Pitanje samo za zene(molim iskren odgovor).

• Začetnik teme Začetnik teme ASR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da tema otisla u pogresnom pravcu,molim da se drzite date teme,radi se o rasi a ne da li je katolik,muslim,budista itd.ok ima i religija veze sa tim ali prvenstveno se radi o rasi a ne o religiji.
Neko rece veze sa Romom,pa kao i sa gore navedenim mislim da je sa njima najvise predrasuda,ebiga.
To je bio moj koment.

ja sam navikla da biram po evropskim kanonima lepote.ne mogu bre da otkrijem lepotu jednog azijata,ebi ga svi su mi isti!crnce kao razlikujem ali opet ga gledam kao crnca a ne kao baju.ne u smislu kao visu ili nizu rasu nego kao razlicitog od sebe.a tek eskimi aaaaaaaaa uzas.
ok neke rase dolaze u obzir za sex
koje licemerje :lol:

ASR:
Kao sto i sam topic kaze,molim iskren odgovor od vas.
Da li biste isle tj bile u vezi sa nekim koje druge rase (crnac,azijat itd.)Pitanje se odnosi uglavnom za zene koje zive u Srbiji,svaki komentar je dobrodosao.
Sa moje tacke gledista,zasto samo za zene iz Srbije,razlog je jednostavan,kao sto i same znate,ipak je ovo jos uvek drugacija sredina nego zapad,gde svakodnevno srecete parove raznih nacija.Ipak nekim devojkama je trulo kao da idu sa nekim koje druge rase,postoje razne predrasude pocev od njenih roditelja ako se ne slazu,pa do same sredine.U fazonu vidi ovu ide sa crncem,japancem itd.
Samo nemojte komentare,tipa ma samo ljubav pobedjuje,sta te briga ovde u Americi je to ok itd.Meni je sve to ok,kad vidim neke mix parove po Bgd,a cujem i dosta komentara sa strane koji nesto kazu u fazonu,snimi ga/snimi je fura sa....normalno pun je grad pavijana,cast izuzecima.
Tako da me zanima vase misljenje sa vase tacke gledista. Saljite komentare,nece nista da skodi :))

Tim tvojim navedenim razlozima nikada se ne bih opterecivala - boli me uvce sta ce ko da kaze (uvek imaju sta da kazu...). Sto se toga tice - bila bih, ali... (to nije sve)...

...medjutim, nikada ne bih mogla da budem sa nekim ko je druge rase ili boje, prosto imam takav osecaj i to mi deluje sasvim neprirodno da pored mene u svojstvu darlinga bude nekakav mali kosooki ili crni covek ili indijanac sa peruskom ili arapin ili koji god... O tome da se udam za takvog, pa da mi se cera zove Jing ili Jang, a muz Tung... :D
neeeee.... ne bih mogla....
23.gif
38.gif

a jel vi stvarno mislite da to tako ide? znaci, muz ti je druge rase i ne da ti da zavijas sarme i slusas Zeljka Joksimovica....tera te da zivis u selu u Ugandi sa njegovih osam zena...sa tugom posmatras svoju sitnu decu (koja se naravno zovu Tung, Tunga...) kako jedu skakavce.....celo selo se domundjava kad prodjes....a i roditelji su te se odrekli preko Pinka....nevernica je izdala svoju zemlju.....
mislim ljudi.....jeste bili negde dalje od Srbije? probajte da iznosite takve stavoe recimo u Londonu gde je procenat mesanih brakova ogroman (i niko nikom ne zabranjuje da zavija sarme).....momentalno cete biti proglaseni i u najmanju ruku za rasistu....sto i jeste...
i nema to veze sa estetikom....kose oci ili crna koza....mozes misliti....a nasa bela koza? sto je to lepse? ne vidim razlog....
i dalje tvrdim da bliskost ne mora da ima nikakve veze sa mestom rodjenja ni sa verom ni sa bojom koze....da je tako, ne bi bilo razvoda i raskida i svi bi belci medjusobno bili srecni.....

