Poštovani , ja sam student na master studija Akademije umetnosti Novi Sad - na smeru Muzička pedagogija. Potrebna mi je pomoć u vezi pisanja bibliografije iz predmeta Poznavanje horske literature. Naime , moja tema bibliografije je naš domaći kompozitor - Marko Tajčević. E sad , ono što mene zanima su više szvari : kako treba da izgleda kompletan redosled - ajde da nazogem koncept mog rada? Na početku bibliografije treba da stoji sledeće : internet adrese , literatura - iz kojih sam se knjiga služio itd. Tu se podrazumevaju muzičke enciklopedije , leksikoni , članci u šasopisima - i to sve treba da bude navedeno na početku , a radim po Čikago stilu , a ima i neka druga dva stila , ali sam zaboravio kako se zovu. E sad , ono što mene zanima je - da li posle tog silnog navođenja literature ide biografija kompozitora - pretpostavljam da moram iz neke knjige da je pišem , pa njegovo stvaralaštvo?-pretpostavljam da da. I da li treba posle toga da KRATKO navedem npr. neku njegovu kompoziciju i šta je on u toj kompoziciji istakao? Naravno , snimak te kompozicije - kada je prvi put izvedena? Koje su njegove odlike? Stil? Šta je specifično u njegovom zvuku? I na kraju ide PRETPOSTAVLJAM zaključak o njegovom načinu , stilu , čemu je konkretno doprineo u muzici? I šta znači pisati bibliografiju po azbučnom redu? Eto toliko...