lukabeograd
Aktivan član
- Poruka
- 1.811
Bilo je protesta svake godine, nego je lazna opozicija sjebala svaki od tih protesta. Sad kad su se ljudi opametili i shvatili da ne postoji opozicija i da moraju sami da smene sotone, sad ce biti drugacije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1. Zašto ste čekali da tek u 13. godini režima održite protest protiv Nikolićeve političke opcije? Mogli ste i 18.01.2015. a ne 18.01.2025.
2. Zamislimo da se incident nastrešnica nije desio. Da li mi kažete da bi onda bilo OK da Vučić nastavi vladati?
Svi autokratski režimi rade na isti način. Prvo krenu da jašu građane, javi se nezadovoljstvo, onda ga suzbijaju represijom i tako dok može. Prosto se vremenom nezadovoljstvo skuplja i krene da puca. Obično okidač budu neki slični događaji gde ljudima prekipi. Upravo se to i desilo. Sad eventualno treba postaviti pitanje što su građani čekali 12 godina da im prekipi, zar to sve nije moglo brže? Pa jbg, podanički smo narod, u mentalitetu nam je da nas političari jašu.
Ja bih zamolio studente da rade ono zbog čega su došli na studije ! A druga stvar je da demokratija ne poznaje besplatno i budžetsko studiranje. Ja bih uveo za izuzetne učenike besplatno studiranje , knjige i šta još treba uz to , stan i hrana obezbeđeno i 1.000.evra mesečni džeparac. To je oko maximum 5% studenata. Ostali ko ima pare neka plati ko nema ne mora da studira . To na zapadu u demokratiji tako rade , pa izvolte gospodo studenti .
Ja bih zamolio studente da rade ono zbog čega su došli na studije ! A druga stvar je da demokratija ne poznaje besplatno i budžetsko studiranje. Ja bih uveo za izuzetne učenike besplatno studiranje , knjige i šta još treba uz to , stan i hrana obezbeđeno i 1.000.evra mesečni džeparac. To je oko maximum 5% studenata. Ostali ko ima pare neka plati ko nema ne mora da studira . To na zapadu u demokratiji tako rade , pa izvolte gospodo studenti .
Bilo je drugih koji nisutada su bili 3. razred osnovne skole
Zasto ste skidali Milosevica kada vam ovi nisu dobri?Ima jedan strasno jednostavan odgovor na ova pitanja: uzme i po 13 godina dok najsporiji (onaj koji nema srece pri razmisljanju) shvati zasto nesto nije dobro.
Adaptirajte se sredini ili se odselite u neku funcionalnu demokratiju. Evo , u Ameriku idite...ako neko zeli da promeni vlast izbornim putem treba da bude spreman da otkupi glasove za sendvic ili za pare.
Ocigledno da nase biracko telo voli sitnu lovu i sendvice. Na trzistu glasaca ima mnogo onih koji jeftino prodaju svoj glas.
Jel ti ne kapiras da svaka vlast treba da bude smenjiva?Zasto ste skidali Milosevica kada vam ovi nisu dobri?
ne ebe ni lep, ni pametan ni uporan nego Tamic na celu kolone na ibarskojAdaptirajte se sredini ili se odselite u neku funcionalnu demokratiju. Evo , u Ameriku idite...
Tamića pretekneš očas posla, al kad ti dva šlepera, Pazarci, voze 40 na sat jedan iza drugog na 2m udaljenosti - e tu si ga ugasio osim ako nemas nesto od 400 konjskih snagane ebe ni lep, ni pametan ni uporan nego Tamic na celu kolone na ibarskoj
ili
ne opstaje ona prirodna vrsta koja je inteligentna ili jaka nego ona koja se najbrze prilagodi uslovima okoline
1. Zašto ste čekali da tek u 13. godini režima održite protest protiv Nikolićeve političke opcije? Mogli ste i 18.01.2015. a ne 18.01.2025.
