Pitanja za studente!

Poljoprivredni fakultet,ko zeli moze da im odnese. Nemaju nista.

473993869_1980621335775375_165811828967340242_n.jpg

šaraju po trgovima crvene ruke, gde je ta pamet da smisle nešto svojstveno a ne da kradu od šiptara.
coce simbol je praistorijski, ili bar da kazemo iz tamo 19 veka, kakvi tvoji siptari, glupiras se, trazi samo moj nick i vidi na koliko mesta sam kopirao red handed po raznim temama, ni u 1 nema nikakvih siptara https://forum.krstarica.com/search/1269006/?q=red+handed&c[users]=bas+kao&o=relevance
jel ti shvatas koliko su sve vase tvrdnje apsurdne i glupe? ja vas zafrkavam sa patentom
crvena ruka imas da je pominje 1810-20-, stilski otisak je garantovano PRAISTORIJSKI - postoji pre nego je nastala rec propaganda kada je nas praprapredak okrvavio rukePogledajte prilog 1671212Pogledajte prilog 1671214

znaci pocetak 19 veka, kakav crni hamas i vase budalastine

zaista je ovo izvan mog poimanja: jel ste vi zaista ili se samo pravite glupi, ja prosto ne znam da odredim

jel ste procitalu neku knjigu u zivotu, pogledali film gde se pominju krvave ruke? jel tada postojao hamas?

say what, meow? kakve su ovo onomatopeje sada?

Ne volim vucica, al kad sam ja bio student svi smo samo hteli demonkratama da vidimo ledja. I glasali za Vucica. Ovi mladi su plitki i povrsni i moze ih naveslati ko na sta hoce.
Kazem danas sestri (student) nabroj mi 5 generala iz prvog svetskog rata, ona meni sto bi ja znala te čiče.
Pametnom dovoljno, oni ginuli da bi ona zivela

Ne volim vucica, al kad sam ja bio student svi smo samo hteli demonkratama da vidimo ledja. I glasali za Vucica. Ovi mladi su plitki i povrsni i moze ih naveslati ko na sta hoce.
Kazem danas sestri (student) nabroj mi 5 generala iz prvog svetskog rata, ona meni sto bi ja znala te čiče.
Pametnom dovoljno, oni ginuli da bi ona zivela
aaa, pa nisam ja znao da si ti jedan od tih pametnih, znaci, na vucica si tako pametan; ja sam aljekova generacija, znam ga kao zlu paru oduvek

pa seselj ti kaze da je on patoloski lazov, baron minhauzen, ajde sta ti vise treba, kako si mogao za njega da glasas ikada?

1. Zašto ste čekali da tek u 13. godini režima održite protest protiv Nikolićeve političke opcije? Mogli ste i 18.01.2015. a ne 18.01.2025.

2. Zamislimo da se incident nastrešnica nije desio. Da li mi kažete da bi onda bilo OK da Vučić nastavi vladati?
Glupo ti je pitanje; pitas generaciju studenata koji su se pobunili a bili su osnovci u periodu za koji ih propitujes.

I sta ti ima da pitas bilo sta studente pored drzave i korumpiranih institucija sa stranackim nestrucnim majmunima koji primaju platu za posao za koji nisu kvalifikovani.

aaa, pa nisam ja znao da si ti jedan od tih pametnih, znaci, na vucica si tako pametan; ja sam aljekova generacija, znam ga kao zlu paru oduvek

pa seselj ti kaze da je on patoloski lazov, baron minhauzen, ajde sta ti vise treba, kako si mogao za njega da glasas ikada?
brate, odkud ti ideja da sam za Vucica? on mora padti, ali demokrata se vise bojim nego njega.
Sto je Havijer Solana svojevremeno izjavio za iste, sto ih vise ponizavamo vise nam se uvlace, dodju li nazad ode Kosovo za 3 meseca. Ako sam protiv zutih ne znaci da sam za Vucica.

Glupo ti je pitanje; pitas generaciju studenata koji su se pobunili a bili su osnovci u periodu za koji ih propitujes.

I sta ti ima da pitas bilo sta studente pored drzave i korumpiranih institucija sa stranackim nestrucnim majmunima koji primaju platu za posao za koji nisu kvalifikovani.
sto se tice mog politickog stava, opoziciju ne vidim ni u najavi. Na izbore ne izlazim, preskrabam list samo . Povraca mi se od stranackog zaposljavanja i slicnih malverzacija koje se sporovode, od toga kako Vuckov sin ide na utakmice sluzbenim autom koji ti i ja placamo i tako.
Zalazem se za zdrave patritoske i tradicionalne vrednosti, i nisam clan ni jedne straneke niti udruženja niti partije.
@bas kao

bojis se zutih izdajnika, preletaca, a sto mi vicemo av veleizdajnik to nikom nista?
smena generacija, rastvaranje starih i pravljenje novih stranaka, evo ti savo, ako ne volis zute ili ih se bojis:

Савo Манојловић на Космету: Срби моле да оборимо Вучића! Да их спасимо (ВИДЕО)

dodju li nazad ode Kosovo za 3 meseca
drugi misle da ode ako ne srusimo vucica, svakom je njegov strah najveci, ne slazemo se prosto

bojis se zutih izdajnika, preletaca, a sto mi vicemo av veleizdajnik to nikom nista?
smena generacija, rastvaranje starih i pravljenje novih stranaka, evo ti savo, ako ne volis zute ili ih se bojis:

