Pitanja!

Nemoj toliko da se uzdas u to, pogotovo sada kada si napeta i pod stresom moze da ti zakasni i po vise od nedelju dana... lepo idi do apoteke, uzmi tester i resi se ove agonije... bice ti sve gore, svakim danom, pogotovo ako ti bude kasnilo... veruj mi, znam da sam te savetovao prvo da iskakis fetus ali sada ti zaista zelim dobro.. :wink:

nemoj da panicis! to sto cesto ides na WC nema bas nikakve veze sa trudnocom !!!(moglo bi da ima posle 3.meseca kad plod naraste i eventualno vec pocne da pritiska besiku,mada obicno mnogo kasnije) ako ne prestane da te boli,treba da odes kod ginekologa jer si se mozda prehladila ili imas neku infekciju,mada verovatno da preterujes iz straha (ok je da pecka koji dan,posebno ako bas nije bio nezan)
sve u svemu,nemoj da se plasis lekarskog pregleda,njime ces najbolje resiti problem...ako uopste postoji! :wink:

svedjanka:
Eh sad me stvarno isprepadaste :oops: :oops: :oops: .... a sta ipak ako bude beba??? :shock: :shock: lele meni!
Postoje u SWE kondomi i pokusali smo s njim prvo...boljelo je vise nego bez pa decko nije htjeo da me muci bas toliko posto...stvarno je boljelo jako!
Obe nuzde su mi cool, nije se nista promijenilo...samo mala nuzda je i precesta cini mi se...malo malo pa trk u wc i danas me bas malkice boljelo u dnu stomaka!
I stvarno me pomalo panika hvata i ako bude ni najmanje ne zelim da se rjesim bebe jer sam cula da ako prvi put abortiras da vise ne mozes imati djecu.
Kontracepcijske tablete ili kako god vec da se zovu nisam uzimala. Inace ne volim nikakve tablete piti, ni kad sam bolesna.
Djecku nisam nista spominjala, ne znam kako bi on reagovao...strah me i toga!
uh...sad mi tek frka!
poz![/quote Ma mani frku, cilj opravdava sredstva .A jesi osetila leptirice u stomaku? :P

svedjanka:
Eh sad me stvarno isprepadaste :oops: :oops: :oops: .... a sta ipak ako bude beba??? :shock: :shock: lele meni!
Postoje u SWE kondomi i pokusali smo s njim prvo...boljelo je vise nego bez pa decko nije htjeo da me muci bas toliko posto...stvarno je boljelo jako!
Obe nuzde su mi cool, nije se nista promijenilo...samo mala nuzda je i precesta cini mi se...malo malo pa trk u wc i danas me bas malkice boljelo u dnu stomaka!
I stvarno me pomalo panika hvata i ako bude ni najmanje ne zelim da se rjesim bebe jer sam cula da ako prvi put abortiras da vise ne mozes imati djecu.
Kontracepcijske tablete ili kako god vec da se zovu nisam uzimala. Inace ne volim nikakve tablete piti, ni kad sam bolesna.
Djecku nisam nista spominjala, ne znam kako bi on reagovao...strah me i toga!
uh...sad mi tek frka!

poz!

sada me stvarno podsecas na jednu monu curicu! imali smo po nekih 16 god tada, ona je svakog meseca bila trudna :lol:
moj burazer je zvao "vecita trudnica":lol: , uhvati je panika pa prica svima redom kako je trudna.
onda odem u apoteku, oni ljudi su me upoznali tako da mi daju test za utvrdjivanje cim me vide na vratima :lol:
sto neko rece popiski se na to ujutro i vec do podne dobije!
nemoj da panicis nema nista od bebe :wink:

Hhehehe...ja se taman poradovala bebanu :P .
Nasmijali ste me bas! Sacekat cu ja jos malo pa cemo da vidimo sta ce biti! U svakom slucaju pripremite savjete sta da cinim ako ipak budem mamica :P
Pozdrav od mene!

svedjanka:
Hhehehe...ja se taman poradovala bebanu :P .
Nasmijali ste me bas! Sacekat cu ja jos malo pa cemo da vidimo sta ce biti! U svakom slucaju pripremite savjete sta da cinim ako ipak budem mamica :P
Pozdrav od mene!

Ja mislim da je bolje da se mi skupimo i ovde da pripremamo PAMPERS pelene, zveckice, kolica... lutkice, kamioncice...

Hhhehheh...kako umijete da me oraspolozite to je cudo! hehehheh! Kontala sam ici kod ginekologa ali me toliko sramota i strah da ne znam sta cu vise...nisam nikako isla ranije pa se bojim jaaaaako! :(

Ali ipak mislim da je sve ok! HVALA VAM MNOGO!

svedjanka:
Hhhehheh...kako umijete da me oraspolozite to je cudo! hehehheh! Kontala sam ici kod ginekologa ali me toliko sramota i strah da ne znam sta cu vise...nisam nikako isla ranije pa se bojim jaaaaako! :(

Ali ipak mislim da je sve ok! HVALA VAM MNOGO!
Ma nije ti nista, samo tripujes.

svedjanka:
OK...priznajem da nije bas njezan bio ali nije ni zivotinja bio sreca moja! Stomak me nije bolio ranije vec samo 2-3 dana poslije toga. I zasto nije bilo krvi???? Uopste, ni kap! To je probudilo malu sumnju u njemu al brzo je prosla!

ni ja nisam krvarila, i to nije nista neobicno.

istina, i mene je boleo stomak, ali ne samo taj put, nego skoro svaki put sa njim (muskarci, opusteno, ako je prevelik, ni to nije poseban filing, sve boli posle), bez obzira koliko se trudio...

a on ako sumnja, kreten je!

Back