Na koliko?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj drugar je tako godinama vozio štaku i divljao onda smo ga prozvali bogalj pa je prestao da je voziJa mislim da cu i dalje nositi staku da se vidi u kolima ,obicno kad vide pustaju,juce zaustavise samo vozacku su proverili
Ma šta te briga zamisli da si udarila pešaka traume za ceo život ne možeš da se oporaviš. kukaj plači jauči i ja sam išao tako nešto u naseljenom malo sporije pa smo se sporazumeli.To bi bilo super. Bas sam pod stresom
Pa da, najvažnije je da niko nije nastradao. Ovo mi je lekcija, iako sam prilično pažljiva, čak me i zezaju da sporo vozim. Al jbg idemo daljeMa šta te briga zamisli da si udarila pešaka traume za ceo život ne možeš da se oporaviš. kukaj plači jauči i ja sam išao tako nešto u naseljenom malo sporije pa smo se sporazumeli.
To bi bilo super. Bas sam pod stresom
Ja sam nešto čula da zaustavljaju kad je neko manje prekoračenje a kod ovih većih kazna stigne na kućnu adresu. Kad sam prolazila pored njih videla sam da policajac nešto zapisuje. Ali u pravu si razmišljaću o tome kad dođe, zašto da se unapred opterećujem.Ne mora da znaci da te je uhvatio radar, odnosno da je bio u funkciji u tom trenutku, jer obicno kada te uhvati radar onda te i zaustave na licu mesta narocito ako si bila toliko izvan dozvoljene brzine.
Tako da o eventualnoj kazni treba da razmisljas tek onda kada dodje do toga, a da bi bila mirna do tada odes do policijske stanice gde ti je prebivaliste i kazes da sumanjas da imas neku kaznu i uputice te u kancelariju gde ce ti to proveriti i reci da li imas ili nemas upisano prekoracenje brzine.
To tzv ramer? Oni ručno merili brzinu? Ako je to i ako te nisu zaustavili možda i ne dobiješ kaznu.Ja sam nešto čula da zaustavljaju kad je neko manje prekoračenje a kod ovih većih kazna stigne na kućnu adresu. Kad sam prolazila pored njih videla sam da policajac nešto zapisuje. Ali u pravu si razmišljaću o tome kad dođe, zašto da se unapred opterećujem.
Ne znam kako se zove, bio je radar na suvozačevom sedišdu.To tzv ramer? Oni ručno merili brzinu? Ako je to i ako te nisu zaustavili možda i ne dobiješ kaznu.
Ako upoređujemo 165/70/14 i 175/65/14 prve su jeftinije i malo ćeš manje osetiti udarce s kolovoza, a druge su malo stabilnije i što reče Dule s njima je auto malo lepši. Međutim nijanse su zapravo u pitanju. Sava nije loša.Razmisljam o novcu koji treba odvojiti za letnje gume vec sad pa me zanima dal postoji neki standard za letnje gume za citroen c3, cini mi se da su njemu dimenzije 165/70/14...
I kakve su gume Sava i Sailun Tires? One su onako medju jeftinijima
Nemoj te protektirane najbolje nove tu imas i garanciju i sigurnije je.Hvala na odgovorima, dobri saveti!
Inace, kada u aprilu kupim 4 nove letnje gume, da li iduce sezone mogu isto da ih koristim ili je potrebno zameniti bar prednje dve za novi par?
Najeftinija je oko 40-50 eura jedna.
Inace, drug kaze da uzima jos jeftinije ali ne nove nego kao skresu sloj sa stare gume i na njoj stave novi sloj...kaze da sluze odlicno ali skepticna sam