niko ovde ne zaslužuje deo plaže manje ili više. Plaža je za ljude. Niko ne zaslužuje manje ili više samim svojim izgledom da bude voljen, ili makar ispoštovan kao osoba.
Plaža je za ljude.
Kupaći kostim je za ljude.
Negde tamo, daleko od publike, i debeli, i mršavi, i lepi, i manje lepi dolaze na istu ideju... da kupaći kostim čak nije potreban. Hoćeš go da budeš pod Suncem, kakav si da si! :rida:

Poslednja izmena:
Какве везе има купаћи са грађом, побогу.
На плажу се иде ради одмора, купања, сунчања. Не да будеш виђен.
Увек гласам за дводелни. Тачно бих излудела у једноделном, мислим да бих га у једном тренутку поцепала од нервозе :lol:

Увек гласам за дводелни. Тачно бих излудела у једноделном, мислим да бих га у једном тренутку поцепала од нервозе :lol:

kad ces na Štrand ?
:mrgreen:

Napiši koju za ljude koji su debeli ili koščati, molim te!
Kome šta duguju da na plaži nose jednodelni ili dvodelni kupaći kostim? Plaža je njihova koliko i bilo čija!

Lično mi je ostalo da kažem da koga volim, volim kakav god da je, da li se udebljao, da li je smršao.
Kakav kostim da nose na plaži? Kakav god da vole, samo da ne zaborave da ponesu i dobro raspoloženje!

Meni je ovo čudna scena, kakve god da su te žene. Ne ide se zato na bazen, more, jezero.

Back