Pitanje u vezi leka za lečenje raka

Tempesta

Zainteresovan član
Poruka
373
Veliki pozdrav!

Trebala bi mi vaša pomoć da uđem u trag jednom važnom leku (kapi) za lečenje raka. Naime, porodična prijateljica je davno imala ozbiljnih problema ovog tipa u svojoj porodici i iz Rusije ili Ukrajine je nabavila kapi kojima su se lečili i oboleli nakon Černobila. Kad sam pokušala ući u trag na internetu, nikakvi rezultati se nisu pojavili a ona se ne seća nikakvih konkretnih detalja, samo nam je rekla da bi bilo dobro da ih nabavimo. Zamolila bih vas ako je ikome poznato o kojim se kapima radi i gde se mogu nabaviti (bilo kakvi detalji koji mogu poslužiti) da mi javite. Bila bih vam duboko zahvalna!

Dakle ono što nam je rečeno je da se kapi zovu - Ždrelo iz Cvitanog, iz mesta Harkov u Ukrajini.

Puno puno hvala! Nadam se da neko zna bar nešto! :heart:

Veliki pozdrav!

Trebala bi mi vaša pomoć da uđem u trag jednom važnom leku (kapi) za lečenje raka. Naime, porodična prijateljica je davno imala ozbiljnih problema ovog tipa u svojoj porodici i iz Rusije ili Ukrajine je nabavila kapi kojima su se lečili i oboleli nakon Černobila. Kad sam pokušala ući u trag na internetu, nikakvi rezultati se nisu pojavili a ona se ne seća nikakvih konkretnih detalja, samo nam je rekla da bi bilo dobro da ih nabavimo. Zamolila bih vas ako je ikome poznato o kojim se kapima radi i gde se mogu nabaviti (bilo kakvi detalji koji mogu poslužiti) da mi javite. Bila bih vam duboko zahvalna!

Dakle ono što nam je rečeno je da se kapi zovu - Ždrelo iz Cvitanog, iz mesta Harkov u Ukrajini.

Puno puno hvala! Nadam se da neko zna bar nešto! :heart:

Мislim da nije loša ideja da ovo pitanje postaviš na nekom ruskom ili ukrajinskom forumu ili sajtu koji se bavi tom problematikom.Imaš google translater pa sroči pismo (ruski i ukrajinski jezik se u određenoj meri razlikuju.) Počneš od samog grada Harkova i šalješ mailove sa pitanjem recimo nekom ovakvom sajtu http://medradiologia.kharkov.ua/index.php?id=78 ima prevod i na engleskom , čisto kao primer.,Možda je tim ljudima poznato to što tražiš.Pokušavaj na razne adrese i forumima.Jer kad su u pitanju raznorazni proizvodi na istoku postoji cela jedna džungla takvih preparata, pa će ti možda dobro doći pomoć nekog sa tog područja.

Poslednja izmena:

Back