Da se nadovežem na prethodnicu,extra me je oduševila scena u engleskom filmu "Ustvari ljubav"kada crnac sa kumom stoji ispred oltara u crkvi vrata se otvaraju i kroz zrake sunca ulazi autentična plavuša mlečnobele kože u venčanici:Bez obzira koliko vam ovo romantično zvučalo to je pravi prikaz situacije u Engleskoj,a situacija je potpuno opuštena u tom smislu i glasi živi život sa čovekom koji te ispunjava i čini te srećnom.
Potpuno je nebitno da li je on crn,beo ili žut,važno je da je ON ,onaj za mene.
A što se gadljivih tiče,razmislite šta je ljubav i zajednički život,samo držanje za ruke i romantika ili je ljubav kada muškarac vašeg života iako je gadljiv i nema pojma o medicini Vas okupa i previje ranu od epiziotomije,a uz to je i crnac!!!

anakin:
a jel vi stvarno mislite da to tako ide? znaci, muz ti je druge rase i ne da ti da zavijas sarme i slusas Zeljka Joksimovica....tera te da zivis u selu u Ugandi sa njegovih osam zena...sa tugom posmatras svoju sitnu decu (koja se naravno zovu Tung, Tunga...) kako jedu skakavce.....celo selo se domundjava kad prodjes....a i roditelji su te se odrekli preko Pinka....nevernica je izdala svoju zemlju.....
mislim ljudi.....jeste bili negde dalje od Srbije? probajte da iznosite takve stavoe recimo u Londonu gde je procenat mesanih brakova ogroman (i niko nikom ne zabranjuje da zavija sarme).....momentalno cete biti proglaseni i u najmanju ruku za rasistu....sto i jeste...
i nema to veze sa estetikom....kose oci ili crna koza....mozes misliti....a nasa bela koza? sto je to lepse? ne vidim razlog....
i dalje tvrdim da bliskost ne mora da ima nikakve veze sa mestom rodjenja ni sa verom ni sa bojom koze....da je tako, ne bi bilo razvoda i raskida i svi bi belci medjusobno bili srecni.....

:) 8) 8) 8)

anakin:
amen
fantasticno sroceno!

anakin:
mislim ljudi.....jeste bili negde dalje od Srbije? probajte da iznosite takve stavoe recimo u Londonu gde je procenat mesanih brakova ogroman (i niko nikom ne zabranjuje da zavija sarme).....momentalno cete biti proglaseni i u najmanju ruku za rasistu....sto i jeste...i nema to veze sa estetikom....kose oci ili crna koza....mozes misliti....a nasa bela koza? sto je to lepse? ne vidim razlog....i dalje tvrdim da bliskost ne mora da ima nikakve veze sa mestom rodjenja ni sa verom ni sa bojom koze....da je tako, ne bi bilo razvoda i raskida i svi bi belci medjusobno bili srecni.....

Draga moja puna si predrasuda.... Lupas kao gace na vetru :D :D :D :D :D

...pitanje je bilo da li biste bili sa nekim ko je druge rase - ja sam lepo, jasno i glasno rekla NE. Iz mojih licnih razloga, ali i da ne treba obracati paznju na to ko ce sta da prica... Gde je tu rasizam? :shock:

...uostalom ko ti je rekao da sam ja (ili bilo ko ko ima drugacije isljenje od tvog) bela? :roll:

ASR:
Da li biste isle tj bile u vezi sa nekim koje druge rase (crnac,azijat itd.)Pitanje se odnosi uglavnom za zene koje zive u Srbiji,svaki komentar je dobrodosao.
Sa moje tacke gledista,zasto samo za zene iz Srbije,razlog je jednostavan,kao sto i same znate,ipak je ovo jos uvek drugacija sredina nego zapad,gde svakodnevno srecete parove raznih nacija.Ipak nekim devojkama je trulo kao da idu sa nekim koje druge rase,postoje razne predrasude pocev od njenih roditelja ako se ne slazu,pa do same sredine.U fazonu vidi ovu ide sa crncem,japancem itd.
Samo nemojte komentare,tipa ma samo ljubav pobedjuje,sta te briga ovde u Americi je to ok itd.Meni je sve to ok,kad vidim neke mix parove po Bgd,a cujem i dosta komentara sa strane koji nesto kazu u fazonu,snimi ga/snimi je fura sa....normalno pun je grad pavijana,cast izuzecima.
Tako da me zanima vase misljenje sa vase tacke gledista. Saljite komentare,nece nista da skodi :))

