- Poruka
- 310
Iskreno, nisam o tome preterano razmišljao. Bavim se poljoprivrednim poslovima pretežno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да.I pogotovu sto je vrv i ta zena imala takve avanture u proslosti (budimo realni) i nije joj to tada smetalo i sada to ispostavlja tebi u maniru: dosta mi je zezanja, hocu nekog ozbiljnog. Ili onaj stav: ti si povrsan ako hoces samo seks.
Лоша прича.Pa pazi, ako neko želi sex samo nakon što dobro upozna čoveka, ženu, dakle kada vidi da je prihvaćen, da postoji pažnja prema toj osobi, da se oseća sigurno, to je sasvim legitimno. Neko će to da prihvati neko neće.
Primera radi, pričala sam sa jendom planinarkom, muž joj je umro, jako lepo izgleda, ima dvoje dece. Posle smrti muža 5 god je bila bukvalno sama, ni sex ni ništa, jer je ona primer za ovo iz teme. Dakle, voli sigurno. Jedan planinarski vodič se zaljubio u nju i bukv je bio uporan preko godinu dana, kako ona reče, ali je on takođe imao decu, razveden i zaista ju je želeo, ne smao za sex i zabavu već da mu bude par. Kaže ona i drugi su pokušavali, ali ona nije pristajala, međutim kada je videla da je on dovoljno uporan i da želi smo nju, ona je pristala. Tada kada mso pričali već su 3 godine zajedno. Nisu se venčali, čak ne znam ni da li žive zajedno, ali su par, idu svuda zajedno, planinare, brinu se o sve 4 dece, putuju zajedno.. i ona kaže nisam mislila da ću ponovo biti tako srećna. I sad tvoje pitanje da li bi za njega bilo poniženje što je ona htela sex samo nakon što je bila uverena da on hoće baš nju i to za ozbiljno? Pa zašto bi? Ona je lepša od njega, zgodna, pametna žena, ona mu se sviđala, za njega je bilo samo plus što nije neka koja odmah pristaje i menja ih. Potrefili su se dakle. Ko tu može da ima bilo kakvu primedbu? On je bio ozbiljan, nije se igrao, ona je bila ozbiljna.
Svako traži sebi nekoga ko slično gleda na ta pitanja. Ima onih koji kroz sex vole da se upoznaju, a ima i onih koji vole obrnuto. Videlo se na onoj temi "sex pa veza ili veza pa sex"
Дају пун гас на 'ладан мотор.Jeste to govori nekom dobrom dok je drugi gaze ko otirac
Ништа пре брака је поштено, само што не знам да ли то још постоји међу овим народом. Ако се девојка уда са 18-19 и то јој је први човек, нема ту ништа да се замери.Ekstrem stvoren iz traume.
Ne kazem da ne moze dobro da izadje iz toga, ali to mi je kao one zene: no seks bifor meridz. Biti hodajuca materica okolo bez toga da se gradi kroz iskustva pa i te kako seksualna, po meni je to ono..
Ok svako svoje.
Seks kao granica ili prag odnosa je problem. Jer je to legitimno osecanje i potreba kao i sva ostala. Smeh, neznost, avanturizam, adrenalin, sentimentalnost, prijateljstvo. Mogu da zamislim da to sve zakopam u sebi i kazem: necu to da imam dok se ne pojavi prava. I prodju godine, pojavi se "prava" i sad ajd da se smejemo, a ja mraaak. Ne mogu da se nasmejem. Previse se zakopalo. Ili sam to izrazavao na neki sociopatski nacin. Mracan i samo se nasmejem kad neko slomi nogum
Da to je najjace dok je bila u mladosti nema s kim nije bila,a onda dodje u 35+ godine i glumi neki karakter i kao zasluzuje neko postovanje, odjednom postaje kao ozbiljna zena.Ja zaista nemam nista protiv da je devojka imala pre mene nekoliko veza duzih od 5 meseci,ali ove sto sto ne umeju da se emotivno vezu za nekog muskarca i menjaju partnere na svakih nedelju ili mesec dana, koju fakticki samo treba da pitas da bi imao seks sa njom su mi odvratne.Mahom je pitanje za muskarce, ali je deo te seksualne dinamike izmedju m i z i nije provokacija na drugu temu, vec sam samo inspirisan. Dakle:
Da li bi vam bilo ponizavajuce da ste s nekom zenom, koja postavlja seks kroz vezu u smislu toga da ne zeli da ima seks ukoliko joj ne pruzate tu vrstu sigurnosti i eksluzivnosti: ozb veza, obaveze prema njoj, planovi, ispunjenje njenih ziv ambicija i td?
Pogotovu, znajuci, da tamo negde, iza sedam brda, gora, mora, ima svet u kojem muskarac ima seksulni odnos sa zenom bez tih stvari, vec jednostavno je uzbudjuje.
I pogotovu sto je vrv i ta zena imala takve avanture u proslosti (budimo realni) i nije joj to tada smetalo i sada to ispostavlja tebi u maniru: dosta mi je zezanja, hocu nekog ozbiljnog. Ili onaj stav: ti si povrsan ako hoces samo seks.
Uz to da napravim razliku izmedju jednonocnog provoda za koji se obicno poistovecuje ta suprotnost ozb i predanim muskarcima i vezama i toga da jednostavno budes s nekim, lepo vam je, imate momente ali jednostavno ne planirate zajednicku buducnost, niti zelis.
