PunkPrincess
Ističe se
- Poruka
- 2.072
To je odgovor za drugo pitanje pretpostavljam. 
Hvala u svakom slucaju.

Hvala u svakom slucaju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Prvo me interesuje kako da odredim u svom horoskopu aplikaciju kako ste naveli da se zove izvesno kretanje brze planete, da li kucam dan rodjenaj sa razlicitim vremenom i posmatram koja planeta se krece? Sta to uopste podrazumeva. Drugo, dosta planeta mi je oslabljeno tipa mars u ribama, jupiter u jarcu, merkur u strelcu sve te planete su mi dobro aspektovane sem marsa u cetvrtoj kuci u ribama koji je lose apsektovan sa neptunom u drugoj kuci u strelcu, da li to moze biti lose po zdravlje tipa neuroloska oboljenja zbog svadja u kuci ili zbog novca? Imam jos puno pitanja. Inace u horoskopu sam jarac, podznak skorpija, mesec u lavu.
Jos nesto, kako se odredjuje dominantna planeta? Ona koja ima najvise aspekata?
Апликација је фаза аспекта при којој се угловна разлика између два небеска тела у наталној карти приближава тачној угловној вредности неког аспекта.Prvo me interesuje kako da odredim u svom horoskopu aplikaciju
Марс у рибама је у триплицитету, али треба погледати и владара (Јупитера).dosta planeta mi je oslabljeno tipa mars u ribama
Ја не волим начин на који они са овом позицијом бирају речи, али не мислим да је та позиција сама по себи претерано лоша, макар што се тиче комуникације.merkur u strelcu

Подужи је списак правила. Неки други пут.Jos nesto, kako se odredjuje dominantna planeta? Ona koja ima najvise aspekata?

datum rodjenja mi je 09.09.1982 u 10:20h pre podne. Jel moze neko da mi kaze koji sam podznak i nesto konkretno o mom znaku i podznaku? I jos nesto ko moze da mi uradi natalnu kartu? Hvala! 

Ljudi, koja planeta je zaduzena za limfne zlezde? Jupiter?
Nikada mi se ovo nije desilo.
!kako da vidim te kvadrate i te kuce..?![]()