Pitanje o ponizenju iz druge perspektive

Dobro to za novo...
Ali da na startu vise gledas jel ovo puca odmah. I koliko lepo moze da bude. E sad veza i njaooo, cekaj sreco polako, da vidim koja si, cija si, od kojih si. Da vidim kakva si kad nam je dosadno.
То за ново неће сви да признају него се теше да је "правих" 186 иљада добро решење за све.

Њој никада није досадно, јер ако ти не знаш или не можеш, има ко има и ко може.

A da se to sve slegne, pa zivot zajedno? pa da vidite kako to ide, pa bla bla? Verbalno je jedno, drugo je praksa
Potencijalno da, mada u ovom momentu znam jednu osobu sa kojom imam nekog iskustva da mislim da bi možda mogli da živimo zajedno pod istim krovom.
Sa druge strane sve traje neko vreme...
Što se zajedničkog života tiče, to mi je složenija stavka iz razloga što me baš i ne zanima konvencionalan zajednički život, više da smo nešto blizu friends for life/nemonogamni nego supružnici i slično.

То за ново неће сви да признају него се теше да је "правих" 186 иљада добро решење за све.

Њој никада није досадно, јер ако ти не знаш или не можеш, има ко има и ко може.
Imas dve vrste susreta. Igru i kada si s nekim sa kim izgradis covecniji odnos (veoma retki slucajevi). Igru bolje nauci dobro i svakako, inace ces nayebati.

@MrNapokon

Пази сад ово.

Има њих неколико које су хтеле да буду са мном. Ја нисам хтео, а оне су биле упорне, неке мање, неке више. На крају, када је постало очигледно неће моћи, онда су почеле да причају о себи оно што се другима не прича.

Никада човек не би рекао да су радиле такве ствари или да су им радили такве ствари, али ипак јесу. Оно што је још јаче јесте то да су у резерви имале по једног или двојицу све време док су покушавале. И њих сам упознао.

Potencijalno da, mada u ovom momentu znam jednu osobu sa kojom imam nekog iskustva da mislim da bi možda mogli da živimo zajedno pod istim krovom.
Sa druge strane sve traje neko vreme...
Što se zajedničkog života tiče, to mi je složenija stavka iz razloga što me baš i ne zanima konvencionalan zajednički život, više da smo nešto blizu friends for life/nemonogamni nego supružnici i slično.
Dobro ali to nije ortodoksna veza koja je tema. To je druga stvar.

@MrNapokon

Пази сад ово.

Има њих неколико које су хтеле да буду са мном. Ја нисам хтео, а оне су биле упорне, неке мање, неке више. На крају, када је постало очигледно неће моћи, онда су почеле да причају о себи оно што се другима не прича.

Никада човек не би рекао да су радиле такве ствари или да су им радили такве ствари, али ипак јесу. Оно што је још јаче јесте то да су у резерви имале по једног или двојицу све време док су покушавале. И њих сам упознао.
Svaka ima rezervu i kada je nema. Ako joj treba, obuce malo seksi suknjicu, dotera se i baci smesak nekolicini.

Imas dve vrste susreta. Igru i kada si s nekim sa kim izgradis covecniji odnos (veoma retki slucajevi). Igru bolje nauci dobro i svakako, inace ces nayebati.
Никад не отварају све карте до краја, чак ни када се изгради човечнији однос како ти зовеш.

Да би дошао до истине, имаш два начина:

1. Да она одустане и да крене да прича свашта о себи;
2. Да се појаве добронамерни људи из ближег окружења који ће рећи оно што ти није речено.

Svaka ima rezervu i kada je nema. Ako joj treba, obuce malo seksi suknjicu, dotera se i baci smesak nekolicini.
Ја је питам "Ко ти је овај", а она каже "Ми смо некада били у комбинацији".

Лик изронио када је постало извесно да мене не занима и да не желим ништа.

Пре тога се гнушала мојих прича и ставова као и догађаја.

Дођеш на рођендан. Стоји неки лик. Питам је "Ко је овај", а она каже "То је мој бивши дечко. Ми се дружимо."