Bonus pitanje za one koji smatraju da seks i veza treba da idu zajedno i da je ostalo ponizavajuce za zenu. Jeste li onda zagovorrnici ulaska u seksualni odnos iskljucivo kroz brak. I ako ste imali seks pre toga, da li to znaci da si urnisao zivot toj osobi? Isponizavao te zene koitusom?
Jeste da je malo ..porediti sa autom, ali da. haha@MrNapokon
Братоу
то ти је она прича "Па шта ако је преш'о 600.000 км? Битно је да је добро одржаван."
Неће бити да је тако.
Ново је ново.
Ma sve to, p[roci kroz iskustvo i nauciti, to je lepo. I meni je drago kada sretnem, pa bivsi momak, sto da ne jbte. Ali ako je kroz to iskustvo prolazila sa: mozemise sta te briga. ehehe jbga. Nije me briga, u pravu si.Da to je najjace dok je bila u mladosti nema s kim nije bila,a onda dodje u 35+ godine i glumi neki karakter i kao zasluzuje neko postovanje, odjednom postaje kao ozbiljna zena.Ja zaista nemam nista protiv da je devojka imala pre mene nekoliko veza duzih od 5 meseci,ali ove sto sto ne umeju da se emotivno vezu za nekog muskarca i menjaju partnere na svakih nedelju ili mesec dana, koju fakticki samo treba da pitas da bi imao seks sa njom su mi odvratne.
Nema nista lepse od zene koja postuje sebe i malo se teze daje tj. moras da je osvajas, takvu zenu pravi muskarac ceni,a pi*kice koje nece da se bore i osvajaju oni takve pljuju.
pa gde ces ti neku tugu od 19 godina da zenis i da je pumpas 5 otoro dece. Tu dolazi do toga da treba da si finansijski stabilan. I to konkretno, kuca, posed, sto kaze petrovic da imas i poslugu. Znaci da pozoves i platis da cisti pere i td. A koliko njih jeste? I u opste jel to ima ikakvog smisla na kraju krajeva?Ништа пре брака је поштено, само што не знам да ли то још постоји међу овим народом. Ако се девојка уда са 18-19 и то јој је први човек, нема ту ништа да се замери.
Има смисла. Ако се двоје људи узму и ако су једно за друго, не треба им нико трећи, а ни четврти.pa gde ces ti neku tugu od 19 godina da zenis i da je pumpas 5 otoro dece. Tu dolazi do toga da treba da si finansijski stabilan. I to konkretno, kuca, posed, sto kaze petrovic da imas i poslugu. Znaci da pozoves i platis da cisti pere i td. A koliko njih jeste? I u opste jel to ima ikakvog smisla na kraju krajeva?
Може на препоруку, ал не на свачију.Jedino ako znas nekoga ko kupuje od njega godinama i preporuci ti.
То је срећа.Jer ona je tebi dala svoju cednost, ceo zivot. I sta mislis? Da je dohvatas okolo zamascenim rukama? Da je vodis na paradajz turizam da maze pastete deci po moru dole? Ili da je ne vodis u opste nego: sedi tu kuci i cuti. E jbga.
U osnovi mi ne bi bilo ponižavajuće ako bih procenio da mi ta osoba odgovara za potencijalnu vezu (tačnije zajednički život/planove).Da li bi vam bilo ponizavajuce da ste s nekom zenom, koja postavlja seks kroz vezu u smislu toga da ne zeli da ima seks ukoliko joj ne pruzate tu vrstu sigurnosti i eksluzivnosti: ozb veza, obaveze prema njoj, planovi, ispunjenje njenih ziv ambicija i td?
Da ali kako procenis da li odgovara na startu? Ja ne mogu to da procenim, treba mi neko vreme da provedem u svakom pogledu sa tom osobom.U osnovi mi ne bi bilo ponižavajuće ako bih procenio da mi ta osoba odgovara za potencijalnu vezu (tačnije zajednički život/planove).
Mada takođe je nemoguće da bih na prvu loptu pristao na tako nešto.
Ono ima tu stvari koje bi morale u startu da se razjasne...
Pa najpre procenjujem da li mi osoba kao ličnost odgovara, a to radim tako što se hyper otvorim sa svakakvim pričama, pa ako pobegne dobro je, ako ne pobegne dobro je, ako ne reaguje to ne valjaDa ali kako procenis da li odgovara na startu? Ja ne mogu to da procenim, treba mi neko vreme da provedem u svakom pogledu sa tom osobom.
A da se to sve slegne, pa zivot zajedno? pa da vidite kako to ide, pa bla bla? Verbalno je jedno, drugo je praksaPa najpre procenjujem da li mi osoba kao ličnost odgovara, a to radim tako što se hyper otvorim sa svakakvim pričama, pa ako pobegne dobro je, ako ne pobegne dobro je, ako ne reaguje to ne valja
Postavim stvari u startu da jednostavno jedno drugom ne gubimo vreme i to je to.
Не процени.Da ali kako procenis da li odgovara na startu? Ja ne mogu to da procenim, treba mi neko vreme da provedem u svakom pogledu sa tom osobom.
pa dobro nadati se, ali...pustis stvari da se odvijaju svojim tokom? ili sam nesto propustio.Не процени.
Нада се, као и сви.
Братоуpa dobro nadati se, ali...pustis stvari da se odvijaju svojim tokom? ili sam nesto propustio.
Dobro to za novo...Братоу
Ново је ново. Све остало је мачка у џаку.
Нема појма ко седи са њим за столом. То се открије касније, осим ако не даје видљиве знаке да нешто није уреду.