Обилић
Elita
- Poruka
- 16.119
Čekaj malo...
Marinika dala lovu...
Da, odnosno Rumunija ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čekaj malo...
Marinika dala lovu...
slušaj ješića dobro
što jasno ne kažuStudenti su se jasno ogradili i od pozicije i opozicije
ostaje to pitanje:STA DALJE.?
Ne mogu da smislim racionalno resenje?
što jasno ne kažu
ne mešajte nam se u protest
ili bar sačekajte dok mi završimo
ili ne želomo vašu "podršku" isti ste
![]()
svaki jutro gledam n1 i možda mi promaklo ali ne čuhBukvalno nema dana da to ne kazu.
Nego se svi prave ludi ili ljudi ne umeju da citaju, ja ne znam sta je![]()
Studenti su se jasno ogradili i od pozicije i opozicije.
Fredi, njihov sadašnji zadatak je da prave haos, a ne da se pajtaju sa ovim ili onim.
Šta sa haosom, ima ko zna, ne brini.
Nije njihovo da razmišljaju duboko i praktično.
Dato im je da razvijaju teoretski smisao za pravdu,
i oni bi sad za to poginuli.
Ma kakav N1, ne prenose cak ni oni kako treba, nego interpretiraju.svaki jutro gledam n1 i možda mi promaklo ali ne čuh
svaki jutro gledam n1 i možda mi promaklo ali ne čuh
Njihov zadatak je da probude institucije zaduzene za sprovodjenje Zakona.
Dakle da naprave red, a ne haos!
Ako se ne varam rekli su na malo kurturniji nacin.što jasno ne kažu
mrš u pm i jedni i drugi, ne mešajte nam se u protest
ili bar sačekajte dok mi završimo
ili ne želomo vašu "podršku" isti ste
![]()
Svi koji pljujete po studentima ste deo rezima.
Studenti su se jasno ogradili i od pozicije i opozicije.
Studenti zele da se zakoni koji postoje ispostuju i primene. Ne traze, dakle, nista sto nije po zakonima, niti traze da se zakoni menjaju - samo da se sprovedu.
Dakle, svi vi koji pokusavate da na bilo koji nacin diskreditujete zahteve da se sprovodi zakon, zapravo podstrekujete na krsenje zakona.
A vladajuca garnitura je napunila gaće jer zna da ako krene zakon da se sprovodi, da će svi da naiebu jer nema nikoga ko nije prekrsio Zakon.
******i maloumnik svakodnevno krsi Ustav - najvisi zakonski akt!!!
Svaka odbrana ******og maloumnika je podstrekivanje na krsenje Ustava!
Plus sto je maloumnik direktno odgovoran za ppad nadstresnice jer je Vesic dobijao instrukcije od njega licno.
Zato kriju gradjevinske dnevnike ko zmija noge, i zato ce da urade sve samo da se to ne otkrije.
Studenti - bravo!
Vi sto ih napadate - izvol'te![]()
Omladina sa potvrdjenim IV stepenom nije nadležna za organizaciju vlastiJa, bukvalno, svaki dan nailazim na ovakva slicna saopstenja.
Pogledajte prilog 1673405
Pogledajte prilog 1673406
Pogledajte prilog 1673407
Ako se ne varam rekli su na malo kurturniji nacin.
Jel tebi deluje da uspostavljaju red ili sve veći nered ?
Znaš šta je rekao pokojni Duško Radović ?
"Ko se za šta borio, vidi se po onom što je stvorio !
![]()
Pretpostavljam da si bio prisutan na plenumu, prenesi nam svoje utiske.Da su oni inokosni, nezavisni, svoji, tražili bi partnera, pomoć drugih.
Oni su očigledno, da ne može biti očiglednije teledirigovani ...
A o tome nemaju pojma !
Moderatori ih na plenumima vešto vode kroz priču,
kroz teme o pravdi,
oni diskutuju, bistre etiku,
daju predloge kako praviti haos
i o tome glasaju. To je njihovo.
Ne krajnji cilj, posledice ...
Neeeeee![]()
Vidi se da si talentovan i uporan pored stecenih kvalifikacija za RTS, podrazumeva se putem skolovanja.![]()
VRAČAR UZ VUČIĆA :![]()
plenumi su im ko masonska loža, a pitanje koliko su legitimniAko se ne varam rekli su na malo kurturniji nacin.
Jasno je nama, to su jos deca gledao sam ih na spotu RTS-a, ali je cinjenica da je prvi put u ovako nezavidan polozaj postavljena vlast koja ne zna kako da odgovori pogubljena u svojoj halapljivosti za vlastcu, strahom gubitka iste kao i zakonskih konsekvenci nakon nje.plenumi su im ko masonska loža, a pitanje koliko su legitimni
nisam video konferenciju za štampu. jbt pa to su akademski građani, budućnost naše zemlje, jel bukač sutra da ti dođe na vlast. jel su oni svesni da svaka revolucija jede svoju decu ne pa oni iz 68 i 96 su ti ssd i pre bili na vlast
oće li se Srbin opametiti da tuđe gov.no ne miriše.
šaraju po trgovima crvene ruke, gde je ta pamet da smisle nešto svojstveno a ne da kradu od šiptara.
ma ništa mi se ne sviđa a ko sam ja ti mi pa ih zabole