Одем у кафану на други сусрет. Кренем да причам да мене занима друга жена, а она каже "Ја имам бившег дечка са којим се виђам" (respawn the topic Виђање). Па онда дода "Одем повремено код њега, причамо телефоном, будемо тако сатима код њега у стану, једемо заједно, он ми помаже".

...

И онда ми неко каже "Е брате, проценио сам је. Скапирали смо се".

Дођеш на рођендан. Стоји неки лик. Питам је "Ко је овај", а она каже "То је мој бивши дечко. Ми се дружимо."

Одем у кафану на други сусрет. Кренем да причам да мене занима друга жена, а она каже "Ја имам бившег дечка са којим се виђам" (respawn the topic Виђање). Па онда дода "Одем повремено код њега, причамо телефоном, будемо тако сатима код њега у стану, једемо заједно, он ми помаже".

...

И онда ми неко каже "Е брате, проценио сам је. Скапирали смо се".
Nista, skart , guras dalje. Zato mi nisu jasni likovi koju srljaju u ozb veze. Koji im je djavo, koja je to predstava zivota kao volece me i volece me i u dobro i u zlu. Malo sutra.

Nista, skart , guras dalje. Zato mi nisu jasni likovi koju srljaju u ozb veze. Koji im je djavo, koja je to predstava zivota kao volece me i volece me i u dobro i u zlu. Malo sutra.
Ја сам за озбиљну везу пре него за ово друго. Мене то више привлачи и више ми одговара. Проблем је наћи особу за то која ће да буде са тобом и да ти буде одана.

Овакве ствари сам сазнао увек када јасно покажем да нисам заинтересован. Тада све изађе на површину. Док се не зна да ли јесам или нисам и док покушава, представља се у најбољем светлу и крије све што може о себи. Не помиње ништа, ни шта је било ни шта се одиграва у позадини.

Ти ово не можеш да сазнаш ако седнеш за сто и ако покажеш интерес.

Ја сам за озбиљну везу пре него за ово друго. Мене то више привлачи и више ми одговара. Проблем је наћи особу за то која ће да буде са тобом и да ти буде одана.

Овакве ствари сам сазнао увек када јасно покажем да нисам заинтересован. Тада све изађе на површину. Док се не зна да ли јесам или нисам и док покушава, представља се у најбољем светлу и крије све што може о себи. Не помиње ништа, ни шта је било ни шта се одиграва у позадини.

Ти ово не можеш да сазнаш ако седнеш за сто и ако покажеш интерес.
Sa srecom sa ozb vezama. Sama rec kaze: ozbiljna, ni malo zezancije.

Ima toga, ali imas i vaspitanje. Odgoj. Moze ona i nevina da bude ali ako je pogresno odgajana....
Имаш и то. Ту мораш да гледаш ко је и одакле је. Ко су њени и како је формирана.

Када изађеш из своје микросредине (село, насеље, блок, улица) ти више немаш увид у то ко је растао на који начин и шта су ти људи који ти се појављују.

Сад када причамо о озбиљним везама, ја сам упознавао и девојке које до 30. године нису имале озбиљну везу, барем по њиховим речима. Једна од њих ме је стално питала шта мислим о озбиљним везама. Деловала је као да покушава нешто, а ми смо се састајали због посла. Истовремено је имала неког у иностранству. Ја нисам хтео ништа да покушавам јер сам решио да извучем што је више могло везано за посао. Шта је њој у глави било, нисам на крају сазнао, а можда је и боље.

За мене је блокада када каже да има неког.

Имаш и то. Ту мораш да гледаш ко је и одакле је. Ко су њени и како је формирана.

Када изађеш из своје микросредине (село, насеље, блок, улица) ти више немаш увид у то ко је растао на који начин и шта су ти људи који ти се појављују.
Da da. Zato su stariji bili iskusniji pa dosapnu- iz ove je porodice, ma ova ti je neki baksuz, majka baksuz, otac ovakav onakav. Zato mnoge pretrnu kada se postavis sa: ok, tebi sam zvrednuo paznju, aj sad ti meni, da vidimo ko si.
P ja ch'tam knjige, volim putavanja, volim kada je muskarac nezan prema meni bla bla bla bla

Back