Pitanja za studente!

1. Zašto ste čekali da tek u 13. godini režima održite protest protiv Nikolićeve političke opcije? Mogli ste i 18.01.2015. a ne 18.01.2025.

2. Zamislimo da se incident nastrešnica nije desio. Da li mi kažete da bi onda bilo OK da Vučić nastavi vladati?

DACE BOG DA NA AMERICKU ADRESU (PO ZAVRSETKU SVO) STIGNE POZIV ZA ODGOVORNOST ZA OVAJ TERORISTICKI CIA-NAPAD U NOVOM SADU.
Ruska obavestajna sluzba je nekoliko dana pre novosadske tragedije upozorila Srbiju da amerika sprema "inicijalnu kapislu" za pokretanje MAJDANA u Srbiji , SDB Srbije ima sve podatke o tome ali....... , treba povezati i americke sankcije prema snabdevanju Srbije ruskim gasom.
Dakle, od rezultata dogovora amerike i Srbije po pitanju snabdevanja Srbije ruskim energentima, zavisi hoce li "studenti" stvarati Majdan u Beogradu ili ce ih CIA privremeno povuci sa ulica ...........dok u medjuvremnu bude pripremala rusenje nekog mosta u Beogradu........"koji ce se srusiti radi propusta korumpiranih srpskih politicara", o ponovo aktivirati "studente" za dalje ucene srpske politike.

Kome ovo jos nije jasno, nek se strpi, uskoro ce izaci u javnost.

Ma da,mržnja bukvalno isijava iz tvojih postova o Vučiću.
To zlo,ta vaša banda,taj tvoj predsednik,mora da padne i da završi u zatvoru,kao i čitav taj koruptivni sistem kriminalaca i ubica ,koje su on i Toma Nikloić uspostavili.
Da li će to da podrži Cia,Fbi,Amerika,Vatikan,Singapur,Mongolija,Eritreja ili ne,potpuno je nebitno.
Malo je samo čudno što rusi čuvaju Vučića i ovaj sistem,a toliki smo prijatelji,ali nema veze.
ja se samo bojim zutih, a Vucic mora pasti, tu se slazemo

Jasno je nama, to su jos deca gledao sam ih na spotu RTS-a, ali je cinjenica da je prvi put u ovako nezavidan polozaj postavljena vlast koja ne zna kako da odgovori pogubljena u svojoj halapljivosti za vlastcu, strahom gubitka iste kao i zakonskih konsekvenci nakon nje.
Nisam siguran cija je ideja bila da se trazi samo ispunjenje zahteva bez ostalih uslovljavanja kao i doslednost na istrajavanju.
Sa druge strane ako nista drugo duzni smo kao drustvo prema zrtvama traziti rasvetljavanje slucaja.
nije ovo prvi put studentska pobuna, samo što se nekima čini vau sad je vlast priterana u ćošak. svaka naša vlast je korumpirana i studenti neće ništa rešiti osim što će možda promeniti vlast koja će isto biti korumpirana. sjaši kurta da uzjaše murta.
narod je po meni nesposoban politički, razjedini ih mafija i umesto da ceo narod neda legitimitet sledećoj vlasti tako što neće izlaziti na izbore pa da vidimo kako će se ponašati sa 12% izlaznosti.
pa pogledaj šta je vučić uradio sa Srbima na kosmetu, nema ih nigde kad im naložio da ne izlaze na izbore a onda glumi u UN, alo koga treba po tintari da se opametimo.

Back