2. Zamislimo da se incident nastrešnica nije desio. Da li mi kažete da bi onda bilo OK da Vučić nastavi vladati?
Pa svaka vlast je smenjiva. Ko kaze da nije? Nije vam ovo S. koreja. Otreznite se.Jel ti ne kapiras da svaka vlast treba da bude smenjiva?
Sta, ti si u nekom srednjovekovnom fazonu, da treba dinastije da vladaju?![]()
a to znači ovi studenti su pametniji od ondašnjih?tada su bili 3. razred osnovne skole
2008 sam bio na protestima ispred Vlade Srbije trajali su 2 dana . Protestvovali smo zbog potpisivanja ugovora sa Rio Tinto.Hronologija protesta
2016 - Savamala
2017 - Studenti
2018/19 - 1 od 5 miliona
2020 - Policijski čas
2021/22 - Tinto
2023 - Protiv nasilja
2024/25 - Studenti/škole
Realno sve su bile šetnje koje su se ugasile do leta osim Tinta i onog časa a ovo sad su blokade. Videli da sa šetnjama ne ide.
nije vam se punila žuta čaša 2000-2012?1: prelila se casa
2:ne bi bilo ok jer bi zlocinac napravio nesto drugo sto bi pokrenulo prelivanje case
Šta velite na količinu licemreja za konkretna pitanja plus isključili korisnika mislili da je Džegi a ono nije...U svojoj fazi spoznaje sveta u trajanju od nekoliko godina oni bukvalno nisu znali za bilo šta drugo osim za ava, pa je logičnije pitanje: šta je to on uradio pa ih je ovako uznemirio?
Tesko. Ovi su samo vise drogirani jer je to postalo standard . Samo su vise nekulturniji i ne znaju da razgovaraju. Vise kreste.a to znači ovi studenti su pametniji od ondašnjih?
Mene tetka zaklela da se ne bavim politikom,ja sam ekonomista i samo lopove osudjujem a vucic je i terorista jer otpusta sve koji su protiv njeganije vam se punila žuta čaša 2000-2012?
a da tad niste ni imali za čašu, pametna vlast
kako da promeni samog sebe, bata Andreja i kuma NikoluNema sanse da ide na bolje,opet se vratili Seselj,Vjerica...ubistvaa,nesrece,krimiinal korupcija.. Nakupilo se. Sad zeli da oformi novi pokret bez kriminalaca i ekstremista,ali je zakasnio bar godinu. Zna on da ne valja i da mora da menja ali nije to lako.
Zuti su i dalje na vlasti. Prvo treba prihvatiti realnost, a to je da cak 80% clanstva SNS bivsi clanovi stranaka koji su cinili DOS.nije vam se punila žuta čaša 2000-2012?
a da tad niste ni imali za čašu, pametna vlast
u početku su mi izgledali ok, sad već preteruju jer su upali u klasičnu zamku političara.Tesko. Ovi su samo vise drogirani jer je to postalo standard . Samo su vise nekulturniji i ne znaju da razgovaraju. Vise kreste.
Za uspeh ovih protesta ce neko drugi morati da preuzme stvar u svoje ruke, jer ovi nemaju ama bas nikakve intelektualne sposobnosti da naprave uspeh od ovoga. Vecina ce posle izvesnog vremena gledati samo koje ce olaksice imati na sledecem ispitnom roku, da budem jasniji da im se progleda kroz prste. Onda ce preko veze da se zaposle u nekoj javnoj ustanovi na nekom salteru ili kancelariju, cusnuce im stranacku knjizicu koga god bude na vlasti i opet smo na pocetku .
Vise od pola su bivsi radikali. Demokrate su bili na oko 22% u boljim vremenima. U jednom trenutku ,posle ubitstva Zorana Djindjica dosli su do 39%. Nikada nisu mogli samostalno da formiraju vlast,vec su pravili koalicije ,ona sa SPSom ih je kostala vlasti uz sopstvene greske.Zuti su i dalje na vlasti. Prvo treba prihvatiti realnost, a to je da cak 80% clanstva SNS bivsi clanovi stranaka koji su cinili DOS.