Verovatno bih

guda:
Draga moja puna si predrasuda.... Lupas kao gace na vetru :D :D :D :D :D

...pitanje je bilo da li biste bili sa nekim ko je druge rase - ja sam lepo, jasno i glasno rekla NE. Iz mojih licnih razloga, ali i da ne treba obracati paznju na to ko ce sta da prica... Gde je tu rasizam? :shock:

...uostalom ko ti je rekao da sam ja (ili bilo ko ko ima drugacije isljenje od tvog) bela? :roll:

ne, stvarno nemam pojma odakle mi ideja da je neko ko prica srpski, zivi u Srbiji i ne voli zute, crne i musave - beo...
ti si sta, ljubicasta? (pliz nemoj opet da si mava svatka voze guda, shvatili smo)..
da, mislim da si rasista....tacka...

Za ovdasnje kineze se zna odakle su dosli,nemam nista protiv njih,ali se zna da nisu iz nekih megalopolisa,vec su dosli sa nekih njihovih planina tj sela,pa da su stvarno puni para mislite da bi ziveli ovde,vec bi bili negde na zapadu.Po meni nisu svi kinezi kao ovdasnji,normalno ima i njih kulturnih,urednih itd.Kad razmislim ovde ih svi kao pljuju i vredjaju,kako su prljavi,ruzni,neotesani itd.a opet pola bgd kupuje kod njih.Ja ne vidim neki razlog napada na njih,za sad ne kradu,ne prave neke vece bahanalije itd. osim sto su kao prljavi,nekulturni itd.Kao sto se ovde gleda na kineze,tako se gleda i na srbe na zapadu.Kazes da si srbin i svi te gledaju nekim prezirnim pogledom,tako je moje iskustvo.Da me ne shvatite pogresno,da ne ispadnem da sam ljubitelj kineza itd.ja licno nemam nikakvih rasnih predrasuda,vazno je kakav je lik kao covek a ne da li je beo,crn,zut,budista,muslim hriscanin itd.Svuda imas dobrih i losih,tako da je glupo reci mrzim ga zato sto je crn,a moze biti gotivniji lik od brdo belaca.Tako da za kineze koji su dosli ovde,zna se da su dosli za bolji zivot,kao sto i nasi idu na zapad za bolju buducnost itd.A to kako su dosli i ko ih je doveo to je vec druga prica.
Chears!

Nisam nikada o tome razmisljala.
Mislim da bi moji odlepili,ali ako bi on bio "gospodin pravi" - prvenstveno dobar covek,osoba koja me razume i podrzava,koja ce da me utesi kad sam tuzna,da me oraspolozi,osoba koja ume da me nasmeje,koja ce biti uz mene i kad je lepo i kad je ruzno - zasigurno bih bila s njim bez obzira da li je crn ili zut.

ASR:

Čim te toliko zanima tuđe mišljenje - nije dobro za tebe da budeš s drugorasnim momkom.
Eto, iskreno.

Chitam ovo i odmah mi pade na pamet kako sam umalo mogla da se udam u Egiptu proshle godine...Tahir je bash bio fin momak....josh uvek me zove...kazhe,ima on ushtedjevinu,pa mozhemo odmah da se uzmemo (inache,radi se o 3000 evra)...ne zna da bi ja to vec na papiru potroshila...ali dobro drugi je to standard...on od tih para mozhe goooodinama da zhivi tamo...Oce i u Srbiju zbog mene da dodje...svaki dan ga odgovaram...Nemam nishta protiv shto je Arapin,ali...nije mi josh do udaje....
A stvarno je OK momak....i lep,i kulturan,i pametan....Da sam malo starija ili neka agresivna udavacha,ne bih se dvoumila.... :wink:

Back