pitanja u vezi isdn

• Začetnik teme Začetnik teme wqet
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
W

wqet

Gost
zasto je preplata za isdn veca od obicnog tlegona ,dali je posebna centrala za isdn brojeve ili je u sklopu digitalne centrale ,od kada se na zapadu koristi isdn ukomercijalne svrhe ,zasto na primer uslugu zabrane odlaznih poziva nema za 99 063 064 i automatsko regisrovanje odlaznih poziva a tu uslugu imaju preplatnici sa analognim brojevima dali je to usluga koja zavisi od grada do grada jer kad sam hteo da aktiviram zabranu identif mog broj rekose mi da to samo ima u beogradu ,molim komentar i hvala

ISDN je telefonski priključak koji podrazumeva PRAVU DIGITALNU vezu, a sa odricanjem od JEDNOG broja dobijate JEDAN ISDN priključak.U okviru tog jednog ISDN priključka dobijate jedan broj, ali sa dve linije, te ga možete koristiti kao da imate dva broja.Postoji i mogućnost znatno brže konekcije na internet (skoro kao wireless), i to istovremeno sa jednim telefonskim razgovorom, kao i međusobno pozivanje dve linije na istom broju, prijem dva telefonska poziva istovremeno.Jedino što ćete morati instalacije u kući preurediti tako da tada sve kreće od priključne kutije, koju če vam monteri "Telekoma" instalirati na mestu priključka u sobi.Isto tako je bitno da ova kutija ne bude udaljena od računara više od 5 (pet) metara.Da li se isplati, razmislite sami, sa odricanjem košta oko 7000 dinara, pretplata je nešto skuplja, ali u osnovni paket ulaze i funkcije "Poziv na čekanju", "Identifikacija dolaznih poziva", i još dve, kojih ne mogu da se setim.Više o tome na sajtu "Telekoma", pa prosudite sami.Toliko za sada. Pozdrav!
makimaki:
Pojasnite mi malo ISDN. Kolika je pretplata i da li se takav prikljucak isplati. Hocemo da uvedemo stanarima telefon, a jedina opcija je da damo ovaj broj i da dobijemo 2 ISDN prikljucka.

Back