Quantcast

PITANJE DANA - ili koliko se tu radi o meni ?

123loncar

Veoma poznat
Poruka
14.275
Lepo uzmem da uštedim neki dinar i počnem da čitam elektronska novinska izdanja! Otvorim "Danas novine " ; ko velim da budem odmah aktueliziran / u trendu .
Kad tamo , odmah anketa: Ispod nje neka reklama za zamlaćivanje ( Otvoreni parlament -- kao ono ja imam uticaj na zakonodavca ; demokratski uticaj ; pa kao oni će uticati na izvršnu vlast i ja neću posle tog mog demokratskog uticaja da živim u kriminalnoj već u takozvanoj pravnoj državi ) -- kaže : o meni se tu radi .
Elem , kakve veze ima reklama sa anketom ?
Pa lepe.!
Anketa testira stanovništvo o korupciji / znate ono zlo što jede takozvanu pravnu državu i pretvara je u državu kriminalaca .
A to stanovništvo veli u visokom procentu da je korupciju nemoguće suzbiti ( 2/3 odnos ).
Pa ko korumpira personalne čibenike aktuelne vlasti ? Stanovništvo BRE !
Oće reći : stanovništvo je takvo - kriminalizovano ; jer ne želi pošteno i časno / čovečno i dostojanstveno da ostvaruje svoje životne ciljeve .

Preko prevara i mućki 2/3 ovdašnji svet potkrada onu 1/3 manjinu stanovništva - zajedno sa državnom upravom .

A da tako stvari stoje , pokazuju i izborni rezultati ! Stanovništvo je biralo takve ljude za zakonodavnu i izvršnu vlast - gotovo svi imaju krimogeni profil ( od prevara sa školskim ocenama i diplomama , preko finansijskih malverzacija do otvorenih kriminalnih i političko kriminalnih radnji ) .

Dakle , anketa služi izabranima za potvrđivanje i konačno utvrđivanje izborne želje preko iskazane izborne volje .

Eto toliko se tu radi o meni !

anketa1-1.jpg
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.