Poštovani , imam pitanje u vezi zuba. U zadnje vreme , javlja mi se problem da mi se zubi - gornje jedinice zatamne , takođe to mi se javlja i između jedinica i dvojki , međutim to nije prisutno svaki dan , naiđu dani kada mi se to pojavi , i dani kada se to povuče - ne skroz , ali povuče u smislu da nije vidljivo na prvi pogled , a kad se približim ono se vidi. Da li to znači da su mi zubi postali porozni , pa šta god tamno nanosim - čokoladu , kokakolu , kafu itd...da sve to tamno ostavlja tragove ili su u pitanju karijesi? Nikakve bolove ne osećam na zubima , redovno perem zube , onooo bukvalno nakon svake sitnice , što se tiče ishrane , hranim se potpuno pravilno , jedem raznovrsnu hranu itd... Moji roditelji , prijatelji , koga god sam pitao smatraju da su mi zubi postali porozni i da treba da totalno smanjim sve što je tamno - čokolada , kafa , kokakola itd... , a neki misle da su karijesi u pitanju pa da treba da odem kod zubara...Pa eto mene zanima šta je ustvari taj problem?...