Pitanja vezano za kladionice

Pogledajte prilog 1413132

Ko drži kladionice?

U apr-u možemo naći podatke o vlasničim udelima ali da li su to zaista pravi vlasnici koji imaju prihod od nekoliko miliona evra godišnje?

Da li kladionice imaju obezbedjenje? Ako nemaju i ako se desi neka tuca ili problem , da li imaju ikakvu odgovornost?

Da li uopste neko kontrolise kladionice u Beogradu koje nicu kao pecurke posle kise ?

Da li su kladionice zaista toliko posecene da ih prakticno ima na svakom cosku?
Za MAX Bet kazu da ga drzi bratija AV.

Zasto posast,sa svojim novcem mogu da radim sta mi se prohte.
Pa i da ga trosim na kocku,***** ili drogu.
Наравно, верујем да си ти изнад тога, али био сам у прилици да видим како је човек растурио своју породицу, остао без посла, робијао седам година, и сад му не дозвољавају да види сина који има осам година. А све због помрачења ума након губитка озбиљне суме у кладионици...

Наравно, верујем да си ти изнад тога, али био сам у прилици да видим како је човек растурио своју породицу, остао без посла, робијао седам година, и сад му не дозвољавају да види сина који има осам година. А све због помрачења ума након губитка озбиљне суме у кладионици...
Poznajem dosta takvih slucajeva ali to je njihov izbor.
Kada bi krenuli da zatvaramo i zabranjujemo sve sto unistava coveka,zivot bi bio prilicno dosadan.

Пре неки дан путујем возом кад у купеу реклама, урамљена као слика, кладионица мислим Макс Бет. На тв гомила реклама, поред школа кладионице. Онда се чудимо откуд деца играју клад. Како неће кад држава промивише коцкање!

Пре неки дан путујем возом кад у купеу реклама, урамљена као слика, кладионица мислим Макс Бет. На тв гомила реклама, поред школа кладионице. Онда се чудимо откуд деца играју клад. Како неће кад држава промивише коцкање!
О томе ти причам.

Vec je skoro bila afera zasto se ne postuje zakon da kladionice budu udaljene od skole ne znam koliko metara ali nista.
Pare su cudo......

Back