Питање у вези паметне сијалице

Atomic™

Srebrna tastatura
Poruka
218.344
Размишљао сам да купум паметну сијалицу па ме чисто занима да ли апликација за управљање сијалицом има могућност креирања профила? На пример да снимим један профил у којем ће ми сијати црвеном од 2700К, други профил зеленом 6500К, итд... како сваки час не бих морао да подешавам и да у неколико кликова одаберем жељени профил.

Размишљао сам да купум паметну сијалицу па ме чисто занима да ли апликација за управљање сијалицом има могућност креирања профила? На пример да снимим један профил у којем ће ми сијати црвеном од 2700К, други профил зеленом 6500К, итд... како сваки час не бих морао да подешавам и да у неколико кликова одаберем жељени профил.
Imam led panel sa tri boje ali nije pametan, mora da se klika. Vrv da može da "pamti" to što pitaš.

Како то мислиш црвена на 2700К или зелена на 6500К?

Nisam se precizno terminološki izrazio. Suština pitanja je da li može da se kreiraju profili kako bih izbegao stalno biranje boje na paleti pa onda jačine svetlosti.
Може све да се уради али ти за то треба контролер. Сем контолера, треба да знаш да га испрограмираш и онда можеш да правиш шта ти је воља.

Back