Pitanje u vezi garancije

• Začetnik teme Začetnik teme Holy1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Garancija i prijava kvara kod prodavca , odnosno da ne pogrsis kao ja , mora da te upise u tu knjigu.
Ako saljes postom , slikanje od mometa pakovanja do momenta transporta sto vise fotografija.
Ako im lichno presajes opet slikanje u kakvom si stanju predao robu sa svedokom .

Da bi važila garancija da li je neophodno da se ima račun, posto posedujem garantni list na kojem pise datum kupovine i pečet firme? Molim za brz odgovor.
dovoljno je ako ides direktno u servis.
ako ides u prodavnicu imas problem dokazivanja da je bas kod njih taj proivod kupljen .. zato se i traze fiskalni racuni.
ako ga nemas, moraces na neki drugi nacin da dokazujes (recimo izvodom iz banke) jer na primer ako kupis fen u win winu tebe niko ne sprecava da odes u tehnomaniju i tamo prijavis kvar .. zato se traze fiskalni racuni..fiskalni je dokaz da si ga kupio bas kod onih od kojih trazis garanciju.

ja sam uvek direktno odlazio u servise i zaobilazio prodavnice kad sam bio u takvim situacijama...na garantnom listu imas spisak ovlascenihs servisa za taj proizvod i zovi ih sam... ne treba ti prodavnica za to.

dovoljno je ako ides direktno u servis.
ako ides u prodavnicu imas problem dokazivanja da je bas kod njih taj proivod kupljen .. zato se i traze fiskalni racuni.
ako ga nemas, moraces na neki drugi nacin da dokazujes (recimo izvodom iz banke) jer na primer ako kupis fen u win winu tebe niko ne sprecava da odes u tehnomaniju i tamo prijavis kvar .. zato se traze fiskalni racuni..fiskalni je dokaz da si ga kupio bas kod onih od kojih trazis garanciju.

ja sam uvek direktno odlazio u servise i zaobilazio prodavnice kad sam bio u takvim situacijama...na garantnom listu imas spisak ovlascenihs servisa za taj proizvod i zovi ih sam... ne treba ti prodavnica za to.
Zar prodavac ne stavi svoj pecat na garanciji kada je overava,bas zbog toga?

Back