Pitanja za studente!

1. Zašto ste čekali da tek u 13. godini režima održite protest protiv Nikolićeve političke opcije? Mogli ste i 18.01.2015. a ne 18.01.2025.

2. Zamislimo da se incident nastrešnica nije desio. Da li mi kažete da bi onda bilo OK da Vučić nastavi vladati?
1: prelila se casa
2:ne bi bilo ok jer bi zlocinac napravio nesto drugo sto bi pokrenulo prelivanje case

Ово је јача генерација Срба него 2015. Јачи су него и оне генерације 90-их студената које су одрасле у благостању, журкама, рок концертима и онда одједном рат санкције...Генерација 2015 су били млитави и незаинтересовани. Ови сада су :super:

1. Zašto ste čekali da tek u 13. godini režima održite protest protiv Nikolićeve političke opcije? Mogli ste i 18.01.2015. a ne 18.01.2025.

2. Zamislimo da se incident nastrešnica nije desio. Da li mi kažete da bi onda bilo OK da Vučić nastavi vladati?
Mogao si da pitaš gde su bili 68e, šta ti teško.

Poslednja izmena od moderatora:

1. Tebi ne smeta sto je nadstresnica pala i pobila ljude i sto posle skoro 3 meseca
nema govora o odgovornima?

2. Znamo da si vuciceva pristalica, ali me zanima kako se osecas ovih dana kad se vucicev tron ljulja od studentskih protesta?

Nema sanse da ide na bolje,opet se vratili Seselj,Vjerica...ubistvaa,nesrece,krimiinal korupcija.. Nakupilo se. Sad zeli da oformi novi pokret bez kriminalaca i ekstremista,ali je zakasnio bar godinu. Zna on da ne valja i da mora da menja ali nije to lako.

Gde si bio dok su trajali svi ovi protesti pre tragedije?

Naravno da ne, ali sad je došlo do masovne tragedije kao posledica režimske korupcije. Sve je manje tolerancije za nakaradni režim

Ovo sad je nešto mnogo ozbiljnije..
Salome Zurabišvili je bivša predsjednica Gruzije

Pogledajte prilog 1673319

- Protesti u Srbiji i Gruziji su jedna ista borba za slobodu, demokratiju, nezavisnost i protiv ruske dominacije - napisala je Zurabišvili na svom nalogu, implicirajući da te zemlje ne žele biti pod kontrolom Kremlja.

Naravno da ne zele.
Svaki normalan gradjanin neke zemlje zeli da mu zemlja bude nezavisna i da u njoj vladaju zakoni pred kojima su svi jednaki.

Oni koji zele da im zemlja bude pod kontrolom neke druge drzave, ukljucujuci i Rusiju, se zovu izdajnici.

Не могу студенти да мењају странке.
Студенти су протестовали и раније али не могу да замене туђ посао.
Боље да се питамо зашто људи нису били незадовољни 2015 као што су 2025.
Сад излазе на улице малих градова.
Очигледно да им се тек сад све смучило.
Студенти су само све то покренули.

Svi autokratski režimi rade na isti način. Prvo krenu da jašu građane, javi se nezadovoljstvo, onda ga suzbijaju represijom i tako dok može. Prosto se vremenom nezadovoljstvo skuplja i krene da puca. Obično okidač budu neki slični događaji gde ljudima prekipi. Upravo se to i desilo. Sad eventualno treba postaviti pitanje što su građani čekali 12 godina da im prekipi, zar to sve nije moglo brže? Pa jbg, podanički smo narod, u mentalitetu nam je da nas političari jašu.

Nema sanse da ide na bolje,opet se vratili Seselj,Vjerica...ubistvaa,nesrece,krimiinal korupcija.. Nakupilo se. Sad zeli da oformi novi pokret bez kriminalaca i ekstremista,ali je zakasnio bar godinu. Zna on da ne valja i da mora da menja ali nije to lako.
Pa sa SNS krug je zatvoren , sve moguće političke opcije su se izmenjale i svi su krali ! I šta sad , to je pravo pitanje po meni ???

Back