Ledeni čika
Primećen član
- Poruka
- 754
Da vas čujem...
Koja pitanja ste postavljate?
Koja pitanja su vam postavljale?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lakše bi poverovao da ti je velik i da dobro jehbeš nego da ti je forumašica pitalaMene jedna forumašica pitala pe mesec dana, pa je l moguće da te onaj pavijan banovao a vidi koliki ti je i kako dobro jehbeš??? Ja reko ma daj, da li stvarno sad razmišljaš o forumu. Tu smo prestali sa pitanjima i nastavili da se jebemo.
Što kažu - što je srcu milo to mu se i snilo. Tako je i kod mene.Lakše bi poverovao da ti je velik i da dobro jehbeš nego da ti je forumašica pitala
Zjuuu koja reklamaMene jedna forumašica pitala pe mesec dana, pa je l moguće da te onaj pavijan banovao a vidi koliki ti je i kako dobro jehbeš??? Ja reko ma daj, da li stvarno sad razmišljaš o forumu. Tu smo prestali sa pitanjima i nastavili da se jebemo.
I kako tebi nema tackica na j...mo sacu prijavim komentar ne mere ovako višeMene jedna forumašica pitala pe mesec dana, pa je l moguće da te onaj pavijan banovao a vidi koliki ti je i kako dobro jehbeš??? Ja reko ma daj, da li stvarno sad razmišljaš o forumu. Tu smo prestali sa pitanjima i nastavili da se jebemo.
Mene jedna forumašica pitala pe mesec dana, pa je l moguće da te onaj pavijan banovao a vidi koliki ti je i kako dobro jehbeš??? Ja reko ma daj, da li stvarno sad razmišljaš o forumu. Tu smo prestali sa pitanjima i nastavili da se jebemo.
Aaa i na mene moderatori ljubomorni bajo jer imam brda velikog i tvrdog gumenka razumes ...Mene jedna forumašica pitala pe mesec dana, pa je l moguće da te onaj pavijan banovao a vidi koliki ti je i kako dobro jehbeš??? Ja reko ma daj, da li stvarno sad razmišljaš o forumu. Tu smo prestali sa pitanjima i nastavili da se jebemo.
Pa onako, gazile su me godine, ali još se držim. Kako si ti?Mora da si extra baja čim se hvališ po forumima![]()

Je l se desi nekad da nema lepo telo?U takvim situacijama razmišljam kako ima lepo telo, mozak - turned off.
NesJe l se desi nekad da nema lepo telo?
Ovo mi je previše, sažmi?Aaa i na mene moderatori ljubomorni bajo jer imam brda velikog i tvrdog gumenka razumes ...
Evo sad bas u inoboxu bajo dve tri forumasice a ja sam protiv njiii razumes bajo pisemo vruce tekstove bajo... i njih 4 odjednom pocnu da pricaju o tome kako moze moderator da me opominje a imam tako veliki i tvrd... i ja reko daj bajo vas 5, pustite sad to daj skocentrisite se malo na tekst i radnju razumes bajo tek kreno zaplet gde njii 6 pisu u grupnom chatu... imam i dokaz vidi vreme opomene
Pogledajte prilog 1854963
Imam tvrdog gumenka i mrzi me moderator starksOvo mi je previše, sažmi?
Spam!Imam tvrdog gumenka i mrzi me moderator starks
Je l se desi nekad da nema lepo telo?

Neću da ulazim u polemiku. Ja sam se naučio pameti!kako kase ti hfalis nije spam a ja kad lazem onda spam
"Đe zavesa?"