Савo Манојловић на Космету: Срби моле да оборимо Вучића! Да их спасимо (ВИДЕО)

drugi misle da ode ako ne srusimo vucica, svakom je njegov strah najveci, ne slazemo se prosto
kad vidis da jedan Kurti podrzava proteste, sve ti je jasno, nezavisnost u najavi, i Ameri iza svega.
Treba biti pametan i citati između redova.
Pokusaj obojene revolucije ko 2 i 2 .
Koliko god ja mrzeo Vucica

sto rece jedan profesor nesto u smislu-ko ce da zameni vucica jel ovi studenti sto su sad prvi put u zivotu gledali dnevnik?
u nekoj anketi valjda se dosta njih izjasnilo da nikad nisu gledali dnevnik.sve u svemu totalni nemaci pojma.treba misliti sta posle vucica, da ne bude kao posle sloba.a cim to kurti i hrvati podrzavaju sve je jasno.kad budemo imali jaku patriotsku opoziciju, tj ako se oni ujedine, onda bi protesti imali nekog smisla.trebaju nam ljudi kojima je stalo do zemlje a ne do toga sta zapad hoce.ode vucic dodje djilas, jupi nismo vise u osmom krugu pakla sad smo u devetom
djilas ce da izgradi modernu i cenjenu evropsku zemlju od srbije.lol

Poslednja izmena:
kad vidis da jedan Kurti podrzava proteste, sve ti je jasno, nezavisnost u najavi, i Ameri iza svega.
Treba biti pametan i citati između redova.
Pokusaj obojene revolucije ko 2 i 2 .
Koliko god ja mrzeo Vucica
Ma da,mržnja bukvalno isijava iz tvojih postova o Vučiću.
To zlo,ta vaša banda,taj tvoj predsednik,mora da padne i da završi u zatvoru,kao i čitav taj koruptivni sistem kriminalaca i ubica ,koje su on i Toma Nikloić uspostavili.
Da li će to da podrži Cia,Fbi,Amerika,Vatikan,Singapur,Mongolija,Eritreja ili ne,potpuno je nebitno.
Malo je samo čudno što rusi čuvaju Vučića i ovaj sistem,a toliki smo prijatelji,ali nema veze.

Poslednja izmena od moderatora:
Ma da,mržnja bukvalno isijava iz tvojih postova o Vučiću.
To zlo,ta vaša banda,taj tvoj predsednik,mora da padne i da završi u zatvoru,kao i čitav taj koruptivni sistem kriminalaca i ubica ,koje su on i Toma Nikloić uspostavili.
Da li će to da podrži Cia,Fbi,Amerika,Vatikan,Singapur,Mongolija,Eritreja ili ne,potpuno je nebitno.
Malo je samo čudno što rusi čuvaju Vučića i ovaj sistem,a toliki smo prijatelji,ali nema veze.
Goovna pasti moraju,kao i svi vi što podržavate ta ista.
Pa i Kurti kaže da "banda" vlada Srbijom, ništa novo..
"Zlo, banda, kriminalci, ubice.." su otprilike skoro svi Srbi u Srbiji? To je valjda nekav patriotizam, ili očigledna mržnja.
Gdje je tu pravo slobode vlastitog mišljenja, opredeljenja..?
Niko nema pravo da političke (kao idr,) neistomišljenike naziva banditima, kriminalcima, ubicama..

"Zlo, banda, kriminalci, ubice.." su otprilike skoro svi Srbi u Srbiji? To je valjda nekav patriotizam, ili očigledna mržnja.
Gdje je tu pravo slobode vlastitog mišljenja, opredeljenja..?
Niko nema pravo da političke (kao idr,) neistomišljenike naziva banditima, kriminalcima, ubicama..
Tvoj Vučić i njegova banda su upravo to, kriminalci, ubice, lažovi... Koji već više od decenije uništavaju ovu zemlju, kradući sve što mogu, zadužujući se sve više.
A ti ih veličaj zbog sendviča. 🥪

Ne moraš da slušaš Kurtija da bi znao da je tako. Vidiš korupciju, kupljene diplome, uništene institucije, medijski mrak, represiju prema neistomišljenicima, brojne afere: od plantaža hašiša do krušika, cene nebeske, plate mizerne, trovanje svakodnevno... jbg Neno, možeš se praviti lud neko vreme, a posle sve izlazi na videlo.

Pre više od deset godina, jedan čovek je došao u jutarnji program RTS i upozorio nas da Ljutkova vladavina neće da ispadne dobro. Kažnjen je najpre premeštanjem na lošije radno mesto a zatim i potpunim gubitkom posla. Zbog njega i njegove sudbine se niko nije bunio niti blokirao raskrsnice. Taj čovek se zove Srđan Škoro, a ovo što danas imamo je ostvarenje njegovog proročanstva.

Ne moraš da slušaš Kurtija da bi znao da je tako. Vidiš korupciju, kupljene diplome, uništene institucije, medijski mrak, represiju prema neistomišljenicima, brojne afere: od plantaža hašiša do krušika, cene nebeske, plate mizerne, trovanje svakodnevno... jbg Neno, možeš se praviti lud neko vreme, a posle sve izlazi na videlo.
Odlično si opisao vladavinu žutih.. baš tako.

Back