pitanje o tamponima

Ok, ali to ti govori jos nekoliko stvari...

- Ukoliko je ona vaginalete dobila preko ginekologa, znaci da se ta(j) nije dovoljno potrudio da je pita da li je to nekada koristila. Hej, znam da je to za foliju pitanje zdravog razuma, ali zainteresuj se maloz a pacijenta, sta znam.

- Ako nije isla kod ginekologa, ali je uzela vaginalete na svoju ruku/preporucila joj drugarica, to je onda neodgovornost svoje vrste.

PS-E da, za tampone... Apsolutno vazi ono pravilo da, ukoliko ga osecas, nesto nije kako treba.

Па знам, брате, али и кад добијеш антибиотике лекар нема обавезу да ти каже да прво треба да их извадиш из фолије и да не треба да их пијеш са фолијом! :lol:

Koristim tampone mnogo godina i usvojila sam neka pravila koja preporučujem i vama.
1. U javni WC ponesite što manju torbu ili neseser (samo maramice, vlažne maramice i tamponi) jer nema čistog mesta gde da je spustite dok perete ruke a ovo možete držati pod miškom.
2. Nikad nisam videla da neko na javnim mestima steriliše kvake iako se svi hvatamo za njih. Zato jednom rukom (u mom slučaju levom) otvarajte i zatvarajte vrata a onom drugom (čistom, kojom ništa niste dodirivale) stavljajte tampon.
3. Isto važi i pri izlasku iz WC-a: nemojte hvatati kvaku onom rukom kojom ste stavljale tampon.
4. Ruke se peru i pre i posle korišćenja WC-a, a slavina se zatvara levom rukom.
5. Iskorišćen tampon uvijte u maramicu ili papir i tako bacite u korpu, ne treba da se smuči onome ko dođe iza vas.
Pa, srećno vam bilo održavanje higijene na javnim mestima!:mrgreen:

Па знам, брате, али и кад добијеш антибиотике лекар нема обавезу да ти каже да прво треба да их извадиш из фолије и да не треба да их пијеш са фолијом! :lol:

Ima lekar obavezu i te kako! Samo i ne sanja šta sve može nekom da padne na pamet. Nisu lekari dovoljno maštoviti.:mrgreen:
Znam jednu što je popila celo pakovanje antibiotika (izvadila iz folije, doduše). odjednom, da brže ozdravi! :dash:

Back