smoki 2004
Zainteresovan član
- Poruka
- 199
kako bi ste postupile ,nakon ostre rasprave sa partnerom koja se na kraju zavrshila udarcima????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta bre kako.....pa ubila bih ga tiganjem ili necim.....ali zbog budale ne treba lazti u zatvrou...ali vratila bi mu necim nazad...pa ma koliko da je jaci od mene....KO je bre on da me tuce.....:mad: :mad: :mad:smoki 2004:kako bi ste postupile ,nakon ostre rasprave sa partnerom koja se na kraju zavrshila udarcima????
Bliss:ja mislim da je to jedna od retkih stvari koja bi mu potpisala da me nikad nece videti...nisam dozivela da me decko vara do sada...nisam sigurna kako bih reagovala kad bi saznala...sto smo duze zajedno to bi mu sanse bile vece...ali za udarac....to mi je neoprostivo....
gurbet:tužijo bik je kod sudiju.mene neje ni moj otac tuko a da me tuče jedna žena ne kažnjeno e to neće da može
Bliss:ja mislim da je to jedna od retkih stvari koja bi mu potpisala da me nikad nece videti...nisam dozivela da me decko vara do sada...nisam sigurna kako bih reagovala kad bi saznala...sto smo duze zajedno to bi mu sanse bile vece...ali za udarac....to mi je neoprostivo....
Fejs74:ma ja sam sam samo jednom u životu udario ribu....ali je dobro prošla šta mi je uradila....
Fejs74:ma riba mi navukla policiju na vrat jurili me ko kriminalca po celom gradu,a ja nisam imao veze stim, a tek smo raskinuli 7 dana (ona je raskinula)
ima gi svakaki nasiljasmoki 2004:ne kazem da nema takvih situacija
ali najvishe su zene zrtve nasilja !!!!
a posto se javilo jedno musko na ovu temu ...
reci ti meni jel bi ti to ikada uradio nekoj zeni
tvojoj curi s kojom si u vezi ,braku`?
Fejs74:ALI.... nikad..baš nikad žena ne treba da bude ni sekunda sa muškarcem(partnerom) koji je udari pa makar i jednom......ako mu se ne sviđa neka ide.....fizički se ništa ne rešava...
smoki 2004:ovaj odgovor jako cenim
tj tvoje mishljenje
ali sve jedno isto tako ni ne podrzavam sto si ipak morao udariti cura al aj sad to nije ni bitno ,,,,,
petrof:Dakle, to je najodvratnija stvar koja moze da se desi u odnosima muskarca i zene. Nimalo ne zavidim vama, zenama (devojkama) zato sto ste fizicki slabije i zaista je moguce da naletite na idiota koji se pali na tucu. Udariti zensko krajnje je ponizavajuce za muskarca samog, a o devojci i da ne govorim, traume, kasniji strahovi, nepoverenje prema svim muskarcima generalno itd. Gadi mi se i sama pomisao na to.
Sa druge strane, postoji i zenska agresija, nista manje opasna. Ono sto on hoce pesnicama, ona to hoce recima. I to zestoko, podmuklo i prostacki. Nikad sam nisam bio meta, ali sam par puta video takvo izivljavanje i ako hocete izazivanje od strane devojaka. Koliko sam protiv jednog, toliko sam i protiv drugog. Ako vas neko udari prijavite ga policiji, to je valjda najpametnije. Ne prastajte, udarice opet. Ali i ne izazivajte, ako boga znate.
Fejs74:to se inače dogodilo pre 13 godina u jednoj skoro"filmskoj " priči ali previše je duga da bi se objasnilo.....tad sam ipak bio sam u pravu.....
smoki 2004:ok ok
vazno mi je samo da cujem vahsa mishljenja....
hvala ......
da li mozesh i ti da mi odgovorish na pitanje koje sam vec postavila ?
koji bi to debeo razlog bio koji bi te naveo da to uradish?(sem ove tvoje filmse price )