pitanje iskusnim muskarcima:

Postala sam clan foruma da bih cula misljenje iskusnim momaka:

Vidjam se sa jednim deckom,ne tako cesto 1,2 puta nedeljno,i zanima me dali njegovo ponasanje pokazuje da je zaljubljen u mene ili da je opterecen sexom:

kad god se vidimo,u gradu,odemo na pice,on mene cim vidi njemu se digne:rumenko:.sedimo preko puta jedno drugog ,bez fizickog kontakta njemu se dize kad me gleda.

kad me zove na telefon,i pricamo o nekakvim glupostima,o tome sta radi on kaze da mu se i tad dize na moj glas,a ne pricamo o sexualnim tema.

kad smo kod njega ne stize nista da prica samnom,navodno toliko me zeli i toliko je napaljen da ne moze da izdrzi,kad imamo sex on me neprestano gleda u oci.

vodimo ljubav po sat vremena pa me zanima dal je to dugo?koliko je prosek za normalan odnos?

dal je to zaljubljenost ili je on opterecen sexom?:dontunderstand:

ja kao iskusan momak ti kazem da iskustvo nije ni najmanje bitno za seks, bitno je kolko si kreativan, moze neki mali ganci prvi put sto jeebee da bude kreativniji i bolje zadovolji zensku nego don zuan.

Imas problem: zaljubljenost = opterecnost seksom.
To je zaljubljenost, tj opterecenost sexom.
Dakle, ljubav nije isto sto i zaljubljenost. A zaljubljneost je uvek opterecnost necim, a treba da budes srecna sto je bas seksom u njegovom slucaju, u tvom je to "opterecnost iskustvom"/

Back