Pitanje u vezi AlertPay-a

Koristim ja....

Za verifikaciju ti mogu reci posle 10-tog jer cu do tada dobiti karticu pa ti mogu tacno reci ako te zanima sta i kako...

Za sada imaju dva nacina da se verifikuje nalog, preko mobilnog i preko kartice, mobilni nacin nesto nefunkcionise kod nas, pa sam se odlucio za karticu...

I ja sam primetio da nesto ne radi preko telefona. Meni je samo bitno da mi nista ne stize na kucnu adresu?
A i ja sam izabrao preko kartice,i sad ne znam sta treba da dobijem,i kada i gde da to podignem?

Preko mobilnog nemoze sa Srbiju neznam zasto...

Ovako, moras da otvoris devizni racun u banci, onda da trazis uz devizni racun Visa Electron karticu da ti se uradi, kada ti se uradi, imas na poledjini kartice neka 3-4 broja koja treba da uneses na AP, onda ti oni uplate jedan cent na racun, a ti posle sa tog naloga sto su ti oni uplatili treba da im posaljes neki broj i onda si verifikovao nalog...

Ja sam stigao do procesa cekanja da mi stigne kartica, znaci otvorio sam devizni malo pre nove godine, i sada cekam da mi se uradi ta Visa Electron kartica, rekli su mi da ce biti gotova oko 10-tog, eto ti sacekaj da ja to obavim pa ti posle mogu i sa sigurnoscu reci sta i kako......

Moj ti je predlog da izvadiš VISA Electron karticu iz Raiffeisen banke. Stigne za 7 dana, relativno brzo, bez troškova održavanja, samo platiš 200 dinara kda je podižeš. Vrlo lako je dodajes na svoj Alert Pay račun, i zatim zatražiš verifikaciju računa preko te iste kartice. Oni će ti kroz nekoliko dana uplatiti 0,01 euro. Stigne ti sms poruka da je to leglo, ti lepo sutradan odeš do banke, sačekaš slobodnog operatera. I objasniš o čemu se radi i da ti daju brojeve/codove koji su se pojavili pri toj transakciji. Code bi trebao izgledati ovako: ALERTPAY *1234* CODE . 1234 su neka cetiri broja koja ce ti se pojaviti. Ta cetiri broja kucas tamo u polje ya verifikaciju, ides na submit i to je to. Tvoj AP račun je verifikovan.

Back