Pitanje u vezi daljinskog upravljača

Ovako, u sobi imam plafonjeru koja se pali i gasi na daljinski. Tv koji se logično pali i gasi na daljinski ali kada mijenjam programe s daljinskim od tv-a pali mi se svjetlo (ili se mijenja jačina osvjetljenja jer imam i tu opciju) jel ima tu pomoći, šta da radim???
Moras da otvoris plafonjeru, obicno receiver unutra ima par prekidacica/polugica za promenu frekfencije

Ovako, u sobi imam plafonjeru koja se pali i gasi na daljinski. Tv koji se logično pali i gasi na daljinski ali kada mijenjam programe s daljinskim od tv-a pali mi se svjetlo (ili se mijenja jačina osvjetljenja jer imam i tu opciju) jel ima tu pomoći, šta da radim???
Na plafonjeri promeni frekfenciju za daljinski. Obično su u pitanju "dip switch" podešavanja koja treba da se podudaraju i na daljinskom i na svetlu.

1735417638265.png

Pre nego sto popravis to a hoces ja bih se prvo igrao. Stisnem da prebacim kanal i pustim vodu. Weee

Back